Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
na, bent atsikaast idomu butu, bent jau tam, kad isitikinciau, jog LT tikrai geresnes juk DYDIS DAR NE VISKAS
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 765 766 767 768 769 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
na, bent atsikaast idomu butu, bent jau tam, kad isitikinciau, jog LT tikrai geresnes juk DYDIS DAR NE VISKAS
nu nu ar tikrai ;D
nu tikrai, tikrai .. ar ne ... palauk, susimaisiau :? o apie koki mes cia dydi?
apie cema ir du milimetrus ;D
nu nu ar tikrai ;D
Fiodoras, 27 parašė:Diana, 20 parašė:sveiki, va jau ir as galiu pasirodyt, beveik atostogos prasidejo tai sukas mintys ka cia nuveikus per vasarele ka jus planuojat savo vasarom?
o Tu mokykla pabaigiai :? man jau pencia
du meteliai jau kaip mokyklos nebelankau
mmm jau didele
eeei! Edgarai, as nelabai supratau ka cia parasei :? kiek isgeres buvai? ar cia peresibraskiavimo pozymiai?
suprasti nera ko, jei nusipirksi Ps3 ir tu taip kalbesi ;D gyvenima paivairina... o kisene ziauriai istustina is pradziu
fiodorai oj tu teisus as angluose va sedziu tai ps3 nusipirkau i teli dideli tai ta demuske ka warau nesweikas ten siuzetas, o grajus tai jej is desimties tai 9.8 wertinciai wertas tikrai mano ronkos palietimo as ne Dievas bet ir ne lopas ;D puslopis toks tai jej sakau reiskias beweik taip ir yra, oj jau nupjoviau ;DD nu zodz jega... sweiki wisi gal kas ir po puse nzn kai pgeriat ;D as tai po pilna ;D linkejimai is braskyno ten as wergauju ;D
ir tikrai tos demo sutaupo pinigu kaip pirkti zaidima jei nepazaisti is pradziu ar bandei F.E.A.R. 2
Fiodorai... jo prisipirkau wisokiu graju as ce farcry 2 resistensa 2 fear irgi da wisokiu tai nu ka galiu pasakyt ce esant tai man vienintelis atsipalaidawimo budas po darbo nes i miesta tik karta i sawaite waziuojam pasizmonet ;D
niekad nežaidžiau ir nežaisiu tų kompiuterinių žaidimų, visiška nesąmonė, nematau ten jokios esmės kokia nauda iš jų? JOKIOS
esmes , prasmes , dauguma uzsiemimu to neturi , tiesiog ce laikro praleidimo budai , dauguma hobiu yra beprasmiu pvz koks tau Ingrida laisvalaikio praleidimo budas patinka ir kokia tau is jo nauda , be to kat linksmaj laika praleidi
Nemanau, kad hobis gali būti beprasmis. Prasmė jau tame, kad tau patinka tai daryti, o jei patinka, vadinas kažką malonaus darai dėl savęs ir tau tai kelią nuotaiką Ką aš veikiu laisvalaikiu .. kad nelabai ką mano visas laisvalaikis susiveda į draugus, o kai jų nėra šalia, tuomet kažką bandau daryt, kas juos paskui nustebintų Ir buvimo su draugais netraktuočiau vien kaip smagaus laiko praleidimo. Svarbiausia tai, kad tuomet jauties svarbus, kad kažkam esi toks žmogus, su kuriuo norisi būti o vietoj žaidimo aš mieliau parašau laišką, kuris pradžiugintų kitą O tu naudos visur ieškai?
niekad nežaidžiau ir nežaisiu tų kompiuterinių žaidimų, visiška nesąmonė, nematau ten jokios esmės kokia nauda iš jų? JOKIOS
yra nauda! jei zaidi saudykles - lavini reakcija, jei su masinytem vazinejies - irgi, jei strategini - tai logika kas tau cia nenaudingo? viskas priklauso nuo to kaip zaidi zaidimus, su azartu, prasme ar bele tik laika praleist
Ingrida, 23 parašė:niekad nežaidžiau ir nežaisiu tų kompiuterinių žaidimų, visiška nesąmonė, nematau ten jokios esmės kokia nauda iš jų? JOKIOS
yra nauda! jei zaidi saudykles - lavini reakcija, jei su masinytem vazinejies - irgi, jei strategini - tai logika kas tau cia nenaudingo? viskas priklauso nuo to kaip zaidi zaidimus, su azartu, prasme ar bele tik laika praleist
visvien žinom, kad dauguma žaidžia šaudau-gaudau-žudau
taip, bet jei zaidziama su azartu, nereikia mastyti, kad zaisdamas turi lavintis, tiesiog tai vyksta savaime
esme as kalbejau ne apie hobi o apie wieninteli atasipalaidawima per sawaite esant mano situacijoje... nes kitkam wisiskai nera laiko ;D o jus cia ka nupezejot i lankas nu tai jau wisai palei tema bet ne i tema ;D
Nemanau, kad hobis gali būti beprasmis. Prasmė jau tame, kad tau patinka tai daryti, o jei patinka, vadinas kažką malonaus darai dėl savęs ir tau tai kelią nuotaiką Ką aš veikiu laisvalaikiu .. kad nelabai ką mano visas laisvalaikis susiveda į draugus, o kai jų nėra šalia, tuomet kažką bandau daryt, kas juos paskui nustebintų Ir buvimo su draugais netraktuočiau vien kaip smagaus laiko praleidimo. Svarbiausia tai, kad tuomet jauties svarbus, kad kažkam esi toks žmogus, su kuriuo norisi būti o vietoj žaidimo aš mieliau parašau laišką, kuris pradžiugintų kitą O tu naudos visur ieškai?
pagereia regeima, paastreja reakcija (jeigu zaidziand darai pratimus ir pertraukas kas 20 min ) zaidimas tai persikelimas i virtualia tikrove ,ten susitinka draugai jie buresi i komandas vygdo misijas mokosi mastyti ne vienas o visi kartu. septyni zmones tampa kaip vienas organizmas ir jaucia jega priesu, jaucia silpnumus visa tai paastrina zaidimo grafika ir evektai, zaidimo galimybes jo paslaptys zemelapio plano esme trukumai ir privalumai ... saudykles dar geros tuom kad ten galima nuspeti prieso veikstmus , rengti pries juos pasalas ,slapstytis saudyti tiksliai ir is labai toli
apie kitus zaidimus zinau ne daug ,bet manau kad geras zaidimas kaip gera knyga ar filmas jis leidzia pajusti iviki labai relistiskai ir jame spresti problemas savaip ...
wa cia tai kaip is biblijos iskalei ;D
apie visu dydi kalbejau :V
beje as zaidziu kompiuterinius zaidimus bet vakiskus, man tie kur saudosi gaudosi nelabai bandziau volverina zaist tai jau toks ziaurokas pasirode...as mieliau dabar nintendo wii pasirenku ten faina gali ir pasportuot
apie visu dydi kalbejau :V
beje as zaidziu kompiuterinius zaidimus bet vakiskus, man tie kur saudosi gaudosi nelabai bandziau volverina zaist tai jau toks ziaurokas pasirode...as mieliau dabar nintendo wii pasirenku ten faina gali ir pasportuot
pasportuot tenisa pazaisti ;D siaip ten fainas gali personaza sukurti panasu i save tiesa ps3 irgi ji turi ten galima biliarta bowlinga sulosti
<<< lol biblia
nu ar db butina is munes juoktis ? ;]
butinai.... ;D
ar lankaisi "Playstation Home" virt. tik. as ten kertais butnu esu ErMask
Edgarai norejau paklausi tavo avatere riebus kirminas ?
Fiodorai, ten angliska braske ;D
Puslapiai Ankstesnis 1 … 765 766 767 768 769 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~