Tema: Vyras,kuris jaunesnis 20 metu,kaip jums tai?
ka mastot,jus apie tai, pasakykit savo nuomone,padiskutuokim
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Vyras,kuris jaunesnis 20 metu,kaip jums tai?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
ka mastot,jus apie tai, pasakykit savo nuomone,padiskutuokim
20 metu per daug
jau 20 metu skirtumas tai man pedofilija kvepia,nenormalu
20metu per daug nu 12-13 metu maximum nes kitaip jausmas kaip su mama butu
Paprasčiau įsivaizduok 10metis su 30mete
Matomai cia kalbama 50 mete su 30 meciu:) visitiek atrodo kaip sunus su mama
20 metis su 30 ar 35 mete.
Bet kaip daugiause sake meile neturi skaiciaus.
Koks jum skirtumas ka kiti galvoja ar tau ten kasko nomane labiau rupi negu meile ?
Koks kieno reikalas.... Svarbu patiems gerai o "ka zmones pasakys" nusispjaut.... Jei pradesi dar kreipti ka kas loja, o loja amzinai tai nuprotesi...
Manau, kad kiekvieno asmeninis reikalas... Man atrodo per daug, o jei kam tinka - prašom. Va jeigu moteris už vyrą bent 5 metais vyresnė - brrr.......
O čia, pasirodo, apie tai ir kalbama buvo, ne taip supratau. Aš asmeniškai prieš jaunesnius vyrus, bet spręsti kiekvienas turi pats.
jauna karta ne visa tokia kaip daugiause moteru galvoja
jauna karta ne visa tokia kaip daugiause moteru galvoja
taip, jauna karta daug blogesne, nei jos galvoja
moterys nebukite pavydzios,nereikia,juk mes norime visi buti laimingi,o ypac vyrai
O čia, pasirodo, apie tai ir kalbama buvo, ne taip supratau. Aš asmeniškai prieš jaunesnius vyrus, bet spręsti kiekvienas turi pats.
Viskas priklauso nuo subrendimo. Gali bendrauti su jaunesniu ir jaustis kaip jaunesnė, o jeigu jis nesubrendęs tai jausies tarsi prižiūrėdama vaiką.
Alfoncas
Nesamone
Kuom jums nusikalto jauna karta?
Pvz.: merginos ieskosi vyresniu vyru,ir galima galvoti vaikas su tevu ar pan.
Jugi niekad nereikia nusisukti nuo tos meiles ar jis(ji) jaunesnis(e).Svarbiausia jog tas zmogutis Tave myletu,gerbtu,suprastu ir padetu bet kokiomis situacijomis ir svarbiausiai jog butu istikimas.Na kas be ko svarbu jog tas zmogus ir dirbtu jog nereiktu islaikyti Na o jei kas kitaip mano dar nzn kas yra tikroji ir ta vienintele "MEILE".
pritariu andriui aisku riba turi buti amziaus skirtumas max 12m
man 40 ir 30metis man perjaunas,o ka kalbeti apie 20meti,kai pati turiu dukra 21metu...na vaiku tikrai man nebereike...
jeigu geras sexas- tegunie...
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Vyras,kuris jaunesnis 20 metu,kaip jums tai?