pamirsai ir kitus dar - skalbimo miltelius, prausimosi priemones (JOLITA)
HA HA HA "tarptautine verslininke" pardavineja visam pasaulyje visiems gerai zinoma preke: skalbimo miltelius ir muila is bagazines ha ha ha ha
Negi jus zmones nezinote kas yra muilas ar skalbimo miltelei? Swedijoi vaikai tai gamina per chemijos pamokas. Tos priemones kua pigesnes ir kua maziau priedu turi tua geresnes ir sveikesnes odai ir gamtai.
Juk seis laikais drabuzius keiti kiekviena diena, masinos plauna geriausei su betkokia priemone truputi paminkstinus vandeny. EURO-SHOPPER geriausi miltelei. Na prisipazinkime juk praktishkai plauname shvarius rubus ant sofos susiglamze ir meti i skalbimo krepshi. O namu tvarkytoja tai jei juk tua labiau vienodai rodo, ji surenka nua zemes ir nevietoi numestus rubus net negalvodama meta y skalbimo krepshy.
Bet Jolita pardavineja ish bagazines uzdrausta produkta arba odai kenkia arba gamtai daro zala.
Zmones jei aplamai kas perka tai ne miltelius o Jolitos muilo burbulus su "sekmes pasaka"
Kai man reikia skalbimo milteliu, man rupi tik viena kua greiciau ka nors y mashina yberti. Nes as gerai zinau kad milteliu marke neturi jokios praktines ar ekonomines reikshmes.
Vienintelis dalykas svarbus kad ant pakelio butu parashyta: Kulörtvätt arba Vaskepulver arba anglishkai Washingpowder colour. tam kad vel per klaida katino maisto nenusipirkciau.
Moterim tai dar maziau aktualu, koks skirtumas kokius skalbimo miltelius bepirksi, mano ex kiekvienais metais didziulis storas juadas maishas vaziuaja i raudona kryziu, padedam 3-ciam pasauliui ir jaucemes savim labai patenkinti.
Ar galima is to uzdirbti Tik pagalvokite kiek laiko tie piramidninkai sukcei cia forume sugaisho laiko? Kaip jus manot kiek jie pardave savo tu nesamoniu cia forumo skaitytojams?
Leiskite pakviesi jus pietu ir papasakoti fantastine galimybe pralobti - Jei ir nedrysti eik n-chui tiesei pasakyti. Tai mano patarimas nupirk ish ju ta pakely busi kaip ir uz pietus atsidekojes ir iseidamas ishmesk ji siuksline ir nerizikuak savo sveikata nepatikrintais ir draudzemais prekiauti produktais.
Bet manau teisingas atsakymas yra pasiusti kua toliau nes jie jaunus nepatyrusius ir nesuprantancius zmones apgaudineje.
Kai tau kas ish kisenes pinigine traukia ka tu darai? Atsiprashau, bet as nenoreciau atsisveikinti susavo pinigeleis. ha ha ?
Smogdamas i snuki sukciams padarysi gera darba sau ir savo artimiems nes daugiu nemegins.
Arba tiesiog skambinti policijei ir praneshti kad kazkas kaishioja zmonem uzdraustus prekiauti produktus.
Alio lietuvos policija ka jus veikiate!!! pagal swedu konsumentu istatyma kiekvienas pirkejas turi teise grazinti atgal prekia kuri nera patvirtinta sveikatos ministerijos arba tiesiog persigalvojus Y teisma galima paduati valkatu shaika.
Prekes be jokio kvito be jokiu mokesciu ekonomines policijos klientai tie "verslininkai"
Samagoncikai tai bent pinigu uzdirba o sitie ko tik nepaklausi visi tik pradeje ir dar neatsitokeje.