Tema: Kodėl vyrai bijo stiprių moterų?
Tiesiog įdomu.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kodėl vyrai bijo stiprių moterų?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Tiesiog įdomu.
o ko jų bijot ?
pacios bijo... todel viso to ir sieke...
grazi mergina visad dziugina aki tikrai malonu ,o jai ji dar ir protinga(isilavinusi)manau super grazus siektiek pavojingas derinukas :)cia panasiai kaip pasakymas vyras ziovaudamas parodo nekulturinguma ,o moteris savo galimybes:)
tiek vyras tiek moteris gali bijot ,manyciau yra ir vryu ir moteru su baime
Edmundas, 38
nu siekia neberaščių vyrų tai tikrai
tinsanis, 30
ačiū už nuomonę
na daugiau merginu siais laikais ateiti tik sugeba uzsitikrint jai randa vyra kitaip ..na kiek ilgai isvaizda bus ji keiciasi ir patrauklumas mazeja,tad vedybos ir daug budu iesko kaip isitvirtint uzsitikrint ateiti..kazkoki pajamu saltini
kaip ten bebutu turtingu vyru yra daugiau .nemanau kad merginai yra skirtumas ar moka rasyt ar isvaizda kai banek bus didele saskait?..merginu mastymas kitoks siuo klausimu ,,,
tinsanis, 30
dabar galima rasti ir vyrų kurie gyvena iš moterų, žinoma mažesnis procentas nei moterų bet tai yra tiesa
Tad nereikia čia labai smerkti moterų. Kaip moka taip verčiasi.
Tiesiog įdomu pasidarė, kodėl dauguma vyrų pamatę moterį kuri už save susimoka ar net pasiūlo jam kavos puodelį pastatyti nustemba. Čia toks lengvas pavizdys būtų kalbant šia tema.
jom but islaikomomis normalu nieko gedynga o vyrui tai zema,,,
nezinau kas nustemba normalus dalykas ir susimoket uz save yra normalu,,nematau ko nustebt,,
smerkt kodel tureciau jas smerkt ,,
kai turtingas vyras vedasi i restorana perka prabangia dovana merginai jis tai daro ne todel kad ji to verta -o todel kad jis tai gali ,,,kitu vyru atzvilgiu,,,
tinsanis, 30
nukrypom čia mes nuo temos
nesenai skaičiau diskusiją internete ir tiesiog labai atkreipė dėmesį vienas pasisakymas :
"Vyrai tesiog naturaliai vengia stipriu,protingesniu moteru,nes bijo pasirodyti silpnesniais. Galeciau tik pridurti,kad protingesni zmogu sunkiau apgauti arba juo pasinauduoti."
tai manau čia nėra pinigai pagrindinis kriterijus kurį reiktu analizuoti.
Tiesiog nenoriu labai diskutuoti, mane domina įvairios nuomones.
man tai atrodo niekas ten ju nebijo pacios barjerus susikrauna neprieinamus ir paskui pacios nesupranta kodel niekas su jom nebendrauje
tinsanis, 30
nukrypom čia mes nuo temosnesenai skaičiau diskusiją internete ir tiesiog labai atkreipė dėmesį vienas pasisakymas :
"Vyrai tesiog naturaliai vengia stipriu,protingesniu moteru,nes bijo pasirodyti silpnesniais. Galeciau tik pridurti,kad protingesni zmogu sunkiau apgauti arba juo pasinauduoti."tai manau čia nėra pinigai pagrindinis kriterijus kurį reiktu analizuoti.
pasinaudoti va kur matosi moteriskas mastymas,vyrui pinigai tai priemone o jum atrodo kad va isviliojau kazka,,mes iprate rizikuot leist pinigus graziem daiktam,,,:)
ramunas, 36
tą patį galima pasakyti apie stiprius vyrus jeigu taip. Dažnas mąsto, kad už pinigus viską galima nusipirkti.
tinsanis, 30
mes ne vien apie pinigus kalbame
O citavau vyrišką nuomonę, ne moterišką.
pasakyk ko uz pinigus negalima nupirkt?ko zmogui reikia jai jis zino ko nori nusipirks viska...
jai ne vien apie pinigus tai sakyk apie ka dar?temoj uzrasas-isilavinimas ir pinigai daugiau nieko nepamineta
o ten kur citavai greiciausiai moterys diskutavo,,kaip tik gerai jai moteris kazkuom uzsiima nelenda tiek i akis ir nepsichuoja,,beto savu $$$ turi,
Kodėl vyrai bijo stiprių moterų? youtube.com/watch?v=aXa61jDrCO8&feature=fvwre
Tiesiog pasidarė įdomu. Ar vyrai tikrai bijo stiprių, finansiškai nepriklausomų, išsilavinusių moterų
jai tas savybes nepainioji su moterisku neapsisprendimu,kaprizais ir asilo bukumu siekiancios vienapusisku privilegiju su pazeminimo karteliu tai vyrai nebijo.vyrai bijo buku,egocentrisku moteru kurios nemato skirtumo tarp mananciu kad vyras yra ne daiktas ir taip pat turi jausmus ir tarp tu kurios mano kad jos moterys ir viska galima.mes turim suprast kad moteris ne indaplooves,bet moterys nenori suprast kad vyras ne bankomato ir vibratoriaus misinis.
o tau atsakymas-jai skirsi furija nuo aspazijos - taves nei vienas vyras nebijos
tinsanis, 30
nukrypom čia mes nuo temosnesenai skaičiau diskusiją internete ir tiesiog labai atkreipė dėmesį vienas pasisakymas :
"Vyrai tesiog naturaliai vengia stipriu,protingesniu moteru,nes bijo pasirodyti silpnesniais. Galeciau tik pridurti,kad protingesni zmogu sunkiau apgauti arba juo pasinauduoti."tai manau čia nėra pinigai pagrindinis kriterijus kurį reiktu analizuoti.
stipri moteris-issukis vyriskumuj.
Todėl, kad vyrauja nuomonė, jog tokia moteris pati renkasi, o ne ją renkasi. Man pačiam ilgą laiką buvo diskonfortas, kai ne viską galėdavau sau leisti ir ji darydavo staigmenas tai žinodama. Laikui bėgant situacija apsivertė.
Su stipria moterim reikia labai daug atidumo. Bijojimas padaryt santykiuose klaidą nuolat kelią įtampą, nes ties tuo santykiai gali pasibaigti. Tačiau, kad ir kaip ten būtų - pradžia yra sunkiausia. Paskui, kai supranti, jog tu jai rūpi ir atvirkščiai - viskas čiki:)
Anciasnapis, 32
na va pagaliau rimtas požiūris, kuris siejasi ne vien su materialiais dalykais.
kurdama tema neturėjau omeny, kad aš esu stipri moteris, mane tik domina požiūris šiuo klausimu, tad nesupraskit klaidingai
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kodėl vyrai bijo stiprių moterų?