Tema: Ką manote apie atsitiktinį seksą
ka manote apie atsitiktini sex
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Ką manote apie atsitiktinį seksą
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
ka manote apie atsitiktini sex
Manome, kad blogas dalykas tas atsitiktinis seksas.
atsitiktinis reiskia jau atsitiko, po laiko kazka manyti, hormonai pirmiau uz prota...
atsitiktinis - ne tas, kuris jau atsitiko (ale ir mintis >> atsitiko seksas ) ) jo galejo ne nebuti. tai tiesiog neplanuotas seksas su neplanuotu partneriu.
bet vis tiek mane juokina fraze: atsitiko seksas )
Nijolė, ar zinai kad popoleriausia moteru sexualine fantazija tai atsitiktinis sexas vadinasi su nepazystamu. Labai patogus dalykas kelionei lektuve ar dar kunors ... jei niekas nezino tai galima beveik sakyti kad tai ir neyvyko pvz. pakeleivis kelte didelis stiprus sumanus liksma gera patogu bendrauti gal dar truputis alkoholio aistros uzverda ir tuapat metu supranti kad galbut niekada jo nesutiksi gyvenime ir niekas apie tai nesuzinos... o jis toks geras ir taip gerai buciuajasi yvikei klostosi savaime ....
Nijole ysivaizduak kad jis tau net labai patinka .....
O kaip kiti ar kitos pasielgtu panashioi situacijoi? As pazystu zmones ir didzioji dauguma nestabdytu yvikiu , bet...
p.s. gerbemieji nepamirskime apie savo reputacija juk cia jieskok puslapis, kurvininku niekas nenori net jei is dalies visi tokie esame (zmoniu prigimties) siulau susikaupti ir protingai pameluati: ka? as? niekada ir nei uz ka gyvenime fui kaip slykstu ....
atsitiktinis... deja buna ir taip nei protinga/s nei turtinga/s ima ir uzkimba atsipeikeji zmogus po 10 metu pora vaikuciu jau paauge ir susimastai ir kur mano protas buvo?
man idomu, is kur tu zinai, kas dedasi moteru galvose, jei, net as, budama moteris, to nesuprantu :?
Zilvinai,matai,moterys gal ir nieko pries iskresti kokia nesamone,bet pagalvoja,o kas po to.Na,o vyrai nieko negalvodami puola stacia galva bet kur ir tik po to pagalvoja ka padare.Berods skaiciau gydytojo parasyta straipsni,kad laikas nuo laiko reikia pakeisti partnerius,kad ivertinti esamu privalumus ir jausmus.
na esant su kazkua tai sliauzioti y kaire nepatarciau... nors juk nevisi vienodi panom patarciau: http://www.swingersclub.cz/home.php?lang=en&swing=swinger i ejimas nemokamas, poroms puse kainos gerimai ir uzkandzei yeina y kaina ...
http://www.youtube.com/watch?v=vRfuWiizK7w
o vat svingeriu mastymo iki siol nesuprantu.Koks idomumas ziureti kaip tavo antroji puse dulkinasd su kazkuom.Man tai atrodo iskrypimas is neturejimo ka veikti...
as manau, kad atsitiktinis sexas nieko tokio, jei tau paciam netrugdo. tiesiog manau, net tais atsitiktiniais atvejais pagalvoji su kuo guli :V
o as asmeniskai esu pries.. zinoma man jokio skirtumo, ka zmones kiti daro ir su kuo. tik pati kaskaip nemanau kad isdrysciau sitaip, nes pas mane visada yra protas blaivas
protas gal cia nelabai ir kuo detas tiesiog taip gali nutikti spontaniskai...uzvaldo jausmai,geismas ir nieko tu cia zmogau nepadarysi zinoma nieks nesako su kuo ir bile kur,bet jei zmones patinka vienas kitam,abu troksta to paties tai kodelgi ir ne? tai tik dvieju zmoniu reikalas
Na, buvau atsidurusi shioje situacijoje, (tikiu, kad dauguma taip pat),bet nepriejau happy endo, vidinis sazines balsas sustabde
...pritariu Zitai...protas cia ne prie ko.... jis paprasciausiai ishsijungia, trumpam :-).... bet per ta trumpa laika... speji... sutvarkyti reikaliukus, apie kuriuos nei shuo nesulos.... Gyvenimas toliau teka sena vaga...
Beje, mes net nezinome, gal musu antrosios puses yra papuole i shia situacija? Deje,o gal ir musu laimei, mes niekada to ir nesuzinosime, todel nesukime sau galvos...kartais zinojimas skaudina.
ir visai noreciau taip atsitiktinai su tikru vyru...kazkur...bet tik turetu but verta...ir jaust kad esu geidziama,...ir nieko bloga cia nematau,juk daugumai taip yra buve,o kita dauguma to nori...kiek gi galima save stabd?yt
ir visai noreciau taip atsitiktinai su tikru vyru...kazkur...bet tik turetu but verta...ir jaust kad esu geidziama,...ir nieko bloga cia nematau,juk daugumai taip yra buve,o kita dauguma to nori...kiek gi galima save stabd?yt
.... ish dalies logishka... kadaise esu draugei pasakiusi, dabar kandidatu dar yra, bet va sazine (blogis kokis tai ) trukdo. Senatvej sazine netrukdys... bet kandidatu ir nebus.. vat is sedesim mes babces, pintuose kresliukuose ir graushim save...
.....tu sazine pakavok kur toli,toli....na juk gyvename tik karta ir senatvei bus smagus atsiminimas,turesi ka savo vaikaiciams papasakoti....hihi o jei rimtai tai jei vertas vyras griecho....kodel ir ne, bet kaip tai zinot is anksto?a?
Manau atsitiktinis sexas tai pats naturaliausias, zmones susitinka stiprei atitinkantys vienas kito biologinius poreikius Cia manau idialiausia pora su gamtos palaiminimu nors ir trumpam bet gerai...
Pavydas, skausmas, sirtgela, nusivylimas, tai nera problema kuria eitu isvengti ar isspresti, tai yeina y ta visa komplekta vadinama meile, kaip neatskiriama jos dalis, nashta kuria reikia isgyventi, kaip sakant niekas nera uzdyka.
Ishskyrus viena ishimty atsitiktinis sexas! Bingo! Vien tik malonus prisiminimai ...
.....tu sazine pakavok kur toli,toli....na juk gyvename tik karta ir senatvei bus smagus atsiminimas,turesi ka savo vaikaiciams papasakoti....hihi o jei rimtai tai jei vertas vyras griecho....kodel ir ne, bet kaip tai zinot is anksto?a?
... nepabandysi nezinosi ar vertas... o vaikaiciams... tikrai bus idomu paklausyti, cia kaip toj reklamoj..."ir mes shokom festivalyje, bet drabuziams nieko neatsitiko:
Zita, 35 parašė:.....tu sazine pakavok kur toli,toli....na juk gyvename tik karta ir senatvei bus smagus atsiminimas,turesi ka savo vaikaiciams papasakoti....hihi o jei rimtai tai jei vertas vyras griecho....kodel ir ne, bet kaip tai zinot is anksto?a?
... nepabandysi nezinosi ar vertas... o vaikaiciams... tikrai bus idomu paklausyti, cia kaip toj reklamoj..."ir mes shokom festivalyje, bet drabuziams nieko neatsitiko:
perskaitei mano minis...zinok tai ir turejau minty....hihi
Oh! sove i galba geniali mintis gal susitinkam atsitiktinai...? ...bet deja tai jau nebus atsitiktinis ... tai jau suplanuatas...
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Ką manote apie atsitiktinį seksą