Tema: Koks gabalas dabar jus veža?
m?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Koks gabalas dabar jus veža?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
m?
Yra daug tokiu vezanciu, bet siuo metu labiausiai galbut...Shinedown - 45...Nezinau. Tikriausiai:)
Linkin Park - Forgotten wa ta ir hush fired up ir daug daug
Mumiy troll devushka,foje geltoni krantai
rusishka daina Liube-berioziy ir Linkin Park visos dainos
m?
O kokios dainos dbr veza Tave?[;
turbut britney spears man ji irgi labai patinka :D
jea,as myliu britney,xaxaxaxa....
deje ne britney...prasyceu:D) as klausau nasty deejais,clubraiders.....bet man visks lb greit atsibost...
tj nlb toli mane y nuvez:D
sheip kol kas dar nei vienas gabalas niekur nenuvezhe. jeigu jumis jau muzika vezha, ka dazhniausiai daro alus, tai kas bus, kai uzhvalgysit kokiu ratu? ^^ bendrausit su zhmonem, ish kitu galaktiku?^^
alus manes ir niekur neveza...man alkoholio irmuzikos kompinacija va jau skraidina...nzn gal dainos ish ultimatumo 3
sheip kol kas dar nei vienas gabalas niekur nenuvezhe. jeigu jumis jau muzika vezha, ka dazhniausiai daro alus, tai kas bus, kai uzhvalgysit kokiu ratu? ^^ bendrausit su zhmonem, ish kitu galaktiku?^^
o ar pats su galaktikiniais nebuvai dar susitikes?:)
man Korn-Twisted Transistor
nuo metello iki simpfoniju:D
gabalas? dainele?mmm... kad uzsimeti i playlista pussimti dainu ir visos geros, o jei pacios tos tai negaliu nesokt, kai isgirstu Black Eyed Peas, pumt it, bet tikriausiai tik del gero ritmo. dainos velgi priklauso nuo nuotaikos.:D
Ai,mano db TOP:
Avril Lavigne-he wasnt;Foo Fighters-best of you,all my life;LP-beveik visos;Sex Pistols;THE Rasmus;Gwen Stefani,Ashlee Simpson-boyfriend(nu legendiniu Simpsonu bendravarde-nusikaltimas neklausyt) nu,db daugiau ir nebeprisiminiau taip ant smugio.........
veza apocalyptica somewhere around nothing
gruzina pendulum coma
uzveda offspring all i want
veza apocalyptica somewhere around nothing
gruzina pendulum coma
o man apocalypticos visos dainos patinka.
Dovydas, 16 parašė:veza apocalyptica somewhere around nothing
gruzina pendulum coma
o man apocalypticos visos dainos patinka.
man panasiai bet tikrai nevisos... kai kurios yra tikras SHbuvau viska ju susisiuntes tai db kompe liko tik kokiu 20 gabalu...
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Koks gabalas dabar jus veža?