61

Re: 5 lietuviu grupes kuriu labiausia nemegstu

Eglė, 20 parašė:

Loreta, vaikeli, aš tau jau rašiau asmeniniam pranešime, kad gal tu truputį užauk, o tada rašyk.
o dabar - graudu žiūrėt: nei rašyt moka, nei suvokia pati ką rašo.
ne, ramstein man nepatinka. paprastai klausau tokios muzikos, kurios tu, vaikeli, greičiausiai net nesi girdėjus. užaugt reikia, o tada rašyt.

;D prajuokinai.........vel!!!!!!!!!!!!!!

p.s. o cia del ramstein, turejo buti izeidimas, jei nesupratai ka turejau omeny, tai nzn nieko.............;D

62

nemegstu lietuviskos muzikos... nei viena grupe man nepatinka... labai jau pigia muzika lietuviai daro smile cia tik mano nuomone wink

63

neturi pinigu, tai ir daro pigia.

64

lietuviai bijo naujoviu... 4 grupes is 5 dainuoja ta pati... beveik visi koncertuose dainuoja pagal fonograma... baisus vaizdelis...

65

tikriausiai pacios paciausios , nusipelniusios didziuli ne yra mango. dar yva, 69 danguje,tie keliaciai i zvaigzdes, kurie taip vadinami ,finalininkai, man irgi nepraeina.dar  prisidetu bavarija,nl,ir visa likusi ltu populiarioji muzika...

66

1. 69 danguje 2. mango 3.Yva 4. Bavarai 5.Geltona...
As isvis lietuviu neklausau, nes man nervai nepernesa tokiu dainushku ;D

67

1.Yva
2.Bavarija
3.Laura
4.Geltona
5.Alanas Ch.

68

TRUMPAI DRUTAI: 1.yva 2.andrius is kelio i zwaigzdes 3.naujieji lietuwiai4.mokinukes5.be wudzio ir kupsto wisas kelias i zwaigzdes

69

nenoriu isskirt ne vieno wink

70

1.yva  2. mango 3.69 danguje 4.mokinukes 5.ir viskas kas liko is lietuvisko popso padenges, nes is tikruju lb sunku isskirt tik penkias grupes kuriu neapkenciu (;

71

Loreta, 16 parašė:
Eglė, 20 parašė:

Loreta, vaikeli, aš tau jau rašiau asmeniniam pranešime, kad gal tu truputį užauk, o tada rašyk.
ne, ramstein man nepatinka. paprastai klausau tokios muzikos, kurios tu, vaikeli, greičiausiai net nesi girdėjus. užaugt reikia, o tada rašyt.

p.s. o cia del ramstein, turejo buti izeidimas, jei nesupratai ka turejau omeny, tai nzn nieko.............;D

ple 20 metu o jau shneka kajp pensininke ish mano lajptines.... ziauru big_smile uzhuojauta.... tik kazin ka shnekesi kaj busi pensininkes amziaus :DDDD

72

1.brooklyn bounce.2dj tiesto.3pakito-living on vieo(orginal mix)4.burundukai.5sveta.6.50 cent.7bad boys blue.8vilija.9.rxxfucker.10.busmatyt ateity:-D:):D:@:@:@:@

73

Toma, išmok šnekėt, tada ir šnekėk.
Tadai, nuo kada brooklyn bounce ar 50 cent yra lietuvių grupės?

74

Eglė, 20 parašė:

Toma, išmok šnekėt, tada ir šnekėk.
Tadai, nuo kada brooklyn bounce ar 50 cent yra lietuvių grupės?

ar tju durna ar tik apsimeti? big_smile ash rashau o ne shneku tongue

75

Toma, vaikeli, paūgėk truputį, į mokyklą retkarčiais nueik. o jei nepadės susitvarkyt, tai kreipkis į socialinį darbuotoją ar psichologą iš Markučių dienos centro.

76

5 nemegstamiasios lietuviu grupes.... sunkus klausimas, nes man visiskai nepatinka lietuviska muzika smile gal ir yra idomiu atlikeju, prisipazinsiu, labai mazai domiuosi.... tiksliau, nesidomiu smile o tai, ka groja radijo stotys, svelniai tariant yra ziauru.... mano nuomone wink

77

Eglė, 20 parašė:

Toma, vaikeli, paūgėk truputį, į mokyklą retkarčiais nueik. o jei nepadės susitvarkyt, tai kreipkis į socialinį darbuotoją ar psichologą iš Markučių dienos centro.

ne tox ash ir wajkelis kajp tau atrodo big_smile ir mokykloj lankausi gal net daugiau nei tju lankejsi :pp o psichologo cia reiketu ne man o tau ;]

78

Aha... Penkios grupes...
1.YVA
2.Bavarija
3.Naujieji lietuviai
4.Mango
5.Raketa

Sunku cia TIK penkias pasakyt, nes tu grupiu aibe yra... Dar lengviau butu atlikejus isvardint... Apgailetina...

79

Toma, 14 parašė:
Loreta, 16 parašė:
Eglė, 20 parašė:

ple 20 metu o jau shneka kajp pensininke ish mano lajptines.... ziauru big_smile uzhuojauta.... tik kazin ka shnekesi kaj busi pensininkes amziaus :DDDD

toma, tu izeidineji egle.

80

Deimante, ash tik pasakau tiesa :pp nezinau kas ten pas tawe lajptinej wyxta bet pas mane tj yra tokia bobulyte kuri shneka tajp kajp ir Egle :DDD