Re: pazintys internete...
pritariu jums,nieko ce rmtu panu manau nera kurios rimtu vaikinu iesko,
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → pazintys internete...
pritariu jums,nieko ce rmtu panu manau nera kurios rimtu vaikinu iesko,
Gerai paieškojus gali rasti ir adatą šieno kupetoje, bet tam reikia daug laiko ir kantrybės. Kai kurie randa per pažinčių portala savo antrąją pusę, o kiti tik laiką sugaišta. Bet kai nežinai, kur slepiasi tavo antroji pusė, reikia išbandyt visas galimybes (užsiregistruot pažinčių portale ir pan.), kad nekankintų klausimas, o kas jeigu?
jau is cia parasiusiu manau gautusi kokia nauja pora ))
siaip kiek man teke internete bendrauti dauguma merginu ir vaikinu iesko nuotykiu aisku tai nera blogai nes is tu nuotykiu kazkada gali issirutelioti i rimtus santykius tad as ne manau as blogai jei kartais pakvailioja kiek merginos kiek vaikinai o siaip tai galima rasti antra puse bet kur ....paziurekit per radijas televizijas kiek raso o jei raso reiskes randa tiosiog manau jei noresi viska galesi
Tik ne čia ir ne šitam amžiuj. Gal kokioje kitoje svetainėje tai ir įmanoma padaryti,tik ne ten,kur svetaine virtusi xxx pažintimis.
Tikrai tikejau kad galima rast cia antra puse,nes kaip ir rades buvau,bet labai nusivyliau ir dabar galiu tik pasakyt nieko rimto cia nagalima rast.Visos pradzioje tik graziai kalba,o is tikruju ju galvose visai kiti dalykai dedasi...
Oho,kaip pesimistiškai...
internete galima manau kazka rasti bet tik pradejus bendrauti geriausia yra susitikti ir pamatai ar tas zmogus toks pat kaip ir cia bendraudamas ar tik apsimetineja.
eidamas gatve, praeivis nepasakys ar tu vienisas ar su antra puse, juk tau ant kaktos neparasyta : AS LAISVAS. Viskas yra realu, jei tikies ir ieskai, kox skirtumas kur susitinki, gatveje, kavineje, kine ar pazinciu portale. Bendravimas su tuo zmogumi parodo tolimesniu ivykiu eiga..
Kada nors.
"Antrosios pusės" paieška yra kaip loterija - vieniems greičiau pasiseka šitoj loterijoj išlošt ir surast savo antrą pusę, kitiems tenka ilgiau paieškot. Kiekvienas paieškos būdas turi savų pliusų ir minusų. Vieniems labiau priimtini vieni būdai pažindintis su žmonėmis ir ieškot antrosios pusės, kitiems - kiti. O šansai išlošt šitoj loterijoj yra daug maž vienodi, nepriklausomai nuo to, kur ir kaip tą darai.
as tikiu,kad imanoma,nes pati cia radau ilgameti savo drauga...
Ar Didelis skirtumas kur susipazinsi?ar gatvej ar klube ar cia retai kad is pirmo karto iskart jau kartu busi ,,,bendrauji ziuri kas kaip ir viskas:)kam i paprastus dalykus ziuret lyg i stebukla ar sureiksmint?...
jai gera bendraut super ar tai bus nuotykis ar pre kavos puodelio pokalbis.ar pasivaiksiojimas ar galu gale draugyste -ka prarasi?:)manau visur sansu yrakad ir nedideliu bet yra:)
aisku atsargumo pamirst nereikia,,,,
Manau, galima susirasti per interneta sau mylima zmogu, manau nieko blogo, bet kartais yra ir apgaviku tai kartais reikia buti atsargiai.. As asmeniskai dar nenusivyliau internetinemis pazintimis..
Aš irgi maniau, kad nėra įmanoma internete rasti sau žmogų, na bet viena draugų pora jau 3 metai kartu, kai paklausiau, kaip susipažino pati nustebau,- ieškok.lt.
Sakė iš pat pradžių net netikėjo, kad susirašynėja su realiai nuotraukoj esančiais žmonėm, na ta prasme vogtos nuotraukos ir pan. Bet susitikus paaiškėjo, kad realu viskas. Na va ir jie kartu.
Čia gal vienas atvėjis iš mažumos, bet pats faktas, kad įmanoma yra vadinasi
viskas įmanoma,radau ir susitikus buvau ir vis dar susitikinėjam jau bus greit metai, taip kad čia viskas įmanoma tik atsirinkt žmones reikėtų,nes melagių ir blogų žmonių pilna visur
viskas įmanoma,radau ir susitikus buvau ir vis dar susitikinėjam jau bus greit metai, taip kad čia viskas įmanoma tik atsirinkt žmones reikėtų,nes melagių ir blogų žmonių pilna visur
Būtent, labai pritariu
RITI
Visko visur yra tikrai matyt ne ant tos pataikei ir viskas .Tikrai nenusivilk vaiksto tavo antra puse kazkur ji yra tik gal kiek velaiu tau ji pasirodys ateis kaip to net nelauksi.
O kur ja sutiksi niekas nezino ,bet pirmiausia tikek norek to pats ir pamatysi rasi.
Dar dadesiu nematuok visu zmoniu pagal viena masta mes visi skirtingi esam tikrai patikek as pats buvau sutikes mergian tik kitam puslapyja ,bet deja paleidau savo loterijos bilieta pats kaltas niekas kitas.
SEKMES TAU
Dekui labai uz patarima,tikiu kad kazkada ji atsiras
draugavau du kartus su vaikinais susipazinus per interneta. Taip kad viskas imanoma Zinoma daug yra zmoniu su kuriais nesutampa interesai...taciau yra ir kitokiu
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → pazintys internete...