121

Re: Kokio amžiaus norėtumėte sukurti šeimą?

25 galbūt :DD

122

erausai skamba bus laikas bus ir vaikas big_smile:D:D

123

Jurgute, 27 parašė:

dabar siame pasauly normaliu vyru ar vaikinu NEBERA.... JIE VISI NUSIGERE, APSINARKOSINE...Taip kad geriau buti senmergemis, gerbiamosios paneles.... koleges.....Ir as vis dar ieskau TO PRINCO, GALBUT IR SU TUO TUO BALTU LIMUZINU :::960 :::a48

su tokiu poziuriu senmerge ir liksi ............

124

neisivaizduoju, vargu ar tokioje valtybeje galima sukurti normalia seimia.

125

Man ydomu ish kur ta ideja kad kurti seima yra vienintelis teisingas pasirinkimas gyvenime? Tikrai?

Ar cia pacio individo apmastytas pasirinkimas ar tiesiog sekimas kulturinio paveldo "tiesiog taip turi buti" net nesusimascius ar pasverus kitas alternatyvas.

Ir aplamai ar galima tokius dalykus planuati? Kada planuaji ysimileti sekanty karta? Kada esi nusprendes sutikti savo gyvenimo didziausia meile? 

- tu mane myli? Ne , bet esu suplanaves ysimileti po naujuju metu smile

Nua tu laiku, kai dar zmones tikejo jog shogdami aplink lauza gali ishshaukti lietu, zmones nelabai pasikeite. Jie vis dar tiki kad gali patys viska nuspresti ir suplanuati.

Je je je jei zinotum zmogus kur nukrisi tai ish anksto pagalve pasidetum smile 

Kokio amziaus reikia buti kad nenoreti manage a trois su dviem bisexualiom merginom?  tikriausia iki 6 ir nua 60....  smile

Sukurti sheima? Cia tau ne "lidekai paliepus ir man panorejus"

Mes galime sekti kazkieno sugalvotas tradicijas sekti kulturinius nusistovejusius pagrindus. Galime ir mergaite i baznycia nusivesti , Bet musu veiksmai simbolizuajantys tradicine laime, negali mum garantuoti tikrojo laimes jausmo.

Tas perdetas stengimasis buti laimingu pagal suplanuata modely gali baigtis atsibudimu viena diena ir suvokimu kad taip ir negyvenai. Apims vienatves jausmas , kaip prostitutei ishbirbintai keleto vyru per diena, jei vis taip norisi vyro.

126

ka zn bent jau as tai pirma planuoju turet ka seimai pasiulyt, gyvenama plota pastovias pajamas ir t.t.be to dar reik surast su kuo ja kurt

127

seima kurti reikalinags noras,o ne amzius:::402

128

loreta, 51 parašė:

seima kurti reikalinags noras,o ne amzius:::402

Tuomet,kad atsirastu tas noras reikalingas tinkamas zmogus. :]

129

norėčiau 28-30

130

apie30

131

Noretau seimos,kol dar klynas sveikas gyvuoja kaip sakant neskaitant pensijos ar koki 50m amziaus big_smile big_smile big_smile tongue tongue  bet gal pats tas apie 50m amzius skaityk pragyveni su zmonele 10m ir eini pensija susikaupes turta big_smile big_smile  kury bliamba zmonele popieriu pagalba teismo pasiima ka susitaupei ir uzdirbai sad sad smile smile  nu manau vyrukai supratot mano mintele big_smile  taip kd zaksa baznycia neikit jei tam nesat garantuoti skyrybom su busimaja big_smile big_smile tongue tongue smile AS ZEMAITIS mada fu*cka tongue

132

nebloga tema sakyciau apie 25-30 metu tarpe butu pats tas smile

133

noreciau apie 28-30m smile

134

25 metų pats tinkamiausias metas :-) kai esi dar  jaunas ir su polėkiu gyventi įdomiai :-) žinoma labai svarbu tinkamas žmogus kuris žiūri ta pačia kryptimi.

135

As visada sakydavau, kad seima kursiu budama 30ies smile) Jau nebedaug liko iki to 30 smile Bet kas cia zino kaip bus smile

136

As anksti seima sukuriau. Man tada buvo 21-eri. Nesigailiu ne kiek!

137

Koks skirtumas keliu metu kurti seima, svarbu, kad pats butum tam pasiruoses smile Jeigu kursi seima  o poto vaziuosi i uk dirbti, tam , kad islaikyti seima.... na tai sekmes tauda smile Tokios seimos gyvenime nenoreciau.. nenoreciau kas kart atvaziuojant pasakyti OOooo mano vaikas jau kalba, poto vel isvarai , atvarai .. OO mano vaikas jau vaiksto . manau pries kuriant seima reiktu susikurti savo pasauli, kad galetum i ji priimti kitus zmones ir padaryti juos laimingais .

138

as nesukuriau savo seimos,taip jau tikriausiai buvo lemta - liko jinai tiktai mano svajonese  :::155

139

butu pats tas 25-30 m. :::001

140

jau butu pats laikas bet...