Re: apie ginklus:)
Ot fantastas
Beja as Bozena ivertinau teigiamai o ji atsidekodama ivertino mane neigiamai. Va ir daryk zmonem gera
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → apie ginklus:)
Ot fantastas
Beja as Bozena ivertinau teigiamai o ji atsidekodama ivertino mane neigiamai. Va ir daryk zmonem gera
Ot fantastas
esme tame, kad neigiamas ivertinimas nebutinai gali but neigiamas Ji juk mergina...nepriimk visko uz gryna piniga.
Aivaras, 100 пишет:Ot fantastas
Beja as Bozena ivertinau teigiamai o ji atsidekodama ivertino mane neigiamai. Va ir daryk zmonem geraesme tame, kad neigiamas ivertinimas nebutinai gali but neigiamas
Ji juk mergina...nepriimk visko uz gryna piniga.
As isvis uz joki piniga nepriemu, as cia tik laika uzmusineju
O tu atsargiau su issireiskimais... O tai ziurek be kino liksi uz ta "ji tik mergina..."
Donatas, 29 пишет:Aivaras, 100 пишет:Ot fantastas
Beja as Bozena ivertinau teigiamai o ji atsidekodama ivertino mane neigiamai. Va ir daryk zmonem geraesme tame, kad neigiamas ivertinimas nebutinai gali but neigiamas
Ji juk mergina...nepriimk visko uz gryna piniga.
O tu atsargiau su issireiskimais... O tai ziurek be kino liksi uz ta "ji tik mergina..."
tai, kad as jau likau be jo Ji juk neveltui nieko neatsake. Tai tau irgi turetu kazka sakyt
Na va pats pasakei neprimk uz gryna pinga o dabar ta pati darai Ji juk tik mergina jai dar karta pakartoti juk reikia
Na va pats pasakei neprimk uz gryna pinga o dabar ta pati darai
Ji juk tik mergina jai dar karta pakartoti juk reikia
o as ne karta ir kvieciau. 4 kart viso
Tada tave tiesiog isdure Arba as pasakyciau.... bet patylesiu o tai vel visa vakara juokynga bus...
Ot tos bobos... Patinki patinki o vis tiek nepatinki
Vel eilini karta tersiame tema bet kadangi kaip ziuriu be musu triju cia niekas neblevyzgoja o moderatoriai is vis negzistuoja tai dzin
Tada tave tiesiog isdure
Arba as pasakyciau.... bet patylesiu o tai vel visa vakara juokynga bus...
Ot tos bobos... Patinki patinki o vis tiek nepatinki
Vel eilini karta tersiame tema bet kadangi kaip ziuriu be musu triju cia niekas neblevyzgoja o moderatoriai is vis negzistuoja tai dzin
sakyciau isdure bet juk merginos taip daro daznai ir uz tai nereikia ant ju pykt ir burnot
O del moderatoriu, galetu viena kita imest...nors forumas cia ganetinai mires:D
Daznai tai neriskia kad tai pateisinama. Juk niekas neteisina jei nusikaltelis nusikalsta daznai
Matyt todel visus ir paliosavo kad tuscia cia apart mus 3 Cia panasiai kaip tam anegdote del triju neapsimoka...
TAIP.
niekam nieko nezadejau, anketoje aiskiai parasyta kad NIEKO NEIESKAU. bet tai, Donatai, nereiskia kad tu nepatikai man kaip zmogus.
VSIO.
TAIP.
niekam nieko nezadejau, anketoje aiskiai parasyta kad NIEKO NEIESKAU. bet tai, Donatai, nereiskia kad tu nepatikai man kaip zmogus.
VSIO.
na tavo anketoj taip neparasyta, bet aciu uz isaiskinima
Va ir issiaiskinote pagaliau
Božena, 22 пишет:TAIP.
VSIO.
na tavo anketoj taip neparasyta, bet aciu uz isaiskinima
nera uz ka, Donatai ;]
hmmmm... neturit apie ka daugiau kalbet kaip ka as laikiau rankoj, ka nuveikiau, negi nuo to vyru tampi ar moteris suvyriskeja? gal nekalbekit apie ginklus, nes taip pasirodo saves pazeminimo lriteriju, geriau pakalbekit apie kovos menus, kurie geresni saviginai....
jo, kovos menais gali apsigint nuo suvio...
jo, kovos menais gali apsigint nuo suvio...
na, jack Norris tikrai isvengtu suvio
Na, kol jie čia aiškinasi savo meilės trikampį...
Porą kartų teko šaudykloje lankytis, su grupiniu kuponu. Tad turėkit minty, kad po kokius penkis šūvius.
Pasakysiu taip: pistoletu šaudyt yra menkas kaifas - taikymasis nekažkoks, atatranka nefaina, žodžiu, jau geriau rizikuot ką nors buože uždaužyt.
Bet va pats paskutinis buvo Mosin-Nagant šautuvas, nepamenu kuris tiksliai. Naudojamas nuo 1891 (120 metų) šaudant į kinus, japonus, suomius, nešant Stalino saulę Berlynan ir dabar vejant senukus šaudančią, mergaites prievartaujančią, šuniukus mėtančią ir Koraną degančią vakariečių okupaciją iš Afganistano ir Irako.
Va ten tai ginklas. Kai stovi šalimais, tai net su ausinėm trenksmas atrodo toks, kad visus š.... išpurtys. Sakoma, pirma karo auka yra tiesa, bet M-N tai turėjo būt ausų būgneliai.
Bet kai paimi rankas, tai švelnus kaip kačiukas, taikytis normalu, atranka niekinė ir net tas garsas netoks baisus atrodo. Tikrai malonus daiktas, tačiau savigynai nepanaudosi....
O jei dar optika ant Mosino uzdejus tai is vis smagumelis is jo pliekti...
Kodel nepanaudosi? Savyginai ka tik nori panaudoti galima. O ant Mosino yra atlenkiamas durtuvas (durtuvo civiliniam variante gal ir neleistu pasilikti) , galima buoze darbuotis, galima sauti.
Tiksliai nezinau kas ir kaip ten su tais leidimais bet man atrodo turint medziotojo licenzija karabina drasiai gali tureti. Taigi namie gali laikyti kaip ir savyginai. Ir medzioti su tokiu smagumelis taiklus bjaurybe tas Mosinas.
Dažniausiai apie savigyną kalbant turima minty "ėjau girtas naktį namo", o ne "išgirdau naktį pirmam aukšte krebždant".
Bet įsivaizduojant, kad gyveni tokiam name (buržujus! protletariato priešas! vagis! seimūnas!), kad gali spėt išgirst įsilaužiant ir pasičiupt iš po lovos šaunyką (nors jį kaip ir seife reiktų laikyt, kiek girdėjau), patalpoje, siaurose aplinkose geriau pistoletas - daugiau šovinių, greitesnis šaudymas, taiklumas kaip ir nebeproblema, maneveruot lengviau. Tad net jei pusė taboro su kinžalais dantyse laužtųsi matyt geriau Glock ar TT turėt.
Medžiot tai jo, turbūt, nors Bembio belaukdamas užmigčiau bokštely, o ir šiaip miško nemyliu. Ech, norėčiau kada dar Kar98K išbandyt, gal net SKS ar G43, bet tų Lietuvoje turbūt neleidžia turėt.
Kaip jau sakiau variante ejau girtas nakti namo is karto prarastum leidima kaip minimum. Neblaiviam draudziama nesiotis ginkla netgi legaliai isduota.
Jei laikytum ginkla po lova tas pats, ate leidimui.,.. Ginklas privalo buti laikomas seife ir tikati neuztaisytas.
TT savyginai taip pat negausi, nesvajok. Per galingas ginklas skaitosi.
O kas liecia medziokle tai miska as nors ir labai megstu, bet zudyma pripazystu tik dviems atvejais apsigint ar apgint arba prasimaitinti. O kadangi badu nedvesiu ir maisto parduotuveje yra tai ir i medziokle tokia kokia dabar yra neigiamai ziuriu. Bet niekas juk tau ir nesako vaikscioti i medziokle. Cia kabliukas mediotojo biliete o ne medziokleje. Kadangi savyginai gausi tik leidima lygiavamzdziui sautuvui, o su medziotojo bilietu gali tureti tiek lygiavamzdi tiek graiztuvini ginkla. Ir net ne viena. Taigi tokio SVD gal ir neleistu tureti, bet pusiau automatini karabina toki kaip pvz SAIGA kuris sukurtas ant AK bazes drasiai.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → apie ginklus:)