21

Re: kuo skiriasi Laisva(s) ir Vieniša(s)?

dailada, 29 parašė:
Evaldas, 21 parašė:

pamate 2 zodzius ir dbr iesko didziausiu prasmiu.... be to tai jusu nuomone o ka kitas galwoja apie tuos zodzius tai jus nezinot smile taip kad jum wienaip atrodo o gal kitam kitaip smile

tai tam ir sukurta si tema padiskutuoti ir pasisakyti savo nuomones apie siuos du zodzius smile ar ju reiksme -  ta pati ar ne smile

22

laisvas - tai zmogus, kaip klozetas, kuri galima betkada uzimt big_smile
vienisas - tai zmogus, kuriam mirus net nebutu kam pasijamt is morgo big_smile

23

laisvas tai ir esi laisvas spakainas ner kam aiskintis  o va vienisas tai jau diagnoze ir gan rimta

24 (redagavo Rita, 22 2012-01-24 21:53)

Laisvas- neturintis įteisintų, formalių,  santykių, Laisvas-  gyvena kaip patinka.
Vienišas- neturintis santykių ir dėl to jaučiasi vienišas. Vienišas- gyvena, bet kaip patiktų gyvent  nesigauna. smile

25

Cristiano, 25 parašė:

laisvas - tai zmogus, kaip klozetas, kuri galima betkada uzimt big_smile
vienisas - tai zmogus, kuriam mirus net nebutu kam pasijamt is morgo big_smile

nice :DDD man patiko wink

26

Skiriasi tuo,kad net ir budamas nelaisvas zmogus gali jaustis vienisas,na jei tarkim jis ne su tuo zmogum kartu.
O laisvas zmogus nebutinai vienisas,nes gali tureti aibes draugu.va toks ir skirtumas.

27 (redagavo Anciasnapis, 32 2012-01-31 17:40)

Robertas, 25 parašė:

niekaip nesuprantu, vieni pasižymėję kad laisvi, kiti kad vieniši, o koks skirtumas? gal vienišas tai net neturintis draugų?

o yra skirtumas tarp vidaus degimo varyklio(benzininio)nors nera svarbu ir pvz svytejimo kuris gaunasi po to kaip kartu su saules veju atnestom daleles atsitrenkia i atmosfera?

28

administracija mus taiso,bet mes vis vien klaidas darome,bet tai zmogiska:::402

29

Kazkada skaiciau straipsni, ten buvo parasyta, laisvam kartais buti geriau, nes vienisu jaustis poroje yra be galo sunku. Laisvas pagal mane, tai kur noriu ten einu, nuo  nieko nepriklausau. O vienisuma daugiau salygoja vienatve. As vienas, man liudna. Man reikia draugo ir pan.

30

gal reikia ne draugo, o kazko kito? wink

31

Gal ir taip. Draugystes meiles.

32

laisvas, kurio nesaisto jokie rysiai ir isipareigojimai (sutuoktiniai ar vaikai), o vienisas tas kuris neturi antros puses :::a55 jei sirdele nerami ir milijonas draugu nepades uzsimirsti

33

Anciasnapis, 32 parašė:
Robertas, 25 parašė:

niekaip nesuprantu, vieni pasižymėję kad laisvi, kiti kad vieniši, o koks skirtumas? gal vienišas tai net neturintis draugų?

laisvas kuris laisvas o vienisas kuris vienisas.cia yra tik triukai kabint makaronus ir prie viso to juk zinai kaip uzpildo tas anketas.jai vienisas reiskias arba nescia zmona arba depresija big_smile blin reik savo anketa patikrint big_smile

:::024..čia esmė yra nematomoj "lygių teisių" teorijoj .šalininkai pomėgio prisišlieti it sraigės prie tariamos antros pusės bus "vieniši" be tos pusės,o judrūs,veiklūs,asmeninę erdvę gerbiantys-bus visada -"LAISVI"....teip teip visada

34

loreta, 51 parašė:

administracija mus taiso,bet mes vis vien klaidas darome,bet tai zmogiska:::402

loreta?čia ka?sindromas-"būti suskaičiuotam":::027

35

laisvas - imkit mane panos/vaikinai.
vienišas - ieškau antros pusės big_smile

36

prieštarauja logikai...Erika:::045......LAISVAS -ne tam,kad kas "paimtu":::030

37

lina, 38 parašė:

prieštarauja logikai...Erika:::045......LAISVAS -ne tam,kad kas "paimtu":::030

Atsiprašau, kad mano mąstymas neatitinka jūsiškio wink

38

Laisvas, bet ne vienisas.

39

laisvas reiškia, kad zmogus ieško pažinčių, panelės ar vaikino, o vienisas manau toks ramesnis apibūdinimas .. lyg rekėtu pirma drauges ar panašiai. bet aplamai paemus tai tas pats ;D

40

laisvas ir reiskia kad esi laisvas ,,o vienisas -na kazkas i atstumtaji panasus,,vienisas cia jau busena kazkokia nei draugu nei seimos na tada gali but vienisas...