Re: kas dabar ant jusu stalo???
Monitorius, koloneles, mikrafas, spausdintuvas, vaza, Batu Saukstas, diskai, plauku gumele, ziedas, kzk laidai. ;DD ir 1 ct. ;DD
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kas dabar ant jusu stalo???
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Monitorius, koloneles, mikrafas, spausdintuvas, vaza, Batu Saukstas, diskai, plauku gumele, ziedas, kzk laidai. ;DD ir 1 ct. ;DD
Oi kokia as si karta esu tvarkinga net negaliu pati atsistebeti...:) zinoma kaip pas visu yra pc ant stalo... vaistai, smilkaline, telefonas ir tusinukas
savo stalo neturiu, bet ant musu vienintelio bendro naudojimo stalo namie siuo metu tokia tvarka: tuscias puodukas nuo arbatos, tuscias dubenelis nuo miuslio su jogurtu, tuscia lekste nuo kugelio, gele vazone, trys vitaminu indeliai, keli sasiuviniai, corporate finance and investment knyga, arbatinukas (irgi tuscias), penalas, kokie 5 tusinukai sen bei ten besimetantys, keli sasiuviniai ir siaip lapu su medziaga paskaitoms kruva, stikline su laseliu vandens, kazkoks maiselis, seses papke su nzn kuo viduj, mano dienorastis, saukstukas, pasleptas po sausainiu pakeliu, skaiciavimo masinele, mano mobilus, vazelinas.. ir viskas;D tuoj reiks eit tvarkytis ir padaryt taip, kad is viso sito jovalo liktu tik gele. aisku ryt stalas vel taip pat atrodys;D
tarp viso shlamshto + dar mano kojos
Pas mane stovi stalinė lempa, kolonėlės, monitorius, diskų krūvos, ausinės, linijuotė, žirklės, vaza su gėlėm, spausdintuvas ir žurnalas ;D
Dvi iremintos nuotraukeles, kompas su kalonelem, pliusinis meskiukas, kuno sviestas, mobilus, puodelis, lekstute, kvepaliukai, pora tusinuku, atvirute, deklas nuo termometro:D)
hmmmm niu dabart tai daug vadrysiu tai vat: daug daug disku, kamera, mikrafas, kaskokiatai vazele, lpukai, nuotrauka , komposas, akiniai , kvepalai, ziebtuvelis(nors nerukau) , alaus atidarituvas, markeris, pultelis nuo centro, na zinomamonikas irpele na or dar yra siek tiek bet jau tingiu vardyti
Visko po trupuciuka ;DD
pc, spausdintuvas, lėkštė, kūva tuinukų, popiergaliai kažkokie, telefonas ir dar daug visokio šlamšto
monitorius,telefonas,mobilus,segtuvai,printeris,skaičiafkė,dokumentai,parkeliai & so on.
(darbe)
Viena kolonke pc gele su vazonu tusinukas telefonas fsio
as kaip visada isnaudoju stala juk ne veltui didelis stalas pas mane... pultelis,telefonas,vezliukas, sreko asilas, smilkaline, vaistai,kremas,akiu lasai.. ir pc
daug siuksliu, papildai, pc ;D
kamera ,knygu kruva,kalkuletorius,koloneles,nuotraukos,indai,diskai,kaktusas,klavke,pele,monitorius,laikrodis,degtukai,peilis,metras,atsuktuvas,Kika nuolaidu kortele.
Pinigine mausaskompas
Laptopas, lempa, akvariumas, tusiniai, dezute nuo vaistu, tepalas odai, pirstines, veidrodelis, mobilusis telefonas, plauku gumele, papke, pincetas, zirkles, puodelis, keli lapai
yamaha, prailgintuvas, penalas kažkoks, popierių lapai, auskarai, distancinis, popieriukas nuo sūrelio, šaukštelis,popierinės nosinės, popieriukai nuo saldainių, dubuo, kuriame buvo popkornai, peilis, mediatorius,obuolio nuograuža, , cd, vazelinas, vaistai kažkokie.. . vienu žodžiu daug šlamšto . nespėjau dar susitvarkyt .
Visko labai labai daug
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kas dabar ant jusu stalo???