281

Re: Ką alkoholis daro su tavim?

Justas, 21 parašė:

tsss.. alkoholis smile  i metus kelis kartus , nes jokio poreikio siautet su alaus bonka kiekviena savaitgali nera..

Aišku jei neišgeri technino  spirito supilstytam į butelius kuriuos pardavinėja parduotuvėse . Mažai kas ten juk ir licenzijas padirbinėja   .O pardavėjas neatidarys kiekvieno butelio ir neragaus .

282

Padauginęs žmogus, visada pasako teisybę, ką galvoja tą ir sako smile Jūs to nesate pastebėja?:::041

283

As ir nepadaugines galiu tiesa pasakyti, Shtai kas yvyksta nevartojant saigalu:

for English talking persons a bit wow experience:

http://dotsub.com/view/15872a88-fbfe-4b … e0ae06fa9f

284

Judita, 17 parašė:

Padauginęs žmogus, visada pasako teisybę, ką galvoja tą ir sako smile Jūs to nesate pastebėja?:::041

Nebūk naivi , tai tik dar vienas mitas.

285

Atpalaiduoja (kol ne per daug); padeda iskresti kokia nesamone (kai jau per daug smile Gal dar ka gadina is vidaus...

(o tiesos sakymas priklauso labiau nuo zmogaus, ne nuo alko kiekio (imho).

286

Na bet aš su tuo jau kelis kartus esu susidūrusi smile na tiesiog aš sakau tik savo nuomonę smile Žinoma,tai priklauso ir nuo pačio žmogaus, bet alkoholis tam tikrą įtaką ir žmogui padaro smile

287

Judita, 17 parašė:

Na bet aš su tuo jau kelis kartus esu susidūrusi smile na tiesiog aš sakau tik savo nuomonę smile Žinoma,tai priklauso ir nuo pačio žmogaus, bet alkoholis tam tikrą įtaką ir žmogui padaro smile

Kaip jau nesutiksi kad įtaka daro kaip prisigeria ir griūna nosimi į asfaltą .Tik vargu ar žmonai pasakys teisinę .Greičiau pasakys kad susimušė iškarto su šešiais negu kiauliška  teisybę   .

288

Bet geriau jau nemeluot wink

289

Judita, 17 parašė:

Bet geriau jau nemeluot wink

Geriau

290

alkoholis-narkotikas,tai svaigina,atpalaiduoja,nuima stresa,apgaule tai,o mes uzkimbam  ant to kablio,tik neuzsibukit per ilgai,geriau be tu priemoniu apsieiti,o sunybes daryti galima ir be ju idomiau:::402

291

Jei negamintu nepardavinetu,butu visiskai tas pats,o gal ir dvigubai blogiau nei dabar smile tongue  Juk dabar tu dirbtinu laipsniu gali pats pasidaryti big_smile big_smile  Kas vynuka,kas balta vandenuka naminuke big_smile tongue  Tai netgi istatymas bus kad viskas bus legalizuota Lietuvelej smile