41

Re: tattoo

Egidijus, 24 parašė:
Agne, 16 parašė:

pavaisink, jei sugebesi, vyre!

i s.h.u.*** ranku nekisu wink

kramtyk ka sneki,, jugi api koshe eina kalba,,,:p

42

smile

43

Justis, 18 parašė:

sveiki zmones ir ne zmones=D nu mano nuomone tattoo yra super dalykas ..ypac jej ji kazka tau reiskia..mano tattoo ten kur as pats nematau ir dazniausiai kiti nemato ir neznino..ja dariaus del saves ir tikrai man ji neatsibosta,  nes as tiesiog pamirstu, kad ja turiu, kartais man darugai primena kad turiu tattoo..tada steniuos kaip imanydamas prie veidrodzio susilauzyt kad galeciau zvilgtelt:D tai va 2 su puse metu ir jokio atsibodesio:D tatuiruokites ir gyvenkit..beja tattoo uzkreciamas fdalykas viena kart pasidariai nori dar vienos=D kaip ir auskarai..aje?

kaip pirstu i aki gryna tiesa wink

44

as taj jau nepamenu kur dariausi bet padare graziai smile

45

labai labai grazu tattoo labai noriu psidaryti taciau mama dar niekaip neapsisprendzia leist ar ne sad

46

jega tos tattoo

47

blem, kas cia vyksta? is kur tiek deimanciu? ka visoms po 14? jau du kartus susimaisiau su savim...:/

48

man taj tevaj nieko nesake sejp big_smile

49

tej kjp ce? smile ?

50

vln geriausios vietos, mano galva, darytis tatuiruote yra studija nr1 arba pas rama. ash visas savo penkias dariau studijoj ir lb patenkintas

51

manau, kad tattoo reikia daryti, kada jau turi bent 18, tada tikrai zinai,kad jos nori ir kokios nori, nes budama mazesne buciau dariusi visai kitokia nei dabar ir kitoj vietoj...

52

as ti ir labai daznai uzmirstu, kad ja turiu.. o turiu ant kojos- trible

53

Zinot zuikuciai ir zuikutes, tureti tatoo gali kiekvienas ir kiekvienas pasirenka ka turet, o kas svajoja kad pasinai kins tai atsipeikekit to nebuna, buvo duris, bus ir randas
As irgi pasidariau ten kur man neatsibos ir tai kas man grazu http://forumas.ieskok.lt/imgload/1753
verta pakenteti del to ko nori, beje jei kam reikia visada galiu duoti zmogaus tuo uzsiimancio jau n metu kontaktus.
PS. Kokybe garantuota, o kaina nedidele...

54

Tattu labai grazu ir pati ja turiu.Galiu patarti, mano manymu ,geriausia meistra sios srities,tai yra zmogutis is Panevezio tomastattoo

55

Sigitele, 24 parašė:

Zinot zuikuciai ir zuikutes, tureti tatoo gali kiekvienas ir kiekvienas pasirenka ka turet, o kas svajoja kad pasinai kins tai atsipeikekit to nebuna, buvo duris, bus ir randas
As irgi pasidariau ten kur man neatsibos ir tai kas man grazu http://forumas.ieskok.lt/imgload/1753
verta pakenteti del to ko nori, beje jei kam reikia visada galiu duoti zmogaus tuo uzsiimancio jau n metu kontaktus.
PS. Kokybe garantuota, o kaina nedidele...

kuriame mieste tas zmogus daro taturuotes?

56

gal zinot kur panevezyje daro kokybiskas taturuotes ir pigiai? tomo salonas nebedirba kazkodel, o kitu salonu as nezinau.. :S

57

Ugne, 14 parašė:

ka manote apie tattoo? gal kas zino kiek kainuoja, kur pasidaryt galima butu?

galetum pasidaryt sulaukusi 18, o jei anksciau tai su mamytes ar tevelio leidimu.
o jau kur tai cia pagal kisene wink