41 (redagavo tinsanis, 30 2012-05-12 16:41)

Re: Legali prostitucija: už ar prieš? ir Kodėl?

valgyt gamint -moki:D:D:D tam yra kavines,,,jai dar nezinojai
bozena jai tave nusiveda i kavine padovanoja kazka tai tu jau ne,,,?a tu myliesi uz dyka:D gi tu ta pati darai tik ne grynais imi,,,

42

am, tu nors supratai ka parasei?

ok, jeigu ne, nes tikrai juokingai skamba tipo draugavimas ar susitikinejimas tai paslepta prostitucija nes vaikinas kazka padovanoja mylimajai, ABSURDAS.

43

tu istikruju kazkoks is kosmoso. matyt meiles neragaves, jeigu tau grazioji lytis tik su sexu susije. uzjauciu dar karta.

44 (redagavo tinsanis, 30 2012-05-12 17:03)

aga nueik pasimelsk:D:D:D
grazioji-kodel ne silpnoji?
isversk ka reiskia meile?:)
as ta tema sneku kuri parasyta,o nori kazko kito paklaust tai klausk tam skirtoj temoj:)
pala tu kada apie jausmus pradedi sneket ar ne dazniausia kai tau kazko reikia?:):)
atvirai neragaves cia deserto ar kieno pavadinimas:D
kaip tau pasakysiu prostitucija yra tokiu atveju jai yra imamas kazkoks atlygis ar tai pinigai ar daiktai,,,tiksliau vikipedijoje rasi
cia tau atrodo,, tik taip nieko nera- tik seip sau nei zodzio nei veiksmo nei dovanos,,,visi iesko kazkokios naudos ir nebutinai su sex susije ,,,,bet koki dalyka galima prilygint naudai -

45 (redagavo tinsanis, 30 2012-05-12 17:02)

Božena, 22 parašė:

ok, jeigu ne, nes tikrai juokingai skamba tipo draugavimas ar susitikinejimas tai paslepta prostitucija nes vaikinas kazka padovanoja mylimajai, ABSURDAS.

ir del ko jis susitikineja dovanas dovanoja- pasakyk vaikinui kad tarp musu sex nebus ar bus tik po 6men ar  o tik po vestuviu:D:D:D dar ilgai busi jo mylimoji:D:D:D

46

tinsanis, 30 parašė:

aga nueik pasimelsk:D:D:D
grazioji-kodel ne silpnoji?
isversk ka reiskia meile?:)
as ta tema sneku kuri parasyta,o nori kazko kito paklaust tai klausk tam skirtoj temoj:)
pala tu kada apie jausmus pradedi sneket ar ne dazniausia kai tau kazko reikia?:):)
atvirai neragaves cia deserto ar kieno pavadinimas:D
kaip tau pasakysiu prostitucija yra tokiu atveju jai yra imamas kazkoks atlygis ar tai pinigai ar daiktai,,,tiksliau vikipedijoje rasi
cia tau atrodo,, tik taip nieko nera- tik seip sau nei zodzio nei veiksmo nei dovanos,,,visi iesko kazkokios naudos ir nebutinai su sex susije ,,,,bet koki dalyka galima prilygint naudai -

ir tu man kazka su kalba parasei.. ? ne seip o SIAIP rasosi, rigi atsirado lietuvaitis)))

47

tinsanis, 30 parašė:
Božena, 22 parašė:

ir del ko jis susitikineja dovanas dovanoja- pasakyk vaikinui kad tarp musu sex nebus ar bus tik po 6men ar  o tik po vestuviu:D:D:D dar ilgai busi jo mylimoji:D:D:D

nenuostabu kodel 30 metu ir ... ieskok.lt sedi.
su tokiu poziuriu cia dar 10 metu sedesi ;\

48

otu klientu ieskai-

49

na kad nesedziu:D:D:D nenusimink viskas bus ok ,,o tu kur 22m ir kur esi:D:D:D:D
,o ka tu teisybes ieskai:D:D:D lygybes:D:D:D:D
malaletka apie poziuri moko big_smile:D:D:D jo geras:D:D:D:D

50

och, kaip i tema, kaip i tema.

malaletka? nusiminimas? mokymas?
nenuokrypk nuo temos, niekam cia neidomu tavo vyriskumo rodymas zodeliais ;]]

51

ir vel daugiskaita tau dvejinasi:D:D:D jai savo nuomone sakai tai sakyk man neidomu:D:D:D o rodyt ar dar ka nieko nerodau-ka matai parasyta tik tas ir yra neprikurk:)

52

chech, titunsaiti, jeigu ne i tema, dar karta pakartosiu, rasyk man i privata, kad agresyvus, negali nesusilaikyti ir ne i tema , tai nors i privata ))) ar... budamas 30ties ir to nesugebi? ))))

53

da galiu is taves pasijuokt ir cia gi ne as pirmas ne as paskutinis ..ir nesnypsk lenku kalba big_smile cia lietuviskas saitas:D:D:D

54

dar prie ko prisikabinsi? big_smile
ar.. pagaliau i tema rasysi? big_smile

nes jau labai nori atkreipti mano demesi, jeigu jau ir anketoje apsilankei ir pastoviai per MALOLETKA LENKAITE nori vis mano demesio)))

55

nieko parasiau i priv-o demesio atvirai ne,,

56

vaizduote tavo

57

nusiramink. sulaukei jau mano demesio. basta.

58 (redagavo tinsanis, 30 2012-05-12 18:03)

as ramus ir man tavo demesio tikrai nereikia -rodyk tamkas  jy ivertins o ne tam kuris tik pasijuoks...

59

jeigu nenoretum i save atkreipti demesi - nelauktum visa diena kol AS neatrasyiu.

nes toks jausmas kad tik lauki kazkokio demesio.

taip, bravo, 30 metu ir sugeba tik pasijuokti, tu TIKRAS VYRAS )))

60

pergyvena mergaite del morales kitu:D:D:D:D sventoji:D:D:D:D