Re: Kodėl ieskok.lt merginos foto dažniausiai demonstruoja savo papus?
kad ne visos tuos papus demonstruoja...gal tesiog ne i tas ziuri jei papu nenori matyt
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kodėl ieskok.lt merginos foto dažniausiai demonstruoja savo papus?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
kad ne visos tuos papus demonstruoja...gal tesiog ne i tas ziuri jei papu nenori matyt
Cia ta tema paskaicius prisiminiau ZERO (grozis ir geismas pradzia)
citata '' subine yra esme! Pas merga turi but gera shikna, o visa kita p x. Papai, plaukai, akys - **** ! Jei ner shiknos ner ir bobos!' '
Demonstruoja papus ir po to verkia "tai gal man ant kaktos parasyta kad as k... nes visi mane i lova isistempti tik nori"
gal daugiau neturi ko demonstruoti
Kodėl papus? Manau tai pasamonei gludintis elgesys.
pieno palaimos, reishkia soti vaikyste vyro palikuaniams . Vyro pirmine biologine paskirtis daugintis apvaisinti todel jie ir renkasi labjausei tam tinkama mergina. todel jiems ir rupi sexas.
Tua tarpu moters pirminis instinktas isgyventi o ne daugintis, ish cia jos ir renkasi vyra visu vyru vada arba bent jau vado drauga. toky kuris sugeba pasirupinti moters ateitimi ir vaikais.
Supaprastinus vyrukams rupi sexas merginoms pinigai statusas.
Mergina turi buti grazi / sveika, vyras uzimti gera vieta visuameneje.
O kodel vyrai demonstruoja masinas, naujus treningiukus, raumenukus ir t.t. Kodel dedasi nuotraukas su dailiomis blondinemis???
Čia nuotraukas ideda apsinuoginusios o ziu kitur tas veidukas atsiranda su apnuogintu kunu... Ir aiskinkis kas tas gyvunas ilgom ausim?
Labiausia tai man ystrigo lietuviu nacionalinis bruazas butinai skustis ir verkshlenti del visko... net del papu... WTF?
Man patinka papai as noreciau daugiau ju matyti whats wrong with you lithuainian guys are you nuts?
Papai cool yes yes and yes please!!!
Niurzgeti priesh papu demonstravima reikia buti arba idijotu arba lietuviu.
Merginos neklausykit tu idijotu papai net labai gerai its sexy and hot and I just love it.
gal daugiau neturi ko demonstruoti
Turi turi... tik, gaila, nedemonstruoja...
Dija, 23 parašė:gal daugiau neturi ko demonstruoti
kas per daug tas nesveika
Sigitas, 26 parašė:Dija, 23 parašė:gal daugiau neturi ko demonstruoti
O kur ta riba, nuo kurios prsideda PERDAUG?
kas ka turi tas ta demonstruoja. Kas zavia sypsena kas grazias akis o kai nei to nei to neturi kas belieka:)
Eglera, 21 parašė:Sigitas, 26 parašė:Turi turi... tik, gaila, nedemonstruoja...
O kur ta riba, nuo kurios prsideda PERDAUG?
pasakysiu ir tu zinosi (joke) o jei rimtai ,ta riba prasideda tuo:- "turi turi ...tik gaila,nedemonstruoja"
Nesuvokiu susierzinimo motyvu, nes man papu kaip ir pinigu negali buti per daug.
Ir aplamai as tikrai kad nesiskusciau jei paneles butu nuagos. Tikrai atvirai ir nuasirdzei man tai labai patiktu.
Pasysakymai priesh papus tai kaip akmua y mano darza. Man nerupi merginu pinigai ar socialine padetis. Todel naturalu, vietoi daiktu noras pamatyti ja.
Intelektas demonstruajamas rashtu , fizine sveikata vaizdu. As katino maishe neperku vadinasi idialiausia butu: visu ugiu maximalus apsirengimas tai bikini arba bent jau aptemti prie kuno priglude rubai.
Gal kas girdejo posaky "pirtyje visi lygus"? Suamei ta demokratishka israishka gerai zino, nes nua senu laiku svarbiausi gyvenimo yvikei aptaremi butent saunoi.
Klausimas ka panos nori parodyti save ar savo daiktus? Privilioti vyrus kuriems patinka ji ar jos socialine mterialine padetis?
Man tik gaila kad papai taippat virsta daiktais silikonineis nupirktais.
kiekvienas rodo tai ka turi...bet jai apart krutines,,,neturi ar nemoka saves pateikt...tai-tyliu....kiekvienam savo....vienam reik to ,kitam to.....demonstruojam nuogybes,,,ir didzioji dalis kimba...nes TIK TO ..REIK...TUSTUMOS......TAD TOKIOS IR FOTO
niu jo demonstruoja ka turi cia tai pasakymas bet mes daug ka turim tai gal is viso nuogems vaiksciot... taigi demonstruojam ka turim... istikruju jei per daug parodai tai po to jokio idomumo galu gale neidomu buna ir jokios fantazijos....
Kas ką turi ta ir demonstruoja pagal galimybes ir norą .
Vaikinai irgi demonstruoja ,taigi netik merginos tai daro:D
kas ka turi tas ta demonstruoja. Kas zavia sypsena kas grazias akis o kai nei to nei to neturi kas belieka:)
Kaip suprast, "nei to nei to neturi"?! Taip iseina, kad isdurtos akys ir uzsiutos lupos..? ir demonstruoja, tai kas liko??? :V Nelabai supratau pasisakyma... Kad ir kokie tie zmones bebutu, bet jei gali sypsotis, bei tureti akis, kaikam tai gali buti grazu... manau tokiomis temomis reiktu sneketi tik uz save... :V
Niu taip, grozis - tai skonio reikalas. Taciau, itariu, demonstruoja ne tai, ka "turi", bet tai, kas yra madinga, t.y. "priimta" dabar demonstruoti tarp tam tikro amziaus zmoniu. Juk tas "demonstravimas" turi pakankamai grieztus amziaus ribas (mazdaug 16-22 plius minus...sunku pasakyti, nes labiau domina vyru nuotraukas, kaip nekeista )
Gal ir istikruju nenori rodyti kita kuno dali (galva, pvz. nes nera patenkinta savo isoriniu groziu
Aha...ir tai raso zmogus, kuris net neidejo savo nuotrauka cia
P.S. Savikritika
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kodėl ieskok.lt merginos foto dažniausiai demonstruoja savo papus?