21

Re: Seksas po pirmojo pasimatymo - Amoralu???

Saulius, 28 tave gazdina kitu zmoniu laisve?  Ar labai jau baisu?

O svarbiausia neuztenka to, kabinejiesi prie zmoniu pirshdamas jiems savo nuamone kaip turetu buti. 

Ar zinai kad egzistuaja toks terminas kaip: Open relationship erba open marrige arba Ménage à trois arba  swinging couples gal panele pamelavo apie savo vyra  ir paprasciausia jieshko trumpalaikio sex partnerio be jokiu tolimesniu ketinimu.

As zinau kad lietuvaicei arciau tamsiu musulmonu pilni prietaru ir ish pirshto ishlaushtu taisykliu.  Jiems norisi laisves tai traukia vilioja, bet katalikishkas paveldas stabdo net netikincius. "Manau netau Martynai melinas dangus netau durneli laisve eik skaityti korano".  ha ha ha smile

Netaip jau ir lengva isivaduati is tradiciju, kulturinio paveldo ar religiniu dogmu, bet tik laisvas zmogus gali pajusti pilna laime.

Vienur buckis yra toleruajamas, kitur panom maishas ant galvos net paziureti tabu.
Dar kitur zmones keiciasi partnereis.  Kas turi teise teisti? ks yra teisinga?

Manau kad cia kiekvieno asmeninis reikalas pasirinkti tai kas jam tinka ir neteisti ir nekritikuati kitu jei pats nenori buti teisiamas ir kaltinamas (rods biblijoi panasei skamba).

Gerbdamas kitu individuales laisves ir teises tua paciu suteiki sau teise buti laisvu ir elgtis kaip shirdele geidzia...

Bet cia lietuva...  cia lietus lyja...  bars bars Tevelis bars ir mociute neuztars.

Labiausei erzina tas pauglishkas uzsiciklinimas ant sexo arba lytiniu organu. Svarbiausia ar paukshtelis landziojo y inkilo skylute  ha ha ha.....

Ar neturetu buti pirmoi vietoi rupeti santykei tarp zmoniu svarbu kad jie gerai sutinka gerai praleidzia laika kartu Ir ka jie veikia tai yra asmenishka ir tua labiau neturetu rupieti pashaliniams.  Koks skirtumas ar zmones zaidzia shachmatais visa popiete ar dulkinasi?

Tikrai pagalvojus, koks gi skirtumas? Ar nera svabiau kad abiems yra gerai?

Suauge eina y filma pasigrozeti grazia meiles istorija, paauglei laukia nesulaukia filmo galo nes ten, kazkas sake bus galima plikus jos papus pamatyti. 

Kodel gi sexas taip perdetai sureikshminamas?  Cia ziuriu doug kam "filmas " neydomu svarbiausia sexas ir kada? ishkart ar veliau? ir pagal tai sprendziama geras "filmas" ar ne.

22

Aš manau taip: jei su tuo žmogum nori užmegsti gražius santykius ateityje ir puoselėti rimtesnius santykius, tai geriau po pirmo pasimatymo nesigulti į lovą, nors pagunda visada yra didelė. O jei tai tik laikini susitikimai ir tikslas kūniški malonumai, tai drąsiai pirmyn į lovą big_smile big_smile

23

cia tikriausiai nera taisykliu, bet Andrius teisus - visgi jeigu kazkaip norisi i zmogu ziureti rimciau, gal geriau ji primiausia siek tiek pazinti, o tada jau nusirengti smile

24

Saulius, 28 пишет:
snieguole, 30 пишет:

Ar egzistuoja tautoje kokios nors norminės nuostatos ar taisyklės, po kelinto pasimatymo tuo geriausia užsiimti? Kaip dažnai vyrai, pasimylėję po pirmojo pasimatymo su moterimi, ima jos nebegerbti, praranda susidomėjimą ja, galvoja, jog ji nėra rimta?

man labai ydomu kodel istekejusia moteri domina po kelinto pasimatymo galima pasimilet wink o seip kiek zmoniu tiek ir nuomoniu siuo klausimu . Vieniem tai vulgaru , nepriimtina , paleistuviska , kitiem tiesiog normalu wink man asmeniskai tai neitakoja po kelinto pasimatymo pasimyli , jei zmogutis patinka tai nera svarbu kada tai yvyksta smile

O jei ištekėjusi tai jau nebe žmogus???

25

snieguole, 30 пишет:

nea, tiesiog istekejus, tai jau praktiskai mirus big_smile o ir siaip, pagal vyru logika moterys - ne zmones smile

26

Vija, 29 пишет:
snieguole, 30 пишет:

nea, tiesiog istekejus, tai jau praktiskai mirus big_smile o ir siaip, pagal vyru logika moterys - ne zmones smile

Nu tiktais big_smile "pagal vyru logika moterys - ne zmones" na aš jau bent tai vyrų kategorijai nepriklausau big_smile Aš manau moterys daug labiau žmoniškesni, nei dauguma vyrų big_smile big_smile

27

Andrius, 25 пишет:
Vija, 29 пишет:
snieguole, 30 пишет:

Nu tiktais big_smile "pagal vyru logika moterys - ne zmones" na aš jau bent tai vyrų kategorijai nepriklausau big_smile Aš manau moterys daug labiau žmoniškesni, nei dauguma vyrų big_smile big_smile

niekada negirdejai standartines fraze - moteris geriausias zmogaus draugas... po suns..

28

Vija, 29 пишет:
Andrius, 25 пишет:
Vija, 29 пишет:

niekada negirdejai standartines fraze - moteris geriausias zmogaus draugas... po suns..

big_smile big_smile big_smile Standartinė frazė kas laikosi standartu big_smile big_smile big_smile

29

Vija, 29 пишет:
snieguole, 30 пишет:

Na kaip kam , aš truputį kitokios nuomonės:)

30

Andrius, 25 пишет:
Vija, 29 пишет:
Andrius, 25 пишет:

big_smile big_smile big_smile Standartinė frazė kas laikosi standartu big_smile big_smile big_smile

matosi, kad, Vilija 29, laikosi ju visom keturiom ir dar dantimis isikandusi big_smile big_smile big_smile

31

Feliksija, ismokite vardus skaityti tada pasigincysim big_smile
Kaip klause, taip ir atsakiau, jeigu ka smile as nebijau pasijuokti is saves

32

Vija, 29 пишет:

Feliksija, ismokite vardus skaityti tada pasigincysim big_smile
Kaip klause, taip ir atsakiau, jeigu ka smile as nebijau pasijuokti is saves

Upss persiprasau Vija 29

33

Andrius, 25 пишет:

Aš manau taip: jei su tuo žmogum nori užmegsti gražius santykius ateityje ir puoselėti rimtesnius santykius, tai geriau po pirmo pasimatymo nesigulti į lovą, nors pagunda visada yra didelė. O jei tai tik laikini susitikimai ir tikslas kūniški malonumai, tai drąsiai pirmyn į lovą big_smile big_smile

Visi mes norime grazei ir turime y galvas fiksuatai ysikale kas tas grazei yra mums.
Ir kai tas musu ishsigalvotas pasaulis nesutare su tikrove tada mes kenciame dvasines kancias jauciame nepasitientinima vien todel kad pasaulis yra ne netoks kaip mes moretume. 

Todel tam kad buti laimingu reikia ishsilaisvinti ish prietaru , stereotipu ir t.t. 

Manau visada turetumei elgtis naturalei ir visus zmones laikyti kaip sau lygius visi zmones yra zmones ir tu tik dalele zmonijos.

Kaip neteisinga apsispresti ishanksto ir elgtis skirtingai su zmonem tai juk diskriminacija pagrysta esmenineis prietarais. 

Ishpradziu apsisprendziam ji dora (gal ateity zmona?)  ir elgemes pagarbei. Veliau på keletos taureliu persigalvojam, ji kekshe ir galima ja naudoti savo gyvulishkiems poreikiams apgaudineti, skaudinti ir zeminti ?   

Labai jau ydomus poziuris, Bet ash asmenishkai negaliu elgtis su zmogum pagal ishankstiny nusistatyma O kas jei ash neteisus, o jei suklydau , ar turiu teise teisti kanors pagal savo nuamone? juk mano nuamone tik viena ish tukstacio galimu.

Ytariu kad pagal toky ishankstiny nusistatyma neymanoma elgtis naturalei ir tai matosi ir jauciasi ir  atrodyciau kaip idijotas kiekviena karta.

34

Ishtekejimas tai zmoniu ishmislas nelabai tinkantis realeme pasaulyje todel del to kyla nesusipratimai. Vedybos tai taippat ishankstinis nusistatymo pavyzdys individo elgsenos stereotipas
perskaitai instruktaza ir megini ysijausti y role smile  Man tai skamba nelabai gyventi ir labiau vaidinti kazka kas nesi. Zmogishki ishmislai daro zmones nelaimingais nes perdaug uzsiciklinus galima praleisti tikra gyvenima realeme pasaulyja  kuris nesikeicia priklausomai nua kazkieno tai nuamones.

Statistine realybe arba musu vedybu pasekmes:

ish 20 poru 1 tikrai laiminga,
5 myli bet sheipsau,
10, tai puse zmoniu,  kas antra pora, ½ gyvena kartu del yvairiu priezasciu bet ne del romantishku jausmu vienas kitam.
4 - ishgyvena kartu pragara.

Kam reikalingos tokios taisykles kaip vedybos? Ar jos pasiteisina?

Jei zmones elgtusi taip kaip shirdele geidzia o ne padiktuati kazkokiu tai ishmislu manau gal ir maziau poru butu bet visos butu savanorishkos ir didesne tikimybe kad laimingos.

Ash negaliu jos vesti nes ji jau vedusi smile
Ash negaliu ishteketi uz jo nes jis nelabai jau ir uzdirba smile
Ne su ja nieko neisheis nes ji kitos religijos arba ateiste smile

Ziedas ant pirshto man sako kad statistishkai daugiau nei 50% zmogus nera laimingas savo santuakoj ir kaip ciumodana sunku temti ir gaila palikti.

Ji pabuciavo jy. Jis susiraukias; - ash negaliu nes tu zenota ir tai anksciau ar veliau baigsis tragishkai.

Viskas turi pabaiga, nieko nera amzino, net gyvenimas baigesi ir tai visada tragishka.
Bet tai nereishkia kad neverta nieko pradeti tai nereishkia kad yra blogai  dziaugtis kiekviena gyvenimo akimirka. Vien del to kad akimirka ji vienintele ir nepakartojama.

5 minutes atgal ji buvo laiminga, bet jam atsakius ne, je abu prarado dziaugsma praleido savo gyvenimo laiminga akimirka nepasinaudojo proga. Ir kaip gi tai yra geriau? Kas ish to laimingesnis?

Ash nematau didelio skirtumo tarp zenotos moters ir "laisvos".  Kiekviena turi pazystamu rata ir keleta vyru galvoi kurie daugiau ar maziau jei rupi del yvairiu priezasciu. 

Pinigai monitarines sistemos trukumas ir jie vercia zmones elgtis nenaturalei,
Pvz myletis uz pinigus, prostitucija, gyventi su nemylimu del vaiku geroves materialiniu vertybiu.

Bet tos vertybes nera tikros ar naturalios kaip saule ar zeme ar pasaulis, tos vertybes parklupdo zmogu i vergija savo nuasavo godumo. 

Gera zinia viskas kas yra zmoniu ishgalvota galima pakeisti pagerinti patobulinti

resursais pagrysta ekonomika tai alternatyva kuri daug pranashesne uz musu sena priprasta monitarine sistema. Kur zmones viska daro ne kad jiems butu geriau bet kad kiekvienas sau gautu daugiau pinigu ir tai nebutinai y gerai visiems ar sau.

Mes visi suvokiame kad alkana reikia pamaitinti, bet elgemes atitinkamai tiktai tua atveju jei turime ish to naudos $$$.

Viska vertiname perkme ir parduadame net zmona yra nekas kita kaip vertybes ishraishka. Ji mano ir privalo elgtis pagal susitarima , nepriklausomai nua to ar yra laiminga , Ir nors ji gyvena tik karta ir kiekviena akimirka niekada negrysh bet liks musu atminty kaip laiminga arba nelabai. 

Zmones nebijokite myleti vienas kita tai negali buti blogai tai tik gerai ir tai palieka musu gyvenime shviesius prisiminimus ir daro gyvenima laimingu.

35

Zilvinas, 39 пишет:
Andrius, 25 пишет:

Visi mes norime grazei ir turime y galvas fiksuatai ysikale kas tas grazei yra mums.
Ir kai tas musu ishsigalvotas pasaulis nesutare su tikrove tada mes kenciame dvasines kancias jauciame nepasitientinima vien todel kad pasaulis yra ne netoks kaip mes moretume. 

Todel tam kad buti laimingu reikia ishsilaisvinti ish prietaru , stereotipu ir t.t. 

Manau visada turetumei elgtis naturalei ir visus zmones laikyti kaip sau lygius visi zmones yra zmones ir tu tik dalele zmonijos.

Kaip neteisinga apsispresti ishanksto ir elgtis skirtingai su zmonem tai juk diskriminacija pagrysta esmenineis prietarais. 

Ishpradziu apsisprendziam ji dora (gal ateity zmona?)  ir elgemes pagarbei. Veliau på keletos taureliu persigalvojam, ji kekshe ir galima ja naudoti savo gyvulishkiems poreikiams apgaudineti, skaudinti ir zeminti ?   

Labai jau ydomus poziuris, Bet ash asmenishkai negaliu elgtis su zmogum pagal ishankstiny nusistatyma O kas jei ash neteisus, o jei suklydau , ar turiu teise teisti kanors pagal savo nuamone? juk mano nuamone tik viena ish tukstacio galimu.

Ytariu kad pagal toky ishankstiny nusistatyma neymanoma elgtis naturalei ir tai matosi ir jauciasi ir  atrodyciau kaip idijotas kiekviena karta.

Pilnai sutinku, kad reikia atsikratyti visokių stereotipų ir prietarų ir taip save išlasvinti. Reikia būti savimi ir neapsimetinėti kažkuo kuo nesam ištikrųjų. Visi mes esam žmonės ir turim jausmus. Su žmonėm reikia elgtis taip, kaip norėtum, kad su tavim elgtusi. Darysi kažkam blogą, prieš tave gali atsisukti. Kaip sakoma: "Gyvenimas yra gražus, tik žmonės yra žiarūs vienas kitam". Tat nereikai gadinti kitų gyvenimus ir nežaisti su kitų jausmais. Reikia pagalvoti ir apie kitą žmogų, ne vient AŠ ir tik AŠ.

36

ir visi raso as manau, o as zinau kad visi mes vienodi tik skiriames papais ir kiausiniais jei fizishkai kalbant...
o siaip kas megsta extremalu seksa, o kas myli tik viena mylima zmogu (: cie kiek vieno skirtinga nuomone bus.... na pagal mane tai dvi skirtingos nuomones...

37

Svarbiausia ne kaip ir kada. O ko isties nori pats/pati. Jei nori tik pasibarskinti, tai kam menesi guma tempti? Jei tas abu tenkina, tai pirmin.
Kartais buna, kad pamatai zmogu ir jautesi lyg pazinotum visa gyvenima.

Aisku su tokiais dalykais niekada negali buti tikras kad nenusivilsi ir kad abu galvoja apie ta pati...

38

Teisingai sako Kronus, 24. O šeip viskas yra bendravime. Jei neatvirai ir vienas nuo kito slėpdami kažką bendrauji, tai vėliau gali labai nusivilti.