5,281

Re: Blevyzgos...

Vaiva, 22 пишет:

Tomai > tu tai asas jei taip sugebėjai ;D nerealu tiesiog šaunuolis

-Išdėstai faktus , pateiki pavyzdžius , pasiūlai variantus .Pasirenka teisingiausia variantą , ta kuri kiekvienas  normalus žmogus pasirinktu . Taip žmogus pradedą daryti lygiai tokias pat išvadas kokias darau aš . Ir atvirkščiai jei pašnekovo variantas stulbinantis aš perbėgu į jo puse.   Tuo galima  paaiškinti kodėl kai kurios ieskoko forume dalyvaujančiu žmonių grupės masto vienodai , kalba panašiai ir dėlioja - brukšniukus > < daugiau mažiau ženklus arba tam tikrose vietose tam tikrus smailus :::034:::035
_
_
Hehh hee :::036

5,282

Sandra, 20 пишет:

o dieve kaip man siandien sunku:::006 :::021

Tu tikriausiai šiandien gimdai ? Kitaip nebūtu taip sunku ?

5,283

Evaldai> ne būtina tiek giliai kapstytis smile
Tomai> tai man tenka tik padėti ženkliuką :::035

5,284

Vaiva, 22 пишет:

Evaldai> ne būtina tiek giliai kapstytis smile
Tomai> tai man tenka tik padėti ženkliuką :::035

Niko palikimas .Gaila kad tema dingo

5,285

chem...:D kazkokia nesamone... big_smile mintis kazkur dingo big_smile

5,286

Wau Evaldai nuotrauka isidejai nai nai nai smile kaip gera matyti smile

5,287

big_smile jau tik negedink manes... big_smile

5,288

niekas negėdina smile

5,289

tai va vel savaitgalis atejo.. big_smile vel visi saslykus keps.. big_smile

5,290

Ar gavai tu išsvajotų šašlykų?

5,291

Tai va neatsiuntei ir negavau nieko big_smile

5,292

Kad jų jau ir nebeliko.. be to ir adresiuką nežinau sad

5,293

big_smile tai dabar jau po laiko kai nebeliko.. big_smile kai turejai tai sakei eik pas kaimynus.. big_smile chem.. big_smile

5,294

tai kad ne Žemaitijoj gyveni, jei kaimynystėj tai pamojuočiau ranka kad ateitum smile

5,295

big_smile tai joa pasiteisinimai dabar... big_smile ai bet dzin.. smile ne tokie ir skanus tie saslykai big_smile

5,296 (2011-07-15 19:34 отредактировано Vaiva, 22)

Pritariu kad nėra skanūs smile tai ką veikinėjot be manęs? forume kažkaip tylu, net ir Tomas dingęs...

5,297

smile tai laukeme taves... dabar turi padaryti, kad nebutu cia taip tylu ir nyku... big_smile tai kur buvai pradingusi :?

5,298

O tu net nepasigedai ot koks smile važinėjausi po Lietuvą tai ten tai ten smile kol visur pabuvau smile
Beje gal žinai kaip ikelti nuotrauką? niekaip nesuvokiu? nes noriu savo naujoj temoj įdėti nuotraukų bet bet...

5,299

o kaip cia nusprendei kad "ot koks as" big_smile
o tu cia apie kokias nuotraukas ir tema kalbi :? nelabai supratau... tiesiog nori pakurti isviso nauja tema ir...

5,300

Juk jau sukūrusi naują temą esu smile  ir noriu įkelti nuotrauką kaip tai padaryti? seniau buvo geresni laikai forume, ir avatarai  ir paveiksliukai po apačia mmmm gera prisiminti