Re: Milky lasers/Pieno lazeriai
as ir vokisko negirdejau....
nea ir albumo nemaciau,nors nesenai buvau apsilankius mip:)
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Milky lasers/Pieno lazeriai
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
as ir vokisko negirdejau....
nea ir albumo nemaciau,nors nesenai buvau apsilankius mip:)
ten tik pavadinimas vokiskai parasytas, dainuoja lietuviskai
tai kaip ir voyage angliskai dainuoja o zvnegia ir blevyzgoja LT kalva
agha, bet ji man labai nuotaika pakelia, kokybes 0, bet fun tokia
as tokios muzikos neklausau, nes man tokia muzika nepatinka,nors gal kada ir pradesiu ja klausyti kas ten zino...:)
o kokia muzika tau patinka?
būtų jėga į kokį jų koncą nulėkt.tik va nėra kaip. gal vasarą jei koks bus reikės būtinai būtinai.o gal žinot kada kur koks artimiausias bus?
as tai nelabi zinau tiesa pasakius, suzinau apie pieno lazerius is kitu
na,iš mano draugų nedaug kas teklauso ;DD hmz.reikės kur inete pasiknaisiot.nors dažniausiai ir būna koncai vno.fak that ;//
na,iš mano draugų nedaug kas teklauso ;DD hmz.reikės kur inete pasiknaisiot.nors dažniausiai ir būna koncai vno.fak that ;//
> keikis lietuviskai..
>> www.ore.lt < ten buna renginiu kalendorius jei ka
Agnė, 17 parašė:na,iš mano draugų nedaug kas teklauso ;DD hmz.reikės kur inete pasiknaisiot.nors dažniausiai ir būna koncai vno.fak that ;//
> keikis lietuviskai..
>> www.ore.lt < ten buna renginiu kalendorius jei ka
nemoku um,štai kaip.ačiū reikės apsidairyt ten
siaip neblogas saitas
tai gal girdejot kokkio gerio kas nors is lazeiu stovyklos na nauju dainu be labas/nippon ?
nop.. net ir sitos neesu girdejes
as r nieko naujo negirdejau...
laukiam laiukiam prejeru
:>
Jų dainas pradėjau klausyti nesenei. Ankščiau žinojau tokią grupę kaip "Pieno lazeriai", bet niekada neprisiversdavau įsijungti ir paklausyti jų muzikos. Bet čia gana nesenei draugas atsiuntė youtube nuorodą dainos 100 žudikų ir beklausydama pradėjau jausti, kad ta muzika man padeda atsipalaiduoti. Bent viena Lt grupė kuri kuria normalią, ausų nežalojančią muziką.
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Milky lasers/Pieno lazeriai