161

Re: Ka manote apie Lietuvos lenkus?

big_smile manau kad izvalgus esi,tisiog nori kad paviesinciau big_smile

162

visai as neizvalgus big_smile as toje politikoje nei vieno nepazystu ir nieko neismanau.. big_smile na bet jei paviesintum tai.. big_smile manau tikrai niekas ant taves nesupyktu big_smile

163

ojojoj supyks tai tikrai jei kas perskaitys bet tai dzin big_smile reikejo eit patiem balsuot big_smile as tai balsavau uz Tomaszewskio partija big_smile

164

kazkokia jo labai lenkiska pavarde... big_smile

165

big_smile nu cia tikriausiai todel kad ir yra lenkas big_smile

166

chem... big_smile ir kaip tu taip galejai ka... big_smile niekse tu big_smile

167

big_smile nu kad taip gavosi big_smile jo kalba man labai itikinama buvo smile tai ir prabalsavau,na tik del to kad lietuviai turi integruotis prie lenku,tai man kazkaip idomu buwo,bet nieko truputi lenkiskai moku big_smile

168

na paskui paaiskes jog is tikro ten turi lenkisko kraujo ir big_smile cia nebereikalo ta tema sukuriai, o su kazkokia paslepta mintim big_smile

169

big_smile na nzn gal kas ir izvelgs paslepta minty as tai kazkaip jos nematau big_smile o lenku kraujo sakau kad neturiu,nebent baltarusu nes visi lietuviai pas mane seimoje smile

170

tai tu rusiskai gerai moki aniam.. big_smile o tavo pavarde lietuviska ar baltarusiska big_smile

171

rusiskai nemoku,nu suprantu,bet nelabai gerai kalbu,o pas mane is proseneliu 1 buvo pusiau baltarusas o visi kiti lietuviai, o pavarde lietuviska tongue

172

aisku pavardes tai neviesinsi aniam big_smile

173

nea big_smile bet jos nesigautu nei surusint nei sulenkint smile nebent reiktu gerokai pakeist pavarde:D

174

big_smile tai labai cia konkretu tada... big_smile iskart zinau kokia tavo pavarde big_smile

175

big_smile na viesai tikrai neskelbciau pavardes visokiose forumuose ir pan big_smile

176

big_smile o jeigu kaip nors uzkuodotai pasakytum ;D

177

tai jei lenkiska big_smile tai tada pasakyciau kad tu esi snipas... big_smile

178

big_smile nu gi sakau kad ne lenke esu big_smile kodel gi taip visiem atrodo kad lenke as big_smile net juokinga darosi smile tipo kad as uz lenka prabalsavau tai butinai turiu buti lenke tik ne lietuve big_smile

179

big_smile na kad tavo lenkiskos mintys big_smile gal del to big_smile

180

big_smile nelenkiskos mintys pas mane big_smile normalios,logiskos mintys big_smile