1

Tema: Klausimas visiems

Noreciau pasiklausti gal kas zinote turiu sioki toki klausima uzduoti.Pvz pavoge mano mobilu telefona ir aisku su sim kortele:(Ar gali tele2 pildyk man padaryti ta paty numeri ar ne?Niekaip is tele2 negaliu suzinoti numeris senas apie 5 metai aisku jau numeriu niekieno neturesiu bet vis norysi kad liktu tas pats numeris kai nusipirksiu kita mobilu.Dekui uz atsakymus.

2

Re: Klausimas visiems

Kaip tai negali susižinoti? Nueik į saloną ir susitvarkyk, nes numerį tikrai galima pasilikti smile

3

na, as kazkaip itariu, kad neimanoma. jei ta numeri jie naudoja ir aktyvi ta sim, manau, neimanoma, kadangi negali buti du telefonai tuo paciu numeriu :?

4

mmm ... neseniai nukniaukė telefoną bendradarbei, tai ji užblokavo tą sąskaitą ar kortelę, tuomet nuėjo į saloną ir paprašė, kad tą patį numerį paliktų smile bet gal tai taikoma tik abonentams, nežinau ..

5

Aisku kad gali,as gal 4 kart buvau pametes pildyk kortele,sulauzes po to...nueini i salona ir pasakai kad pameciau ir tiek...nori issimti nauja kortele tuo paciu numeriu..kaina 20 litu man atrodo...o jai pirma karta tai nemokamai