Tema: Apocalyptica
Kaip jum sita grupe? man asmeniskai tokia muzika nereali man labai patinka styginiai instrumentai
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Apocalyptica
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Kaip jum sita grupe? man asmeniskai tokia muzika nereali man labai patinka styginiai instrumentai
labai gera grupe:)
Seniau labai klausydavau, dabar pastebėjau, kad šiek tiek į kitokia muzika linkstu.
O styginiai yra labai labai gražu!!! Dievinu styginių garsą
kazkada kai ja isridau-tiesa pasakius nusterau:D
Geris..Tik reikia geros aparaturos kad pajustum visa malonuma..
na, as dar jai nepribrendau.. o ypac >> komai. negaliu as jos klausyt.. kaip per kokias kapines eiciau.. br.r.... man mieliau gitara ar pianinas.. minksciau skamba jie...
labai gerai klausosi pilna muzika
na, as dar jai nepribrendau.. o ypac >> komai. negaliu as jos klausyt.. kaip per kokias kapines eiciau.. br.r.... man mieliau gitara ar pianinas.. minksciau skamba jie...
o man kaip tik sita daina gera. per visa kuna siurpuliukai eina ) pabandyk nakti uzsileist garsiai (zinoma, kaimynu neprikelk) ir atsigullk ant zemes ir klausyk.. mm ))) gal kitaip isgirsi ja
Viena is geriausiu talentu talentai
labai faina ju klausytis gaila, kad ne daugeliui jie patinka, nes tenka taikytis prie kitu zmoniu
Aš irgi juos dievinu, kas kartą klausant Hope vol. II, šiurpulukai per visą kūną nueina, Path irgi nerealus
mėgstam mėgstam pajuto vis dėlto grupė šlovės skonį lyginant bilietų kainas.. Deja, bet teko pabuvot tik vienam jų koncerte, bet įspūdžiai visam gyvenimui. Dar ir po koncerto kokį mėnesį, mažiausiai, klausantis jų muzikos prieš akis iškyla ir jie patys. mmm...
Taip. iš po konco tai neišdildomi įspūdžiai ir prisiminimai,.
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Apocalyptica