Re: Kodėl ieskok.lt merginos foto dažniausiai demonstruoja savo papus?
Arba aš visai durna, arba ten nesugeba suderinti galūnių žodžiuose ir nėra skyrybos ženklų... Laiško esmę pagavau, bet vistiek kažkokia nesamonė...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kodėl ieskok.lt merginos foto dažniausiai demonstruoja savo papus?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Arba aš visai durna, arba ten nesugeba suderinti galūnių žodžiuose ir nėra skyrybos ženklų... Laiško esmę pagavau, bet vistiek kažkokia nesamonė...
visi rodo tai ka turi graziausia ju manymu... panos krutines daznai, o vaikinukai raumenukus ar masiniuka... kas cia blogo?...
gal demesio daugiau sulaukia
Amm, tai jei graži mergina tai negalima su ja bendrauti? Privalu bendrauti tik su sau nepatinkančiais žmonėm? Visko neskaičiau, bet pagal jus gražios merginos nieko vertos? Nu žodžiu, paliava čia:D
demesio trukumas konkretus todel taip ir yra :DDDDD
demesio trukumas konkretus todel taip ir yra :DDDDD
Na čia dėmesys dėmesiuj nelygu:D
ne papus o krutine ji pas mus pati graziausia vieta,o beto visu vyru akys is priekio butent ten ir krenta na o is kitos puses i kita vieta
Kodėl sakot "visi". Aš žiūriu ne į krūtinę, o į plaukus, akis. Labai užknisa kai visi yra sutapatinami į vieną. (aš aišku neturiu nieko prieš papus, man jie taip pat patinka:D)
standartu visiems ir apie visus nereikia taikyti visiems:) mes juk skirtingi.
o kodel tokias nuotraukas isideda? manau daugiau neturi kuom suduominti tik savo krutine:)
kai daugiau neturi ko parodyti, tai rodo papus.....
jei turėtų proto, rodytų jį...
Cia kaip toje rusiskoje dainoje " s cevo nacinajitsa rodina " O juk gimusiems vaikams ir reikalingi tie papai
nepatinka neziurek nu
demonstruojam nes bernai ju neturi
Apie papus arba gerai arba nieko... kua daugiau tua geriau
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kodėl ieskok.lt merginos foto dažniausiai demonstruoja savo papus?