Re: Liūdniausias filmas
Hachiko. A dog's story.
Nezinau ar ziurint vienam vakare imanoma nesusigraudint ;]
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Liūdniausias filmas
Puslapiai Ankstesnis 1 … 18 19 20 21 22 23 24 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Hachiko. A dog's story.
Nezinau ar ziurint vienam vakare imanoma nesusigraudint ;]
Man tai labai liudnas buvo Tobulas pasaulis su Kevinu Kostneriu,bent jau pabaiga- viena is nedaugelio scenu filmuose,kuriu nepamirsiu
Sėkmė Avansu ir Titanikas
gladiatorius....
Greičiausiai " Aš vardu Semas". Kažkaip ilgai atsimenu jį. Sukrėtė tuo metu kai žiūrėjau. dar vienas, kuris labai paveikė tai " Skrydis virš gegutės lizdo". Daug apmąstymų ... Ir linksma ir liūdna žiūrint!
Mane tai smarkiai sukrėtė Megan is missing apie žiaurią dviejų paauglių internaučių lemtį susidūrus su internetiniu maniaku. Filmas paremtas tikrais faktais, labai žiaurus ir sukrečiantis, tačiau, manau, kiekvienam būtina jį pamatyti
findmegan.com
Filmai, kurie baigiasi pagrindinių herojų mirtimi... Kaip "Gladiatorius", "Žalia mylia", "Titanikas"...
Filmas ne romantinis, nes romantinių graudžių išvardinčiau minimum 20... Taigi širdį draskanti tikrais faktais paremta istorija:
Letters To God http://www.youtube.com/watch?v=DBDK2LGn4%E2%80%8Bp0
Hačiko: Šuns Istorija - nerealiai liudnas
Notebook - taip pat...
Marlis ir aš / Marley & Me - taip pat ziauriai liudnas. Tiesa, tik filmo pabaiga. Apskritai, filmai apie gyvunus ir kaip jie mus myli, tai ziauriai spaudzia sirdi
tocka liudnas
dirbtinis intelektas,daniel an our cats,vagis(rus. vor),the road.dokumentinis,prakeikti ir pamirsti(rus prokliaty i zabyty)
lilija 4ever
Visai slegiantis man buvo "Faktotumas". Taip, ir "Žalia mylia".
"Zalia mylia"
"Berniukas drizuota pizama" ,ir be konkurencijos Haciko -Suns istorija .
Hachiko.. If only.. A walk to remember.. Net negaleciau ivardinti kuris liudniausias.. tiesiog...
The Ledge
Jūros gelmėse / The Sea Inside / Mar adentro
Liūdniausia tai, kad pats visą filmą nori, jog pagrindinis herojus greičiau numirtų ir nebesikankintų
Palaidotas gyvas
Puslapiai Ankstesnis 1 … 18 19 20 21 22 23 24 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Liūdniausias filmas