Re: Ka manote apie Lietuvos lenkus?
"Jei tave pvz kazkas neteisyngai zmogzudyste apkaltins ar tylesi ir galva linksesi? Jei pas tave i namus ateis kas nors ir pasakys kad nuo siandiena bus taip ir ne kitaip, ar tylesi? Jei tavo teva uzmus o motina prievartaus ar tylesi? Jei pas tave namie pasakys kad nuo siol saldytuve negali buti tavo megstamos uogienes o bus tik degtine ir tu ja privalai kasdiena gerti nors tu to nenori ar tylesi? jei pasakys kad kadangi jis nesneka lietuviskai tai nuo siol namie snelkesite lenkiskai ar tylesi?"
Daryciau kaip visi lietuviai ir eiciau dainuoti ;D nes streikai protestai vos keleta zmoniu nu simtai ir milijonu 3 ;D o kai padainuot tai jau visi drauge susirenka pasako mes uz lietuva ir tuo ir baiges ;D tiesiog lietuviai skundziasi kad viskas blogai vieni kitiem o garsiai nieks nesusirenka pasakyt kas,o balsuot ir nebalsuoja o kai kas isrenka valdzia uz juos tai jau blogai ;D
Va to mums ir truksa vieningumo. Pbandytu valdzia taip tyciotis is zmoniu kokioje Prancuzijoje ispanijoje Graikijoje ar dar daug kitu saliu jau senai butu su sakem ismezta i kanalizacija... O pas mus atvirai i kameras trv zvengia is musu ir nieko. Pvz kai premjeras Kubilius pareiske per tv kad Lietuvos gyventojai mokesciam isleidzia ne daugiau kaip 20% savo atlyginimo... Priminisu kad salyje tada krize jau prasidejus buvo visa salis beveik ant 1000 sedejo o mokesciai sudarydavo kokius 800 lt grubiai jamant. Ka tai reiskia? O tai reiskia kad premjeras visiskai nesigaudo kas dedasi jo valdomoje respublikoje ir bet kurioje civilizuotoje normalioje salyje jis ta pati vakara butu priverstas padeti atsistatydinimo praeiskima nes kita diena gatvese tokios riauses prasidetu kad vaje vaje... Bet ne pas mus... Viena karta viso labo keleta seimo langu kazkas iskule ir tai 250000 mums mokesciu moketojams tas kainavo... Na ir taip toliau ir panasiai... PVZ metai musu misijos Afganistane kuriame mes savo rankomis atliekame nesvarius amerikenu darbelius kaina yra 4 000 000 litu. Ar mes pajegus dabar tokius pinigus tokiam briedui kaip demokratijos ivedimas salyje kurios per visa istorija niekada niekas nera uzkariaves ir kai tik amerikieciai lygiai taip pat kaip is Vietnamo, ar Irako spurks uodegas pabruke vel prasdides pilietinis karas moketi? Ar kokioje normalioje salyje premjeras Kirkilas butu skyres 20 000 000 litu kazkokiai kosminei programai Prancuzijoje kuri mums **** nereikalynga kai butent tuo metu pas mus mokytojai streikavo kad ju ubagiska atlyginima pakeltu keliais simtais litu? Ir tai tik uz pirmus dalyvavimo programoje metus... O kai reikia i biudzeta pinigu pririnkti pencijas dar labiau nurezia nors kai as Airijoje pencininkei kuri skundesi kaip sunku jai gyventi gaunant 400 euru per savaite su kainomis tokiomis paciomis kaip Lietuvoje pasakiau kad pvz mano motina visa gyvenima kaip arklys arus gauna 800 lt per menesi ji perklause dar ar cia per savaite o kai as patikslinai kad ne tai per menesi. Is jos veido israiskos supratau kad manimi paprasciausiai nepatikejo...
Ar kurioje ES i kuria taip apelijuoama apie teises snekant dar taip vyksta?
O del ko pvz as balsuoti neinu as galiu pasakyti. Nematau reikalo nes ten ta pati saika kas 4 metus keiciasi. 4 metus vieni daugiau nugvelbia kiti maziau na o kadangi ale opozicija tai paloja atsargiai ant tu. Po 4 metu apsikeicia vietomis ir vel tas pats. Sakai isrenka uz juos? O dabar pasakyki kaip teisetai ir legaliai uz mane kazkas galei prabalsuoti jei as tos balso teises atisakiau ir nejau balsuoti? O teise balsuoti ar nebalsuoti man garantuoja mano demokratiskos salies konstitucija. O jei sakai kad uz mane nebalasavusi kazkas ta valdzia be manes isrenka tai apie ka dar tada sneketi? Balsuosi ar ne vis tiek isrinks ka reikia... O todel ir nebalsuoju kad, kad ir ka beisrinktu visi paskui ta valdzia keikia o tie zvengdami i kameras atsako kad taigi jus mus isrinkote. Tai va as ju tikrai nerinkau ir mano sazine rami del to kad toks zbrodas musu sali valdo...