1 (redagavo Aistė, 15 2011-02-05 22:03)

Tema: Kokios merginos vaikinams labiau patinka (figūros prasme)?

Jau ilgai man knieti sužinot kokios figūros merginos vaikinams labiau patinka...tai duosiu 5 pavyzdžius iš kurių vaikinukai galės pasirinkti...tai : 1.kaulinės
                                                                                               2.plonos
                                                                                               3.normalios
                                                                                               4.stambios
                                                                                               5.XXXXXX.......L (atsiprašau,bet gražiau išsireikš negalėjau)..

Tai tada būtų labai ačiū smile

2

Re: Kokios merginos vaikinams labiau patinka (figūros prasme)?

Taip, gražiau tikrai negalėjai -  lieknos, grakščios,  90-60-90, apvaliu formų... reikėjo gerai apsvarstyt wink

3

vaje nu ir poziuris,o koks cia figuros tipas:kiauline?

4

man tai 60-90-60 :::036

5

Nemanai, kad tokiu idialiu 60-90-60 mazai yra? retas atvejis, beto kam tie standartai, kodel jus tokie banalus????

6

Man normalios,tik jei aisku mase pasiskyrsciusi tinkamose vietose o ne ant pilvo big_smile

7

man tokios kaip Lea Michele big_smile:D

8

pataisau Viktoriją..Ne kiaulinė,o kaulinė...Taip,manau gerokai persistengiau su savo "standartais" (nežinau,kas buvo užėję...paprastai taip nesielgiu)...

9

Kiekvienas turi savo nuomone smile Kiekvienam patinka vis kitokia smile Visiems juk neįtiksi wink

10

jooooooooooooo......pasakysiu aš jums , vaikučiai, visą tiesą- vyrai kvaista nuo damų, kurių figūros kaip smėlio laikrodis.........kas tokio daikto nėra matęs-tos, kurių figūros kaip klasikinės gitaros........ jei netikit- paprašykit kokio vyruko parodyti kaip įsivaizduoja idealią moters figūra- suprasite