Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
KNYGOS (Puslapis 5 iš 5)
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 81 iki 97 iš 97
- Tomas
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Re: KNYGOS
Nesvariu ką skaitai ar tai seną sovietine telefono knyga ar senai testamentą
veliau ar anksčiau nieko neprisiminsite max pora pastraipų pagrindinį veikėja ir tai ką jis padare.Prisikimšti protus lengvai galime o ką nors patys sukurti galime ?Pats sau neretai užduodu šiuos klausimus .Manau ir kitiems reikėtu pamąstyti panašiais klausimais .
- Vaiva
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Tomai> kad ir taip musu tos galvos yra prikistos nereikalingu dalyku, kuriu net nepanaudojame kaip ir knygas kurias skiatome ju mes niekur nepadanudojame, bet patiriame jausma kai skaitome isgyvenom jausmus, o jausmu siame sumaterialejusiam pasaulyje tiek maza...
as asmeniskai vedu toki uzrasus kad skaiciau tokia ir tokia knyga ir mini pasakojimas apie knyga, bet citatos.. ir tikrai miela pasiimti tuos uzrasus ir paskaitineti...
beto dar kartais kai kyla kokia minciu lavina uzsirasau, kartais nustembu po menesio perskaiciusi ir po apacia pamaciusi kad as tai parasiau...
- Tomas
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Vaiva, 21 parašė:Tomai> kad ir taip musu tos galvos yra prikistos nereikalingu dalyku, kuriu net nepanaudojame kaip ir knygas kurias skiatome ju mes niekur nepadanudojame, bet patiriame jausma kai skaitome isgyvenom jausmus, o jausmu siame sumaterialejusiam pasaulyje tiek maza...
as asmeniskai vedu toki uzrasus kad skaiciau tokia ir tokia knyga ir mini pasakojimas apie knyga, bet citatos.. ir tikrai miela pasiimti tuos uzrasus ir paskaitineti...
beto dar kartais kai kyla kokia minciu lavina uzsirasau, kartais nustembu po menesio perskaiciusi ir po apacia pamaciusi kad as tai parasiau...
Vo vo " miela " prisiminti aš mažai skaitau dėl to kad ilgai man užtrunka skaityti ,lengviau filmą norima tema peržiūrėti tiksliau per pori valandų visą komplektą įveikių .Aiškų įvertinu aktorius,režisieriaus darbą ,efektus,bendrą foną ir atmosfera :;).Tikriausiai knygas mažai skaitau dėl vienos priežasties negalima spręsti apie knygą tik paėmęs į rankas dar knygos kainuoja .Galimą nueiti i biblioteka bet jei man kas nors patinką negalių niekaip gražinti ,kažkokia nesveiką manija .Vot jei tai filmas iseivinu i HD ir po metų peržiūrų .
- Vaiva
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Tomai> galvojau kad man sunku skirtis su perskaitytom knygom nesu is tu kur perka knygas bet lankausi daznai bibliotekoj...
- Tomas
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Vaiva, 21 parašė:Tomai> galvojau kad man sunku skirtis su perskaitytom knygom nesu is tu kur perka knygas bet lankausi daznai bibliotekoj...
Vo aš lankausi "blockbusteryje" i6sinuomoju filmą o gerus filmus visada nukopijuoju
- Inga, 18
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
Putinas ,,Altorių šešėly" pati nuostabiausia mano skaityta knyga:)) vertėtų paskaityti kiekvienam.:)
- Kunigunda, 17
- Forumo Pradedantysis
- Neprisijungęs
" Aš vis dar Kvepuoju...". - Psichologinis Romanas/Autobiografija.
Tai tikra istorija, kuri prasideda 16 metų merginos pasakojimu apie kalėjimą, apie tai kaip ji jau ten leidžia 2-us metus, koks ten žiaurus gyvenimas ir pan., o tada pradeda pasakoti savo istoriją, kaip ji ten pateko...
Patariu paskaityti.
- Aida, 28
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
Kunigunda, 17 parašė:" Aš vis dar Kvepuoju...". - Psichologinis Romanas/Autobiografija.
Tai tikra istorija, kuri prasideda 16 metų merginos pasakojimu apie kalėjimą, apie tai kaip ji jau ten leidžia 2-us metus, koks ten žiaurus gyvenimas ir pan., o tada pradeda pasakoti savo istoriją, kaip ji ten pateko...
Patariu paskaityti.
Cia ta knyga is serijos `"Beveik suauge" ? Jei ta, tai skaiciau, labai jaudinanti istorija, iki ko priveda priklausomybe nuo kito zmogaus....
- Aida, 28
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
Valerija, 16 parašė:Ingrida, 16 parašė:gal kam teko skaityti "heroinas"?)
Skaichiau, didelio ispudzhio nepaliko :V.
Labai jau viskas paprastai pateikta, mazhdaug pabeges ish namu tuoj pat susirasi draugu, namus, ka ir kur valgyt ir dar pana atsivezht galesi :V..
Tai jau tikrai nieko gero ir idomaus
- Roberta
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
~Khaled Hosseini - Bėgantis paskui aitvarą. Nežinau ar vertimas į lietuvių kalbą palieka tokį pat įspūdį, nes aš skaičiau anglišką variantą. Knyga tikrai gera ir įdomi. Tai istorija apie 1960-uosius. Amiras ir Hasanas, draugai, užaugę tuose pačiuose namuose, bet skirtinguose pasauliuose. Amiras yra turtingo verslininko sūnus; Hasanas – chazaro tarno. Jų gyvenimai visiškai skirtingi, tačiau tai netrukdo jiems tapti neišskiriamais draugais. Amiras buvo išlepintas berniūkštis, o Hasanas protingas ir nuovokus tarno sūnus. Vaikų, o vėliau vyrų, gyvenimai susipina, net jiems išsiskyrus.
~Renata Šerelytė - Mėlynbarzdžio vaikai. Tai knyga apie laikmečio paradoksus. Keletas šeimos narių skirtingais balsais pasakoja asmeninę ir bendrą gyvenimo istoriją.
- Andrius
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Dan Brown - Angelai ir Demonai
- wall, 45
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
mano arkliukas Hemingvejus. Jaunystej patiko Remarkas, Sirijos-Gira... Bet jie pasirode naivoki perskaicius dabar vel. O Hemas isliko nuostabus. Turiu beveik visas knygas Hemingvejaus. Beje, Remarka skaiciau keleta knygu rusu kalba, kurios nebuvo isleistos lietuviskai. Patikekit, geriausios jo knygos isverstos i LT kalba.
Reiks- kreipkites.
- Tomas, 24
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Roberto T Kijosaki 1Knyga Pinigu srauto kvadrantas. 2Knyga Kas paeme mano pinigus. George Soros. Naujoji finansu paradigma siu dienu finansu krize ir jos reiksme pasauliui. patarciau paskaityt visas knygas kas domisi rinkomis. nors beje ir taip patarciau paskaityt nors ir nesidomi rinkomis. apie pinigus gyvenime reikia zinoti.
- Andrius, 23
- Forumo Pradedantysis
- Neprisijungęs
Frank Close "Antimatter" apie antimedžiagas. O iš grožinės tai Jean Paul Sartre novelių rinkinukas "Siena" labai patiko. Jei kas kažko panašaus parekomenduotų tai būtų tikri fainuoliai
- Simona
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
Na labiausiai patinka psichologinės knygos bei , žinoma, klasika - Dostojevskis, Tolstojus, Bachas ir pan. Dabar labiausiai noriu perskaityt Sirijos-Giros kūrinių, tad rytoj skubėsiu į biblioteką
- Ayami, 17
- Forumo Pradedantysis
- Neprisijungęs
Per visa gyvenima perskaiciau tik 3 knygas (neskaitant tu kurias versdavo skaityt per pamokas mokykloje) tai yra :
Kevin Brooks - Lukas
Setono Biblija
Lukas - Ketveri metai pragare.
Žinutės: nuo 81 iki 97 iš 97
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.