Re: Forumo žaidimas :) Kada paskutinį kartą...?
ammm vaikysteje mama su dirzu vaikesi
kada paskutini karta lepina savo kuna?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Forumo žaidimas :) Kada paskutinį kartą...?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
ammm vaikysteje mama su dirzu vaikesi
kada paskutini karta lepina savo kuna?
pries 2 h ka weiksi ryt 12 h?
ilsesiuos iki pat 14.00
kada paskutini karta nemiegojai visa nakti?:)
Gal kada vaikystėje ir gavau , ir to neatsimenu
Kada paskutinį kartą gaminai pietus ?
sian teks gamintis paciam
kada paskutini karta perstatinejai namie baldus?
Jei kėdė tinka,tai šiandien.
Kada paskutinį kartą apsiplikei liežuvį karštu gėrimu?
pora savaitciu atgal, kai klaipedoj buvo labai salta ir vejuota.
kada paskutini karta pirkai kazka sau, ne is maisto produktu?:)
siandien,buvo liudna ir nusipirkau papuosalu, kada laiziai ledus paskutini karta(plombyro ledus)
Labai senai kad net nepamenu ....
Kada paskutini karta isgyvenai "Déjà vu" ? (jausmas kad jau buvai sitoje situacijoi)
Jei tau virsh 40, tada kada paskutiny karta isgyvenai "Vuja De" ? (jausmas kad patyrei kazkatai pirma karta gyvenime)
prieš mėnesį kai dirbau darbe,atrodė,kad toje situacijoje esu antrą kartą,kad tai jau dariau ir net žinojau kaip bus,kažkaip nejaukus jausmas...
Kada paskutinį kartą sapnavai tokį sapną, kad atsikėlęs nesupratai, tai buvo realiai ar sapnavai?
Man daznai taip buna,kad paklausiu zmoniu ar mes buvome susitike ir ar kalbejome tokia tai temaKada paskutini karta dziaugeis savo namuos gerai atliktu darbu ?
2009-11-20 17:45:12
Kada paskutinį kartą pametei kokį nors brangų daiktą?
Prieš savaitę automobilio dokumentus Kitą dieną išsiėmiau naujus, ir po trejeto valandų jas radęs žmogus atnešė į namus
Kada paskutinį kartą jautei aistrą žmogui, kuriam nereikėtų to jausti?
tai atsitinka labai daznai vos ne visa laika nes mano galvute smegenu neturi. As juk suvokiu socialines normas bet mano kunas jaucia tik reproducijos taikiny.
Ar zinai ka reishkia sutrumpinimai RBE, VP arba ZM (visi ish tos pacios tematikos)?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Forumo žaidimas :) Kada paskutinį kartą...?