ne man nebutina buti ekonomikos genijumi kad suvokti paprasta econominy nusikaltima ir cia ne smeistas o konkretus kaltinimas kuris swedijoi tau konkrecei butu ishkeltas ir tu uz tai butumei nubausta . tai ka tu darai nusikaltimas nes tai skaudina kitus zmones. Tu shok kaip tu nori kol niekam nekenki tai tavo pasirinkimo laisve.
"reikia mazu maziausiai ismanyti ta ekonomika" kuria ekonomika tu turi omenyje????
ta tavo aferistine economika lengvai pasiekiama internete galima labai nuadugnei susipazinti su visais aspektais ir buten dalelemis kurios draudziamos ystatymu ir yra nusikalstamos zmonijai kaip neshancios zala.
tuam uzsiima tie kas nepazysta ekonomikos neturi zalio supratimo todel tuom ir uzsiima.
Vokti yra blogai kas tau dar neaishku moterie, apgauti ir ishvilioti pinigus yra taspats kas vogti irgi negerai.
betkokei prekei ar paslaugai sendiena galima rasti simtus alternatyvu sinonimu ir skirtingos kokybes ir kainos. As galiu viska ysigyti net is namu neyseidamas.
Skirtumas kad as perku tai ko man reikia arba truksta. Ir man negali trukti konors vien tik todel kad koks asilas mane ykalbes , anksciau ar veliau gryzti prie realybes ir uztrenki duris siulitojams visiems laikams.
Ka tu besiulitum as visada rasiu pigesne arba geresne alternatyva internete ar parduatuveje ir ten galima apsigalvoti per dvi savaites nua pinigu sumokejimo cia tai doras reikalas. As galiu problemai iskilus pardaveja apskusti vartotoju organizazijai ir t.t.
zmogus karta tau atidaves 1000lt matys juas kaip ausis beveidrodzio , ar ne taip?
Tinklinis marketingas tai ne ekonomika o struktura econominio nusikaltimo.
pademonstruak tas savo zines arba argumentuak. kurioi vietoi as pasakiau neteisinga econominy teiginy? kad tavo piramide pasmerkta zlugti? ar kad ji taip suprojektuata jog zlugtu neyshvengemai ir 100% garantuatai? ir nuastolius padengs arba aptures armija pardaveju su viltim praturteti..... juk visi mes zinome kad tai tiesa.
Parasyk kurioi vietoi tu abejoji as ishsklaidysiu tavo nezine ziniomis labai konkreciomis ir su pavyzdzeis kad darzelinukui aisku butu.
Tuam uzsiima tas kas nesuvokia kaip veikia reali ekonomika todel jie tuam ir uzsiima .
Jolita, 35 as suprantu tavo lederis patrauklus galbut su raudonu kaklaraisciu o tu tik moteris ir tiki verzleis vyrais , na kam tokie nepatinka?