Re: minia begalvių
Kas pasakys, ką jums primena Linos rašymo stilius? (žodžių tvarka sakiniuose) Aš žinau, kad man kažką primena
asmeniskai man tai primena donelaiti tik girta ir dar kaska apsirijusi
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → minia begalvių
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Kas pasakys, ką jums primena Linos rašymo stilius? (žodžių tvarka sakiniuose) Aš žinau, kad man kažką primena
visiskai teisingai,esame begalviu minia.ir nieko cia baisaus
+++++++++++++
Julie, 29 parašė:Kas pasakys, ką jums primena Linos rašymo stilius? (žodžių tvarka sakiniuose) Aš žinau, kad man kažką primena
Tuomet gerai, reiškia man nesivaidena.
p.s. Kas čia per betvarkė? ADMINISTRACIJA, susitvarkykit puslapį, nes veidukai nesuprasi kaip talpinami
kaip būrų atstovai gerai žinot kas rašė ,minėjo jūsų vargus raštuose istorijos,beje bezreikalo Donelaitis rašalą gadino,kam toji pilkumos kasdienybė reikalinga.plaukimas pasroviui jums privalu ir ne kitaip,nuklysti į šoną"vadas" neleidžia-viršininkai,internete adminai,jausmuose bažnyčios bokštai..esate .tipinė.avelių banda ,gera pakūra protingiems ir savitiems
Ponia, kaip ilgainiui atranda 15mečiai (maždaug ties 24 metus), kad parėkausi, jog čia visi avys, tai nepadarys tavęs kažkuo geresniu, nei likusieji. Tiesiog jūs ta avis kuri Sosnovskio barščio užvalgė ir dabar stogas važiuoja. Ir, aišku, to pasekoje kiti nemato jūsų vizijos, jūsų nuostabios asmenybės ir to, kad asmenybėms skyryba ir gramatika nereikalinga. Jūs čia skundžiatės, kad visi kažko valdomi, bet nėra nei vieno įrodymo, kad jūs ne kažkokia Maximos kasininkė, kuriai nuo prekių skenerio mirksėjimo išsitiesino vingiai.
Arba 16metis berniukas iš Šiaulių, įsimetęs atsitiktinę nuotrauką su tiek lensflare, kad atominis sprogimas šalia blankiai atrodytų.
Girdėjote Marčiaus žodį. Būkit dėkingi.
aplodismentai Marčiaus spėlionėms....klaidingas minties priepolis apie "skundų knygą",vietos po saulę užteks visaip ir visiems,nors primityvus ir buki jau labai grėsmingai išsikerojo ir "hirosimos" pavidalą" įgaus Žmonių bendravyme,rašinėliai šioj temoj panašūs į kaktūsą,dar kiek ir žiedas išsprogs,o JUMORO JAUSMO tik menkas lašelis ir storas noras realybės nematyt.Žemaitiškas kuklumas mano asmeny,niekam asmeniškai nesiūlė spoksot į batų raištelius ir bukumą matuot,tik ir tik rūpestingą apžvalgą nuveikti....nuoširdžiai manau,kad netapsiu tokia ,kaip "visi"...dėkoju už įžvalgų šlamėjimą Martynui 22,Julie 29,neon 30
o kam tau reik but ne kaip visi?
isdrysiu pastebet visi zmones kaip zmnes tik atsirado viena liberti tai va zmogus ir galvoji ar ce ji save antra po dievo laiko ar su donelaicio dvase bendrauja ar aplamai neturi kas veikt na kita vertus apie humoro jausma tai galetum ir isvis patilet nu jaigu jau jo neturi ta zinok ilgam
na jau ramunas sako kad ne kaip visi ir kiti matyt sutinka.taigi ne kaip visi,teorema irodyta
Božena, 22 parašė:Aivaras, 100 parašė:Ir vel nusisneki Tu bent viena savo sapalione pagrysk o paskui kiauksek Va kad tu vaikinu nemegsti tai faktas
taip gejuk,sutiksiu,aciu dievui BEDARBIUS vaikinus MENKISTUS NEMEGSTU ))))
Božena, 22 parašė:Božena, 22 parašė:taip gejuk,sutiksiu,aciu dievui BEDARBIUS vaikinus MENKISTUS NEMEGSTU ))))
Božception.
O šiaip kad ir koks ten ponios kaktusas (ar kaktūsas, kaip sakyta) sprogo, raukt, raukt tokią temą ir visiems kaip iš skęstančio laivo šokt!
neduokŠŠŠ pastebėti,kad įkūniju viską,ką kritikuoju....MELIEJI-vasara jau čia-VIVAT ROMANTIŠKIEMS EGOISTAMS
gaila kad kodeksas parasytas ne situo stilium
sūris pelėkautuose ypatingai skanus....tamsintais akiniais ,basomis kojomis kelias į Sibirą grįstas
taves paskaicius tai taip ir persas tokie posmai nebera jovaru prie kelio nebera laimes valandu praeo nafik jaunos dienos ir givenimas fpinzdu
pvz man jau aštuoniolika metų yra aštuoniolika,deja vis mažėja šansai pasiteisinti jaunyste,bet sykiu netemsta audringos draugystės ir todėl nereiktų savojo amžiaus tepti MDF muilu...(maniakinė depresinė psichozė)...čia adresuota patarimas ramuno 36 kūno molekulėms
Božception.
O šiaip kad ir koks ten ponios kaktusas (ar kaktūsas, kaip sakyta) sprogo, raukt, raukt tokią temą ir visiems kaip iš skęstančio laivo šokt!
tiek komentaru ir BUTENT mano reikejo pakomentuoti
Nemegstu kai viskas paslepta po juodais akinukais sakyciau zmogutis su nuomone kurios nera ir nebuvo isgirsta mat tvaju
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → minia begalvių