61

Re: Ar galima isgyventi be sio malonumo..?

Tautvydas, 20 parašė:

elita , tu partnery gyveni vertini pagal tai koks jis buvo\yra lovoj ?
aplamai kokia tavo patirtis sioj sriti ?

Siaip tai as cia Sergejui sakiau. Tiesiog pasiuliau kita varianta. O Tau galiu pasakyt: Pagalvok ir atsakyk pats sau. Ar Tu savo panu su kitom nelygini? Ir nesakyk, kad to nedarai..

62

keista bet dar nesyki nelyginau , kazkaip apie tai net nemastydavau ...
vat pasakiai tai ir lygint pradejau , bet kiekvienas zmogus skirtingas lovoj skirtingas ir gyvenime ir cia gali lygint jei su visais misijonieriu darai ar apie seksa nesisneki wink

63

Elita, 20 parašė:
Sergejus, 25 parašė:
Egidijus, 24 parašė:
Gytė, 32 parašė:

na nezinau zmogeliukai, kad seksas geras dalykas tai yra faktas, bet kai tai tampa manija, patikekit, jau tampa nebejuokinga...teisybe ilgiau nepasimylejus buna irzlumo, taip, bet jei pamyli negerai jei moteris lieka nepasitenkinusi, tada dvigubai blogiau, o retas moka patenkint moteri gerai, ne visi ir nori, vyrams labiau budinga greitukai, jie nori tik ikisti o kad yra ir kitokiu budu pasimyleti...neranda arba nenori rasti, gerai kad man su vyrais pasiseke...
o kad moteru apetitas pakyla po 30 metu tai faktas, bent jau apie save ta pasakyti galiu...vyrukai nepersistenkit, juk su merginom duotis gerai, bet nesakykit, kad zmonos nenoretumet skaiscios, juk pradaryta skardine visi laizo, Merginos nepasiduokit mados audrai, islaikykit tai kas yra pas jus graziausio ir svento.as savo skaistybe islaikiau iki 21 ir nesigailiu, ja ateme mano vyras, ir mes 11 metu santuikoje, turim tris nuostabius vaikus, ir normalu grazu seksualini gyvenima. auginu dvi dukras ir patikekit, tikrai nenoreciau kad jos sekso paragautu 15 ar dar jaunesnes...tai nesveika jaunam nebrandziam protui, ir is tiesu, karta paragavus sustoti yra be gaaalo sunku...

na eilini karta isitikinau, kad moteris tam paciam sakinyje sugeba pati sau papriestarauti wink big_smile

pirma pasakyta fraze: man su vyrais pasiseke wink

o paskui seka: as savo skaistybe islaikiau iki 21 ir nesigailiu, ja ateme mano vyras wink

galimi du varijantai big_smile arba moteris meluoja, kad vyras jai buvo pirmas ir paskutinis arba ji neistikima savo vyrui wink big_smile big_smile big_smile

gaila kad viska suposlinai... bet tu teisus ,kaskas cia necista...:D vargu ar noreciau nekaltos zmonos,manyciau jai vistiek butu smalsu .. o kaip kiti?....o gal kiti geresni?... ir savaime aisku isbandytu.... o paskui tektu akmenais gatvei uzmetit :DDDD nekokia kancovke, nzn iki 21 but nekalta gal dar normalu bet  yra zmoniu kurie ir 30 dar skaistus,o kai pabandis gailesis kad tiek laiko praleido veltui kada galejo dziaugtis savo jauno kuno malonumais... bet... smile

"o kaip kiti? o gal kiti geresni?" Hmmm... O Tu nepagalvojai, kad butent ta, kuri turejo ne viena vyra savo gyvenime ir paskui taps tavo zmona galvos: "O Rolandas buvo geresnis. O Robke mokejo ta ir ana. O Andrius..." Ir tokios labiau noretum negu nekaltos?! Nesamone!!!

64

o gal as sugebu padaryt taip kad jai net minciu nekila apie kitus lovoi? a? kas tada?kad noreciau ar nenoreciau nekaltos, bus kaip bus.. as pamylsiu zmogu o ne jos nekaltybe smile

65

be sio dalyko gyventi tikrai negalima nes mes tam ir sukuti esam."eikit ir dauginkities"

66

Nepatinka man tokios temos...

67

Tai kad cia totali nesamone.... net nekyla klausimas man ar galima... kam man daryti tai ko nenoriu ... jei esu pajegus, noriu tai ir mylesiuos ir tikrai nesiruosiu saves varzyti .... o per daug buna tik trumpam laikui smile

68

na as tai darusi irzli jai ilgai susilaikau,na bet ka padarysi toks gyvenimas...

69

masturbutis daugiau reikia

70

vaikai sneka vaikai zino....o sexsas sveikiems zmonims aisku reikalingas...o jai ira frigidisku,tai jiems ir nereike ...

71

Ar galima isgyventi be sexo?

Atsakymas: GALIMA.
Tik ar butina ? tai jau kitas klausimas.

72

tikrai galima

73

Kuo baigiasi ilgalaikis susilaikymas? ... cia ilga tema..... Galiu pasakyti tik tai, kad jis palaiko tavo gyvybe, tu tampi stipresnis, vikresnis, energingesnis ir labiau patinki mergaitems... Kada tai paleidi tampi bejegiu, dingsta interesas viskam, buna ir svaigsta galva pas zmones...Kunas tavo vel pradeda juodai dirbti, norint pripildyti tuscius indus...
o kas liecia tarp dvieju mylimu zmoniu, butini artimi santykiai.. Gyvenimo prasme ir sudeta, viska kurti kartu.
Jeigu esi vienas, mastarbavimas butinas.. tai praktika, ateiciai...
Antraip koks zmogus salia taves nores buti,  jeigu baigsi vos pradejas kas kart..
Viskas yra menas.. svarbiausia pagarba vienas kitam... taip turi nutikti savaime...

74

negalima,o jai gyveni be sito - tai tu jau ne pilnavertis sios zemes sutverimas.

75

Gedas, 25 parašė:

Kuo baigiasi ilgalaikis susilaikymas? Zmones darosi pikti, agresyvus, patiria depresija ar laimingai gyvena?

Jei pats save reguleriai patenkini, tai viskas kaip ir ok. Bet jei ir nuo to bandai atsiribot, tai rišiesi sau kilpą po kaklu ir tai anksčiau ar vėliau baigsis rimtomis problemomis.

76

Aisku kad imanoma be to isgyvent ;D

77

nenusisnekekit.aisku ka neimanoma

78

Galima smile

79

galima viskas galima,bet tai nelengva,taciau jeigu siela serga,joks seksas neisgelbes:::402,net ir pats geriausias

80

:::207galima zinoma,juk ateina laikas ir jo visiskai nebereikia