Re: Kaip ilgai istvertumet vyrukai be paneliu? :D
zodziu sakau teleskopa,popieriaus rasikliu pasiememi ir i kalnus vaziuoji
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Kaip ilgai istvertumet vyrukai be paneliu? :D
Puslapiai Ankstesnis 1 … 5 6 7 8 9 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
zodziu sakau teleskopa,popieriaus rasikliu pasiememi ir i kalnus vaziuoji
be paneliu istverti ? apie ka jus cia? as maximum tik diena kita bunu be paneliu
be paneliu istverti ? apie ka jus cia? as maximum tik diena kita bunu be paneliu
Tai jos tavim lengvai manipuliuoja
tiekpat kierk ir merginos Tik gal kiek trumpiau nes mes juk mastaom vienu gaslu Ir delto neikiek nesigedijam tai normalu Jai taip nebutu kazin ar susilauktu palikuoniu kasnors
nu wa,stebuklas,gywnu pusantru metu kaip celibata priemes,tiesiog nera kada,wisada dirbi,o kurwu **** nesinori,dar kuo uzsikresi....o kadangi angliu ne kurwu nera tai nera su kuo ir prasideti,tenka waziuoti i lietuwa...smagintis
zodziu taip,buvau UK 7men. kas 3gryzinejau. gryzes neberadau merginos,tai tada ir supratau neverta uzsispaudusiam but,reik dziaugtis duotais gyvenimo malonumais,nes del to ir gyvenam,lenk medi kol jaunas,senam nebebus ka lekt
dabar susitaikia po 1metu,bet naudojuosi kiekviena proga nueit i sona,mat daug mokos laiko ner,as nekentesiu lakstysiu,ir beje kai nezino ka darai ir galvos neskauda jai
anksciau galvoaju kitaip,bet ateina laiaks kai situacija keiciasi ir permastai....
o tada jauti,kad gyveni...
vyrai trumpiau gyvena nei moterys. ar zinote kodel? as nezinau... tik zinau, kad vyrai gyvena su moterim.
Gal but todel ir neverta vesti, nes vyrai ar taip ar kitaip neistvere ilgai be paneliu....
Na o kai pasensi.... tada paneliu jau nebereikes ... tua labiau tos senos tarkos...
juokingai pasakyta tai moteris metuose jau vadinama sena tarka, o tai kas vyras ? surudijes nebereikalingas plaktuvas? Kuniski malonumai yra gyvenimo dalis, bet tikrai ne pati svarbiausia.
Mano panele dviem menesiams isvaziuoja i kita sali...niu tai paziuersiu kas bus
Gal paauk truputi o tada viesai reisk savo nuomone 15 metu tai tikrai ne tas amzius, kur galetum isitraukti i tokia diskusija ir remtis savo patirtimi.
imanoma jei esi labai uzsiemes piniginga veikla
"Istvertumet be paneles...ar tai imanoma?"
O kur jie dings?...nera ir gyvena be jos Zinoma karts nuo karto islinda ju issiblaskimas, nes mintis gali buti visai kitur...plius sapnu turinis keiciasi...bet tai smulkmenos
gyvenau 21 metus nemates ir nelietes moters,gyvenu ir toliau,dar koju nezadu pakratyt. Dar daug liko ko nuveikt gyvenime. O moterys mano gyvenime neegzistuoja,taip ,kad i klausima kiek istvertumet be moteru,galima atsakyt ,kad belekiek.
hm...
gal ir teisius , bet as manau tam tyk reike rysto ir istversi tek kek reikes
Kiek ilgai istverciau? Kiek reiketu, tiek ir istverciau. Menka problema. Moteris nera tas sutverimas, be kurio nebutu galima gyventi, istverti.
10 men ir daugiau ,nes tenka del darbo ir keliavimo.
18 metu be paneles buvau gyvenau ramiai , 19 sukako supratau kad gyventi be jos nebegaliu
18 metu be paneles buvau gyvenau ramiai , 19 sukako supratau kad gyventi be jos nebegaliu
Tai kai sukaks dar daugiau, tai dar daugiau suprasi... :V
va va as irgi susimasciau jei vyrai gyvendami su moterim gyvena uzjas trumpiau...
tai kaip ilgai jie galetu gyventi, jei negyventu su jom?
as jau negaliu istvert be panos savo nei savaites
Zilvinai, vyru gyvenimo truksme siaip ar taip yra trumpesne nei moteru, taciau statistiskai vyro esancio be moters gyvenimo truksme trumpesne dar 10 metu. taigi susimastykit, vyrukai, kaip ilgai norit gyvent:)
Puslapiai Ankstesnis 1 … 5 6 7 8 9 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Kaip ilgai istvertumet vyrukai be paneliu? :D