41

Re: Na ir kur tos išvaizdžios ir protyngos paneles? :)

Karolina, 17 parašė:
Tomas, 19 parašė:

Šiaip įdomi tema jei galėtum biški nukrypti nuo temos ir keletą pavyzdžių.Jei nori klausima įkelk į mini temas .Jei tingi kalbėti tiek to.

Nieko nesupratau, ką norėjai pasakyti. smile Mes čia juk ir kalbam būtent šita tema, apie grožį.... kur ką kaip kodėl įkelt ?

Ten labiau stilius nukreiptas i gyvenimo būda ,tai yra kokie tie žmonės o ne apie grožį. Šiaip įdomu kode visi taip kopijuoja ir bando aklai prisitaikyti prie fono ,nors neisipaišo .

42

Dzeuse tu mano, nejau nė temos pavadinimas negali būti parašytas be klaidų? besiteiraujantis, pats atsakė į savo klausimą.

43

Vakarė, 19 parašė:

Dzeuse tu mano, nejau nė temos pavadinimas negali būti parašytas be klaidų? besiteiraujantis, pats atsakė į savo klausimą.

ohhh jus protinga ir grazi ... temos autoris raso pagal dialekta kuri ismoko savo kraste ;D

44

Manau, kad protinga moteris niekada iki galo neparodys savo protinius sugebejimus...

45

Kimberli, 25 parašė:

Manau, kad protinga moteris niekada iki galo neparodys savo protinius sugebejimus...

isvis koki zmogu galima laikyti protingu ?
atsakymo nereikia ,klausima uzsiduokite patys sau!

46

Tokios i pazinciu klubus kaip ir nevaiksto...

47

Tik protingi ir grazus vaikinai, gali surasti grazias ir protingas merginas tongue tai va:P

48

Teo, 27 parašė:
Kimberli, 25 parašė:

isvis koki zmogu galima laikyti protingu ?
atsakymo nereikia ,klausima uzsiduokite patys sau!

ir vistiek atsakysiu=)
manau apie prota galima spresti is tam tikru sugebejimu ir ju issivystimo lygio visumos. 
Pvz., tinkamoje vitoje ir tinkamu laiku pasakyti tinkama fraze, adekvaciai ir objektyviai reaguoti i aplinkinius, lankstumas, sugebejimas atstovauti ir argumentuoti savo nuomone, sugebejimas po zingsiu, bet nuosekliai ir apgalvotai siekti tikslus ir dar daug daug kitu sugebejimu.

49

aš sakyčiau, grožis - tai HARMONIJA, protingumas - IŠMINTIS smile

50

na mano manymu moteris gal ir ne visada parodo kad jinai labai protinga nes nemanau ar kiekvienai patinka buti visiskai perprastai na ir tuo labiau daugelis vyru bijo protingu paneliu arba tesiog bijo pasirodyt prastesni... :::027

51

Šarūnai, o ar esi užtikrintas, kad sugebėsi sudomint gražią ir protingą panelę? Ar taip pasitiki savim, savo protu, išvaizda? Mes dažnai neapskaičiuojam savo galimybių, o iš kitų norim gerokai daugiau, nei nusipelnėm ar kada nors nusipelnysim.

52

as galiu atsakyti uz Saruna jei vyras protingas jam nebutina buti neigraziam nei turtingam uztenka zinoti panu viliojimo teknika kuri veikia 100% tiek ant super modeliu milijonieriu draugiu, tiek ant kaimo mergeliu kurios per bulvekasi paskui traktoriu klampoja.

tik spaudyk ant reikiamu mygtuku tinkamu laiku ir zenotos ir ishtikimos ir pareigingos atsakingos visos kimba ant tu paciu triuku.

Man kartais net juokas ima kaip paprasta yra gamtos sutvarkyta  smile

Va jau panelėm be išvaizdos daug sudėtingiau .

53

Zilvinas, 38 parašė:

as galiu atsakyti uz Saruna jei vyras protingas jam nebutina buti neigraziam nei turtingam uztenka zinoti panu viliojimo teknika kuri veikia 100% tiek ant super modeliu milijonieriu draugiu, tiek ant kaimo mergeliu kurios per bulvekasi paskui traktoriu klampoja.

tik spaudyk ant reikiamu mygtuku tinkamu laiku ir zenotos ir ishtikimos ir pareigingos atsakingos visos kimba ant tu paciu triuku.

Man kartais net juokas ima kaip paprasta yra gamtos sutvarkyta  smile

Va jau panelėm be išvaizdos daug sudėtingiau .

taip gudrai islankstei teorija apie grazias o dabar apie negrazias

54

nera negraziu merginu yra tik nesveikos ligotos. Kiekviwna mergina jei ji tik fizishkai sveika yra grazi. tarpkitko jom taippat uztenka tik pasitvarkyti ir elgtis teisingai ir vyrai bega ish paskos kaip suniukai ant pavadelio.  Tai tik technikos reikalas bet nevisi tam investuaja savo laika, o bereikalo, nes ygauti socialaus bendravimo ir gundimo ygudzei panasei kaip dviraciu , viena karta ismokai ir turi visam gyvenimui tai padeda susirasti darba nusidereti atligy gauti geresne vieta ir t.t.

Kas liecia merginas as nesigilinau pirma todel kad as pats vyras o antra juk jos daznai yra medziojimo objektas. Jei elgiesi taisingai (pagal instrukcijas ) tai 45 min naktineme clube ir isheini su  2 - 3 merginu telafonais kisheneje gurios mielai noretu susitikti dar karta.  Wakaru pasaulyje cia kaip sportas su instruktoreis ir kabinimo meistrais .

Bet man tai pasirode kazkaip nuabodu man noretusi patikti panelei be jokiu pastangu naturalei o ne manipuliuati triukais y lova viena po kitos del sportinio intereso.

turiu kompe 5,14 GB vidio instruktazai. Pradzioi del to didzevausi bet debat norisi istrinti visam laikui.  Matyt pasenau.......

55

Zilvinas, 38 parašė:

nera negraziu merginu yra tik nesveikos ligotos. Kiekviwna mergina jei ji tik fizishkai sveika yra grazi. tarpkitko jom taippat uztenka tik pasitvarkyti ir elgtis teisingai ir vyrai bega ish paskos kaip suniukai ant pavadelio.  Tai tik technikos reikalas bet nevisi tam investuaja savo laika, o bereikalo, nes ygauti socialaus bendravimo ir gundimo ygudzei panasei kaip dviraciu , viena karta ismokai ir turi visam gyvenimui tai padeda susirasti darba nusidereti atligy gauti geresne vieta ir t.t.

Kas liecia merginas as nesigilinau pirma todel kad as pats vyras o antra juk jos daznai yra medziojimo objektas. Jei elgiesi taisingai (pagal instrukcijas ) tai 45 min naktineme clube ir isheini su  2 - 3 merginu telafonais kisheneje gurios mielai noretu susitikti dar karta.  Wakaru pasaulyje cia kaip sportas su instruktoreis ir kabinimo meistrais .

Bet man tai pasirode kazkaip nuabodu man noretusi patikti panelei be jokiu pastangu naturalei o ne manipuliuati triukais y lova viena po kitos del sportinio intereso.

turiu kompe 5,14 GB vidio instruktazai. Pradzioi del to didzevausi bet debat norisi istrinti visam laikui.  Matyt pasenau.......

saunuolis kad tiek nr susirenki per 45min bet buna ir ne naiviukurios nepasiduoda tam gundymui ir panasei

56

viktorija, 25 parašė:
Zilvinas, 38 parašė:

saunuolis kad tiek nr susirenki per 45min bet buna ir ne naiviukurios nepasiduoda tam gundymui ir panasei

ilindau pasiziureti kas gero sitame forume ir pirma tema, kuria paskaiciau buvo sita...
oi bliammmm.... zilvinai smile as noreciau pamatyti tas grazuoles, kurias esi suviliojes smile nes pagal tai ka rasai, tai esi asilas paskutinis smile ir dar paskutinis berastis smile

57

ilindau pasiziureti kas gero sitame forume ir pirma tema, kuria paskaiciau buvo sita...
oi bliammmm.... zilvinai  as noreciau pamatyti tas grazuoles, kurias esi suviliojes  nes pagal tai ka rasai, tai esi asilas paskutinis  ir dar paskutinis berastis.

wow Saulė, 27 ispudingas temperamentas aciu uz prisistatyma. Matau tau merginos irgi rupi(?)

As ne mazvaikis kad trofejais girtciaus manes tas nedomina, beto manu dzentelmenas turetu saugoti damu mazytes paslaptis, mes juk visi tik zmones su savo zemiskom silpnybem. smile

Jei tave domina kokios panos man patinka, tai dazniausei aktyvei sportuajancios geros fizines formos tai garantuaja gera sexa Ypatingai dievinu sokejas ir specialei baleto sokejos jos labai lankscios elastingos ir lovoi nepakartojamos, pasizymi karstu temperamentu jausmingumu ir lengvas laimikis nes jos visa laika uzsiemusios savo sokeis ir kita gyvenimo puse daznai buna gan tuscia ...

Bet kaip sakiau as tua neuzsiemu ir beto tu ne mano skonio...  tik neysizeisk.
Jei as ir patinku kitom moterim tai dar nereiskia kad as kazkuamtai ypatingas save vertinciau zemiau vidutinioko. 

Ysivaizduak kad jei kitos moterys uzsidega geismu Saule, tai dar nereishkia kad jos labai jau ypatingos. smile

58

Zilvinas, 38 parašė:

oi bliammmm.... zilvinai  as noreciau pamatyti tas grazuoles, kurias esi suviliojes  nes pagal tai ka rasai, tai esi asilas paskutinis  ir dar paskutinis berastis.

wow Saulė, 27 ispudingas temperamentas aciu uz prisistatyma. Matau tau merginos irgi rupi(?)

As ne mazvaikis kad trofejais girtciaus manes tas nedomina, beto manu dzentelmenas turetu saugoti damu mazytes paslaptis, mes juk visi tik zmones su savo zemiskom silpnybem. smile

Jei tave domina kokios panos man patinka, tai dazniausei aktyvei sportuajancios geros fizines formos tai garantuaja gera sexa Ypatingai dievinu sokejas ir specialei baleto sokejos jos labai lankscios elastingos ir lovoi nepakartojamos, pasizymi karstu temperamentu jausmingumu ir lengvas laimikis nes jos visa laika uzsiemusios savo sokeis ir kita gyvenimo puse daznai buna gan tuscia ...

Bet kaip sakiau as tua neuzsiemu ir beto tu ne mano skonio...  tik neysizeisk.
Jei as ir patinku kitom moterim tai dar nereiskia kad as kazkuamtai ypatingas save vertinciau zemiau vidutinioko. 

Ysivaizduak kad jei kitos moterys uzsidega geismu Saule, tai dar nereishkia kad jos labai jau ypatingos. smile

ok smile aciu uz issamu atsakyma smile
tarkim suvartei mane smile

o siaip supratau smile tau patinka neipatingos moterys smile

59

"neipatingos moterys" - ? Nezinau kokias moteris tu vadini neypatingom.

As tik zinau kad kiekvienas zmogus yra unikalus vienintelis ir nepakartojamas ir savo mamom mes visi ypatingi ir mylimi besalygishkai. 

Normalus vyras pazvelges i grupe merginu ir paklaustas ishringti graziausia mergina nebutinai nurodys ta ypatinga patraukliausia. Reikia buti menininku beprociu pilnu begediskumo melancholijos ir  beviltiskumo tam kad pastebeti maza mirtina demona tarp kitu. Ji stovi neatpazinta kitu, nezinodama apie savo fantastine galia.

As nemanau kad man patinka neypatingos merginos.

60

Zilvinas, 38 parašė:

"neipatingos moterys" - ? Nezinau kokias moteris tu vadini neypatingom.

As tik zinau kad kiekvienas zmogus yra unikalus vienintelis ir nepakartojamas ir savo mamom mes visi ypatingi ir mylimi besalygishkai. 

Normalus vyras pazvelges i grupe merginu ir paklaustas ishringti graziausia mergina nebutinai nurodys ta ypatinga patraukliausia. Reikia buti menininku beprociu pilnu begediskumo melancholijos ir  beviltiskumo tam kad pastebeti maza mirtina demona tarp kitu. Ji stovi neatpazinta kitu, nezinodama apie savo fantastine galia.

As nemanau kad man patinka neypatingos merginos.

tai o tu pats kartais sau nepriestarauji??? smile cituoju:"Ysivaizduak kad jei kitos moterys uzsidega geismu Saule, tai dar nereishkia kad jos labai jau ypatingos".