1

Tema: Apocalyptica

Kaip jum sita grupe? smile man asmeniskai tokia muzika nereali smile man labai patinka styginiai instrumentai smile

2

Re: Apocalyptica

labai gera grupe:)

3

Seniau labai klausydavau, dabar pastebėjau, kad šiek tiek į kitokia muzika linkstu.
O styginiai yra labai labai gražu!!! Dievinu styginių garsą smile

4

kazkada kai ja isridau-tiesa pasakius nusterau:D

5

Geris..Tik reikia geros aparaturos kad pajustum visa malonuma..

6

na, as dar jai nepribrendau.. o ypac >> komai. negaliu as jos klausyt.. kaip per kokias kapines eiciau.. br.r.... man mieliau gitara ar pianinas.. minksciau skamba jie...

7

labai gerai klausosi smile pilna muzika smile

8

Nijolė, 21 parašė:

na, as dar jai nepribrendau.. o ypac >> komai. negaliu as jos klausyt.. kaip per kokias kapines eiciau.. br.r.... man mieliau gitara ar pianinas.. minksciau skamba jie...

o man kaip tik sita daina gera. per visa kuna siurpuliukai eina smile) pabandyk nakti uzsileist garsiai (zinoma, kaimynu neprikelk) ir atsigullk ant zemes ir klausyk.. mm smile))) gal kitaip isgirsi ja wink

9

Viena is geriausiu smile talentu talentai smile

10

labai faina ju klausytis smile gaila, kad ne daugeliui jie patinka, nes tenka taikytis prie kitu zmoniu big_smile

11

Aš irgi juos dievinu, kas kartą klausant Hope vol. II, šiurpulukai per visą kūną nueina, Path irgi nerealus smile

12

mėgstam mėgstam smile pajuto vis dėlto grupė šlovės skonį lyginant bilietų kainas.. Deja, bet teko pabuvot tik vienam jų koncerte, bet įspūdžiai visam gyvenimui. Dar ir po koncerto kokį mėnesį, mažiausiai, klausantis jų muzikos prieš akis iškyla ir jie patys. mmm... smile

13

Taip. iš po konco tai neišdildomi įspūdžiai ir prisiminimai,.