1

Tema: Seksas po pirmojo pasimatymo - Amoralu???

Ar egzistuoja tautoje kokios nors norminės nuostatos ar taisyklės, po kelinto pasimatymo tuo geriausia užsiimti? Kaip dažnai vyrai, pasimylėję po pirmojo pasimatymo su moterimi, ima jos nebegerbti, praranda susidomėjimą ja, galvoja, jog ji nėra rimta?

2

Re: Seksas po pirmojo pasimatymo - Amoralu???

lietuvių tautoje aišku kad egzistuoja, čia vis dar tebevyrauja rusiškas mentalitetas, kur "neduokdie" kažką ne taip padarysiu, per anksti pasiduosiu ir panašiai... todėl normalius vyrus vakarai labiau ir traukia, kur merginos nebijo ir gali drąsiai reikšti savo norus ir troškimus

3

Auridas, 23 parašė:

lietuvių tautoje aišku kad egzistuoja, čia vis dar tebevyrauja rusiškas mentalitetas, kur "neduokdie" kažką ne taip padarysiu, per anksti pasiduosiu ir panašiai... todėl normalius vyrus vakarai labiau ir traukia, kur merginos nebijo ir gali drąsiai reikšti savo norus ir troškimus

:::833

4

i kuri cia dabar klausima atsakineti jmj? seksas po pirmo pasimatymo, tautos morale, ar apie vyru morales normas?

zodziu seksas po pirmojo pasimatymo, man visiskai normalus dalykas.

tautos morale, mmm kad ir kokia ji bebutu vistiek atsiras tokiu kaip as (mananciu kitaip)

o apie vyrus, tai ,moterys, ir taip turite savo stipira nuomone(visi vyrai kiaules), o vyrams nera ko ir pasakot smile

5

Feliksas, 26 parašė:

i kuri cia dabar klausima atsakineti jmj? seksas po pirmo pasimatymo, tautos morale, ar apie vyru morales normas?

tautos morale, mmm kad ir kokia ji bebutu vistiek atsiras tokiu kaip as (mananciu kitaip)

o apie vyrus, tai ,moterys, ir taip turite savo stipira nuomone(visi vyrai kiaules), o vyrams nera ko ir pasakot smile

Na , gal ir kiaulės , bet teigti , kad visi - nemanau kad būtų teisinga .

6

snieguole, 30 parašė:
Feliksas, 26 parašė:

na vienai vienas, kitai kitas, treciai trecias ir zodziu bendrai paemus vistiek tapati gausim;)

7

Feliksas, 26 parašė:
snieguole, 30 parašė:
Feliksas, 26 parašė:

na vienai vienas, kitai kitas, treciai trecias ir zodziu bendrai paemus vistiek tapati gausim;)

Oho kokia logika smile

8

snieguole, 30 parašė:
Feliksas, 26 parašė:
snieguole, 30 parašė:

Oho kokia logika smile

a prie ko cia ji? smile

9

Manau,kad tai nera cia baisi nuademe.Svarbu ,kad jis butu Geras:::207

10

Manau klausimas jaunimeliui  niolikmeciams ir pan. 

Manau kiekvienas atpazysta ta ypatinga momenta, praleisti proga del kvailu kulturiniu ar dar kokiu ysitikinimu? Ar tai normalu?

Normalu yra daugumos pripazinta arba labiausei pasitaikantis atvejis.  Manau tai labiau individualu arba net asmenishka.

Kiekvienas kartas specialus, vienintelis ir nepakartojamas jei viskas gerai tai man nusispjaut i tai kas normalu ash ne ant scenos randuasi ir ne kokiam TV show .

Manau mes visi zinome kada yra priimtinas intymus artumas ir kada ne.

Sexas priesh pirma pasimatyma daug geriau, mat galima nutildyti tuas triushius kur galvoi kriushas ir yvertinti situacija blaivem nespaudziant spermai proto...

11

Feliksas, 26 parašė:
snieguole, 30 parašė:
Feliksas, 26 parašė:

Oho kokia logika smile

a prie ko cia ji? smile

Įdomiai mąstai , vienai vienas kitai kitas ir kaip bepasuktum vistiek tavo manymų moterys pasidaro išvadas jog visi vyrai kiaulės smile vat  prie to smile

12

jo jo pasju tik du minti-jai atejai ipasimatyma,reiskia jog ir sexso bus.

13

Kristina, 33 parašė:

va prasau ir pavizdys, visi vienodi kaip bepasuksi...

14

nane nevisi. iradar padoriu vyruku tik ju vienetai belike.

15

Ydomu kas yra "padorus vaikinas"?  Mana cia kiekvienai vis kitoks ....

Ysivaizduakime romantine scena du jauni zmones tirpsta ish geidulio vienas kitam yvikei klostosi grazei kaip pasakoi ....

Bet staiga vaikinukas jei pareishkia: - atsiprashau as negaliu po pirmo pasimatymo as juk esu "padorus vaikinas" (Asilas)

As manu santykiu lygis tarp dveju zmoniu turetu nuspresti sexas bus ar ne, prie ko cia kvaili prietarai kazkokie ysipareigojimai be jokio pagrindo?

Tramdyti zmogaus naturale prigimty tai yra budas zmones valdyti, pavergti primesti jiem savo vale.

Jei man tinka tai ir priesh pasimatyma gerai jei nelabai tai ir pusmety galiu iki ten nenuslysti.

Manau cia dvieju reikalas ir tik jiem spresti kas jiems yra priimtina ar normalu.

16

Feliksas, 26 parašė:
Kristina, 33 parašė:

va prasau ir pavizdys, visi vienodi kaip bepasuksi...

Na tikrai ne visi , bent jau aš išimčių tikrai galiu surasti;)

17 (redagavo snieguole, 30 2010-10-02 10:55)

Zilvinas, 39 parašė:

Ysivaizduakime romantine scena du jauni zmones tirpsta ish geidulio vienas kitam yvikei klostosi grazei kaip pasakoi ....

Bet staiga vaikinukas jei pareishkia: - atsiprashau as negaliu po pirmo pasimatymo as juk esu "padorus vaikinas" (Asilas)

As manu santykiu lygis tarp dveju zmoniu turetu nuspresti sexas bus ar ne, prie ko cia kvaili prietarai kazkokie ysipareigojimai be jokio pagrindo?

Tramdyti zmogaus naturale prigimty tai yra budas zmones valdyti, pavergti primesti jiem savo vale.

Jei man tinka tai ir priesh pasimatyma gerai jei nelabai tai ir pusmety galiu iki ten nenuslysti.

Manau cia dvieju reikalas ir tik jiem spresti kas jiems yra priimtina ar normalu.

Pritariu , nėra nei padorių moterų nei vyrų ( žinoma kas liečia seksą) ir nusišvilpt kas ką pasakys ir tt , ir išvis nesuprantu  kai moterys sako ai miegojau su tuo ir anuo , ką db žmonės pasakys>>> nu dzin , ką pasakys , jei gerai ir vienam ir kitam , tai tad tik pirmyn !!! mylėkitės žmonės , vyrai ,kol dar stovi , moterys , kol dar klimaksas neužpuolė ... nes poto teks gailėtis ir pačiai sau sakyti , oi blyn,kur aš buvau , kaip jauna buvau , db taip noriu , bet nepagaliu !!! MYLĖKIMĖS , NES SEKSAS YRA GRAŽIAUSIA , KA MUMS , ŽMONĖMS DAVĖ GAMTA!! TAI PATS JAUSMINGIAUSIAS IR TYRIAUSIAS POTYRIS KURĮ GALIME JAUSTI IR NEKOMPLEKSUOKIME !!!

18

snieguole, 30 parašė:
Zilvinas, 39 parašė:

Pritariu , nėra nei padorių moterų nei vyrų ( žinoma kas liečia seksą) ir nusišvilpt kas ką pasakys ir tt , ir išvis nesuprantu  kai moterys sako ai miegojau su tuo ir anuo , ką db žmonės pasakys>>> nu dzin , ką pasakys , jei gerai ir vienam ir kitam , tai tad tik pirmyn !!! mylėkitės žmonės , vyrai ,kol dar stovi , moterys , kol dar klimaksas neužpuolė ... nes poto teks gailėtis ir pačiai sau sakyti , oi blyn,kur aš buvau , kaip jauna buvau , db taip noriu pimpalo , bet nepagaliu !!! MYLĖKIMĖS , NES SEKSAS YRA GRAŽIAUSIA , KA MUMS , ŽMONĖMS DAVĖ GAMTA!! TAI PATS JAUSMINGIAUSIAS IR TYRIAUSIAS POTYRIS KURĮ GALIME JAUSTI IR NEKOMPLEKSUOKIME !!!

19

Moterys neturejo lygiu teisiu su vyrais nua tu laiku kai jom vyras buvo reikalingas tam kad apsiginti nua kitu vyru. Bet tai brutualaus fisinio smurto laikais.

Biologiniu aspektu ishtikimos moterys patrauklesnes nes tai didina tikimybe jog esi savo vaiku tevas. Tam yra pagrindas nes shiualaikinej vismeneje 10% tevu net neytare jog augina ne savo palikuonis. Bet tai irgi atgyventa nes DNA testas ishsprendzia reikla.

Sakoma kad pasidalinta nelaime Yra du kartus mazesne, lygei taippat kaip pasidalintas dziaugsmas yra du kartus didesnis.

Taip kad samadrocikos vienishei tikuasi supratote kaip ta reikal padvigubinti?

Ir nera cia ko gedintis laba sveikas ir naturalus reikalas ir nebutinai apie ta visi turi zinoti , galiu tik uztikrint kad visi tai daro. Ir protingi apie tai nekalba.   

http://www.youtube.com/watch?v=gWEjd_lvuA8

20

snieguole, 30 parašė:

Ar egzistuoja tautoje kokios nors norminės nuostatos ar taisyklės, po kelinto pasimatymo tuo geriausia užsiimti? Kaip dažnai vyrai, pasimylėję po pirmojo pasimatymo su moterimi, ima jos nebegerbti, praranda susidomėjimą ja, galvoja, jog ji nėra rimta?

man labai ydomu kodel istekejusia moteri domina po kelinto pasimatymo galima pasimilet wink o seip kiek zmoniu tiek ir nuomoniu siuo klausimu . Vieniem tai vulgaru , nepriimtina , paleistuviska , kitiem tiesiog normalu wink man asmeniskai tai neitakoja po kelinto pasimatymo pasimyli , jei zmogutis patinka tai nera svarbu kada tai yvyksta smile