341

Re: Oralinis merginai: vaikinui nusižeminimas ar iššūkis?

kiek vaikinu, tiek ir nuomoniu. vieniems tai patinka, kitiems - ne. cia jau priklauso nuo nusistatymo ir zmogaus.

342

Nera tai nei gedinga nei ka, kekvienas mano savaip, man asmeniskai tai yra nerealus malonumas, manau ir vaikinams tai patynka smile

343

Koks dar nusižeminimas? tai malonumas abiems. Sekse abu partneriai duoda ir gauna tuo pačiu metu. :::528

344

Dainius, 33 parašė:

Koks dar nusižeminimas? tai malonumas abiems. Sekse abu partneriai duoda ir gauna tuo pačiu metu. :::528

Visiškai teisingai. Koks čia nusižeminimas. Seksas turi būti abipusis malonumas, o ne tik vyras pasitenkina ir viskas baigta. Man tai čia malonumas tai padaryt, aišku jei mergina to norėtų

345

Sekas yra ne tik ikisti ir pasitrinti. Tai viskas ka tik zmones gali sugalvoti seksualiniam malonumui isgauti. Seksas ne vien pasitenkinimas, bet ir malonumas teikti malonuma pertneriui. Ir nematau tame nk zeminancio. Jug manlonu matyti kaip mergina raitosi is malonumo kai ten zaidi liezuviu ir pirstukais smile
O jei lyginant su tokiais dalykais kaip "auksinis lietutis", tai cia is viso nekaltas zaidimas big_smile Nors nesmerkiu tu kuriems tas patinka. Svarbu nemiza ant galvu kitiems, kurie to nenori...

346

istikruju man ciulpt patinka

347

Ir vel tas pats  dvejojimas ar as elgiuasi teisingi? ir kas yra teisinga?

Siuo aveju nera nei ziurovu, nei ziuri, nei teiseju, nei liudinnku   Kiekvienam savo ....  visi prietarai tabu ir "taisykles" riboja tavo asmenine laisve o ne kieno nors kito....

Klausimas ar tau to reikia?   well jei jau tikrai nori suzinoti tai besimyledamas paskambink mamai ir pasiklausk  smile  Atsiklauses mamos tikrai kad galesi myletis rame sazine jog darai visk teisingai.  ha ha ha smile

348

yra zmoniu,kurie nepritaria oraliniui seksui,sako kad tai nuobodu,jokios ivairoves,kiti kad tai nejaudina,kitiems tai zeminanti juos meiles forma,bet kiekvienam savo,nors visai ir nieko tokia sekso forma69

349

neįsivaizduoju mylėjimosi pirma merginos nesuerzinus liežuviu..:)

350

Edwardai,pasakei to ko nera istikruju....lb mazas procentas vyru,kuriems oralinis nepatiktu....o as nemanau,kad tai koks pazeminimas....jei tu to nori,tai kodel nea....visai kitas reikalas,kai vaikinas spaudzia mergaites daryti tai,o pats ne nemano tuo paciu atsilyginti jai....aplamai oralinis manau tai dvieju zmoniu noras tai daryti,o ne verciamas reikalas...o siaip,tai manau retas jau kuris tai nedaro....
apie tuos ale pazeminimus tik jaunos panos prisimasto...su metais i visai tai ziurima kitomis akimis...bet visgi nereikia pamirsti ir pagarbos vienas kitam....koks ten sexas bebutu...:::817

351

oralinis seksas,tai pasitikejimas ir atsidavimas,saves pateikimas,tarp kitko tai ir menas,jeigu norit zinoti

352

Gytis, 14 parašė:

na nesuprantu as jusu,manau nesupyxit kad cia parasysiu,nes esu bent jau protu subrendes apie tokias temas sneket,nemanau kad oralinis yra nusizeminimas ar isukis,as pwz neleisciau sawo merginau man ciulpti,juk su ja paskui reix buciuotis...

Tai gal pradek praustis ir nebus baisu buciuotis, tik pirma pats dantukus issivalyk, kad merginai nepasidarytu slykstu tave buciuot wink