Re: Kuri vyro kūno dalis patinka?
Aš labiausiai kreipiu dėmesį į balsą, bendravimo manieras.... Taip pat dėmesį atkreipiu į lūpas, krūtinę, pečius.... Vėliau eina visa kita.:)
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Kuri vyro kūno dalis patinka?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6 7 8 9 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Aš labiausiai kreipiu dėmesį į balsą, bendravimo manieras.... Taip pat dėmesį atkreipiu į lūpas, krūtinę, pečius.... Vėliau eina visa kita.:)
Pritariu Vestai Žinoma patinka ir akys-lūpos, bet rankoms pirmenybė
svarbiausias dalykas visada patinka labiausiai
Teoriskai jus cia kalbat paneles ir moterys, taciau praktikoje pinigine tai pat yra vyru kuno dalis, be kurios jus, gal ne visos, bet dauguma net neziurit i ta puse, o kuo didesni si kuno dalis pas vyra, tuo daugiau jis gauna jusu demesio
mano draugas sako,kam mergai grazus ir neturtingas bernas,jei gali turet grazu ir turtinga:D
mano draugas sako,kam mergai grazus ir neturtingas bernas,jei gali turet grazu ir turtinga:D
jo.. tokiu nors su kastuvu kabink. Ir kodel jis turetu pasirinkti butent tave ?
Kaip man gerai kad tiek komentaru o tik 5 merginos/moterys smegenis paminejo.. Vadinasi viskas ore dar
Vesta, 22 parašė:mano draugas sako,kam mergai grazus ir neturtingas bernas,jei gali turet grazu ir turtinga:D
jo.. tokiu nors su kastuvu kabink. Ir kodel jis turetu pasirinkti butent tave ? :D
nes as nereali:D:D
niekaip nesuprantu kaip merginos iziuri vaikinu uzpakalius ir kaip jie gali patikt
niekaip nesuprantu kaip merginos iziuri vaikinu uzpakalius ir kaip jie gali patikt
o kaip jie gali nepatikt?:D, dar koks riestas, galima pirstus apsilaizyt:D
xexexe Vesta tai jau geriau ne pirstukus laizyk o tai kas patinka
ei, o cia kaip pirstu i aki:D
Tai,kad dauguma jusu pamilsta ausimis, o ne akimis
na as ziuriu i laikysena
pirmiausia tai į charakterį kreipiu dėmesį,svarbu kad ne koks latras būtų,ne pyktybiškas mušeika,kad nebūtų zanūda ir neįdomus,o grožis savaime ateina:) o šeip riestas užpakaliukas gražu:)
man patinka akys rudos labai gundo
Iskarto galiu išsilydyti nuo vaikino juoko
sakyciau ne smegenys,o vingiai jose
oj,kaip miela uzpakaliukai,peciai,rankos,akys...ko tik cia nera! tures vyras prota-zinos kaip pateikti ir ta savo uzpakaliuka,gal ne toki jau ir idealu,ir tuos pecius,ir akis ir visa kita
Na veidas, akys, rimti patinka, sportiski, bet ne ****.
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6 7 8 9 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Kuri vyro kūno dalis patinka?