21

Re: Ka manote apie neformaliais jaunimo grupes?

ką??? nieko nesupratau big_smile

22

nu aivaras sako kad duodi pinigu kunigui tipo ir jis nuodemes atleidzia ;D o as sakau kad tipo nereik kad nuodemes atleistu moket ;D tai anot jo as niekad nebuvau baznycioj ir nieko neismanau...tai wtf?

23

o tai aš čia prie ko? big_smile

24

šiaip tu teisi, už nuodėmių atleidimą konrečiai dabar mokėti nebereikia. jas tikrai dykai atleidžia big_smile kiekvieną sekmadienį big_smile arba kada ten mes, praktikuojantys katalikai beeitume big_smile gali ir kasdien jei noro ir valios užtenka big_smile

25

kad tau as nieko nesakiau ;D tik kad paklausiai ka? tai paaiskinau o asmeniskai tau nieko nesakiau nes buciau pradzioj parasius sigita jei kreipciausi i tawe xD tiesiog tesiau savo minti ir tiek apie mokejima uz nuodemes ;D

26

nu aukoji tipo baznyciai kiekviena sekmadieni o kunigui i kisene kad ir kiekviena diena gali det ;D arba i ta dezute kur aukos buna ;D bet dazniausiai visi sekmadieni moka,nes td renka aukas xD

27

tai gerai, kad nesikreipei. dabar ramiau miegosiu wink

28

del manes gali nemiegot ;D man vienodai rodo wink

29

Diana, 22 parašė:

nu tai as ir klausiu apie neformalu judejima ne apie religija ;D tiesiog neformalaus judejimo grupes o ne visas grupes kokios tik buna religija muzika ir pan ;D

O tu man tikslu apibrezima pasakyki kas tai yra neformali  judejimo grupe butent siuo laiku tada gal atsakysiu konkrecia  ka as apie tai manau...

30 (redagavo Sigita, 24 2012-04-17 23:29)

Diana, jeigu tu žinai kaip yra ten toj bažnyčioj, tai to ir užtenka wink koks skirtumas ką ten kas sako, a? smile ir koks skirtumas kaip ten vadinas viskas- ar kunigo kišenė, ar aukų dėžutė ar dar kaipnors. Prasmės tai nekeičia ir viskas vistiek į vieną katilą suteka daugiau mažiau

31

nu neformalai ;D tipo gotai emo punk...tipo apie juos as kalbu ne apie religija ;D

32

Sigita as diskutuoju su aivaru situo klausimu,o kaip suprast koks skirtumas ;D tiesiog kalbuosi ir tiek su juo tu arba prisijungi arba nerasyk visai ;D koks skirtumas?

33

Šiaip jau jei tau jau labai įdomu kaip ten kas yra (bet kaip suprantu tau nuomonių reik), tai yra krūvos literatūros ir subkultūrų tyrinėjimų šita tema smile Netgi lietuviškai smile tik imk ir domėkis smile

34

as klausiu zmoniu aisku o ne domiuosi ir apie religija ne as pradejau kalbet...omg...

35

Sigita, 24 parašė:

Faina diskusija. Su keistumo prieskoniu, bet dėl to tik įdomiau. Šiaip jau daugeliu atvejų sutikčiau su Aivaro nuomone dėl visų tų fomarlių neformalų/formalų apibūdinimų. Viskas juk ne čia. Narkomanija yra priklausomybė, kurią gali turėti bet kas nepriklausomai nuo išvaizdos amžiaus ar socialinės padėties. O dėl vogimo - tai įtakos tam turi vėl gi ne išoriniai dalykai, o labiau socialiniai - auklėjimas šeimoje (jei ji apskritai egzistavo), dabartinė socialinė padėtis, moraliniai žmogaus principai ir t.t..  Tai kur čia gotai leiskit paklaust? ar dar kokie nors kiti? smile)))
O kad jaunimas stengiasi išsiskirti, tas manau yra visiškai normalu ir natūralu. Aišku kol tai nėra atspindys vidinių problemų ir nežaloja jų pačių.

Rasiau as ilgai ir nuobodziai i tamstos posta apie narkomanija ir soc problemas deja gal cenzura o gal siaip klaida pamaise tai padaryti... antra karta jau tyngiu ta pati destyti....

36

bent nereiks daug skaityt apie narkotikus ir pan...;D

37

nenoriu su niekuo pyktis, bet jaučiu tavo kategoriškumą, kuris mane kiek glumina. Klausi atsirame forume nuomonės, ir vėliau sėkmingai moderuoji - apie knygą nešnekėk, bažnyčioj buvau, sigita cit arba lauk big_smile
man tai skirtumo jokio. gal apart to, kad retai čia būna nevulgarių ir įdomių temų padiskutavimui. ech..

38

O gaila Aivarai smile

39

tiesiog as kalbejau apie neformalus o prasidejo knygos religija muzika ir pan tai ir pakrypom nuo temos....o as buvau ar ne tai cia jau mano reikalas ne apie save as cia noriu kalbet ir visai ne apie baznycia...

40

nenori, bet, leisk pastebėti, kalbi wink