Tema: Kambarys 1408
Na ir kaip jums? ivertinkit sia Kingo ekranizacija
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Kambarys 1408
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Na ir kaip jums? ivertinkit sia Kingo ekranizacija
Mano ivertinimas - pusetinas. Kazkaip tikejaus daugiau...
Kiti Kingo filmai pastatyti daug geriau..
o isvis verta ji pamatyti, ar ne, nes norejau nueiti, bet kai parasei, kad nelabai koks, tai net nezinau
na cia priklauso nuo to ko is filmo lauki ir tikiesi as pvz nesitikejau nieko - gavau visai gera pramoga, senokai teko matyt a la siaubo filma, kuris isgasdint bando ne savo slykstumu ir drebiamo kraujo/zarnu kiekiu. paziuret tikrai verta
na suprantu - as irgi ne kraujo tikejaus o psixologijos bet.. bet mazai ir to gavau Giedre, nueik ir ivertink
filmo esme - negalima valgyti sokoladuku kurie atsirado is niekur, o apie alkoholi isvis pamirskit tada viskas bus gerai P.S. filmas patiko, 3-4 kartus net siurpuliukas per kojas ejo.
Tikejau daugiau,bet siaip neblogas
na, man patiko, kadangi nebuvo jokiu pjautyniu-zudyniu kaip paprastai buna tradiciniuose filmuose, manau rezisierius tikrai sugebejo ir ytampos momentais suzaist ir savotishka intriga palikti.
na, man patiko, kadangi nebuvo jokiu pjautyniu-zudyniu kaip paprastai buna tradiciniuose filmuose, manau rezisierius tikrai sugebejo ir ytampos momentais suzaist ir savotishka intriga palikti.
Siaip tikrai jis norejo ta sukurti.... nzn gal nepavyko susikaupti man nes salej zvenge visalaika... ex. bet siaip turejo ta pati itikinamiau pavaizduot... va. nes kai ziuriu filma turiu jaustis lyg buciau ten... o cia maciau ir ekrana ir... ir per daug susitelkta buvo i nereiksmingus dalykus ir gal dar muzikos truko kuri sukuria zmogaus skausma, baime ir pan... na gal nemoku paaiskint bet ...
filmas kaip filmas, galejo buti kazkas ir daugiau, ir tikejausi daugiau, bet tai per daug neitiketina jog jis mate savo dukra, kalbejo su ja, o diktafonas irase ju pokalbi, cia jau per daug fantastikos, nors is kitos puses, gal... bet vistiek netikiu, pats kai su dvasiom nekalebjas ir nebandes irasineti pokalbiu su jom tai per daug neitiketina cia...:D);D
tai kad kalbejo su dukra, tau atrodo neitiketina, o kad visas kambarys uzsiiminejo visom kitom nesamonem, tai tau nepasirode keista ?
filmas pusetinas, rezisieriui tikrai nepavyko tobulai pasiekti ko jis norejo, greiciau tai buvo tik pabandymas, ir tik pusiau pavykes. siaip ir banalumu izvelgiau. ir tas triukas - intriguojanti ir netiketa pabaiga, nepadejo filmui. Bet puiku, kad pagaliau kas nors bando keisti siaubo filmu zanra, nes tie visi banalus "jaunimas pasiklysta ir juos isskerdzia psichai" filmai, jau skersai gerkles.
Pažiūrėjau biškį daugiau nei pusę filmo ir šeip ne taip išjungiau. Man jis kažkoks neįdomus pasirodė arba aš jo nesupratau
Nieko gero.
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Kambarys 1408