41

Re: Kaip manote del ko vyrams vis dar rupi ju buvusios paneles?

po meiles dazniausiai lieka pripratimas, todel ir bendraujam su buvusiaisiais..

42

Viktorija, 24 пишет:

Nemanau kad reikia palaikyti rysi dideli su buvusiom meilem nes tai gali skaudinti naujaje...na jei dar dalykiskai tai pateisinama bet jei per daug jau lenda i asmeninius reikalus tai jau baisuo kad jie domisi vieni kitais tai tikrai zinau ir as

Jei zmones issiskyre,tai nebuvo jokia meile,gal aistra,apsvaigimas ar susizavejimas...dabar visi greiti-pamylejau ta du menesius,kita puse metu,trecia metus-argi tai meile?:))),ir koks domejimasis gali buti,tai greiciau tik smalsumo patenkinimas,jei zmones issiskyre,vargu ar berupi kazkuriam ju antra puse,ypac tam,kurio iniciatyva buvo skyrybos:)

43

lieka nostalgija geriem prisimininam

44

Robertas, sakai lieka nostalgija geriem prisiminimam, bet tai kad manyti naujajai draugei(ui) kai mastai apie praeity, apie gerai praleista laika su buvusiu artimu zmogum? gi zmogu tai skaudina, tada pradedi galvoti ar as ka darau ne taip... smile?

45

Nes kažka paliko jame nuostabaus

46

tai kam palikti zmogu ir po to apie ji galvoti? zinau kad pamirsti nelengva, bet tai  kam tada ziureti i ateiti ir buti su kazkuo kitu jei negali pamirsti praeities?

47

na pvz kai mes issiskyrem su mergina, ji norejo likt draugais, ko as taip pat norejau, bet va kai atsirado naujas vaikinas, tai jis istryne viska apie mane, pakeite jai tel nr, visus slaptazodzius pakeite skype ir icq ir visur kitur, bei galu gale nupirko nauja kortele, kad nebepasiekciau jos visai (ir kaip galima but su tokiu pavydziu zmogum as nesuprantu), tai taip ir nutruko musu bendravimas kaip draugais visiskai.

48

todel kad malonu prisiminti tai kas buvo geriausia smile

49

Remigijus, 24 пишет:

na pvz kai mes issiskyrem su mergina, ji norejo likt draugais, ko as taip pat norejau, bet va kai atsirado naujas vaikinas, tai jis istryne viska apie mane, pakeite jai tel nr, visus slaptazodzius pakeite skype ir icq ir visur kitur, bei galu gale nupirko nauja kortele, kad nebepasiekciau jos visai (ir kaip galima but su tokiu pavydziu zmogum as nesuprantu), tai taip ir nutruko musu bendravimas kaip draugais visiskai.

gal naujasis vaikinas issigando kad jausmai tarp jusu nesugrystu.....nereikia lyst i ju santykius jei ji nores pati tave prisimins, ir bendraus ir nieks neuzdraus....

50

man visada mano buvusieji po kiek laiko raso ir praso grizt, net jei ir patys buvo mane palike. Bet as aisku nesutinku. smile Keisti tie vaikinai buna. O jei po issiskyrimo liekate draugais, tai reiskia jokios meiles tarp jusu nebuvo. Neimanoma ir toliau bendraut su tuo, kuri kadaise mylejai, nes vis tiek yra skaudu matant, kad jis/ji turi kita meile.

51

jei vaikinai keisti tada ir as keista,su visais buvusiais dar tebebendrauju big_smile ir visu pirma man keista ta nuomone kai sako,kad jei pora issiskyria tai jie viens kitam neberupi. Kokia nesamone,kaip gali nerupet zmogus su kuriuo kazkuri laikotarpi buvai labai artimas? daugiau ar maziau vistiek rupi bent is zmogiskosios puses... o jei issiskyrimas paliko zaizdu tai kai jos sugyja tas bendravimas su ex tampa paprastesnis,objektyvesnis,nebelieka kazkokiu skaudziu temu... Nors aisku visokiu situaciju yra su savomis isimtimis.

52

o buna, kad tas likimas draugais kartina gyvenima.. mano situacija tokia, kad su buvusiu vaikinu esame geri draugai jau kokius 4-5 metus.. viskas lyg i samgu, gerai vienas kita pazistame, pasikalbet problemu nera apie bele kokias temas, taciau jei jis mato koki vaikina salia manes, jam sukla pavydas, nors is mano puses analogiskoj situacijoj nekyla nieko.. mane tai erzina.. jam dar vis matyt yra islike kazkokie jausmai, kuriuos jis neigia taip elgdamasis.. tad kaip sakant lazda turi du galus.. is vienos puses tai gerai, is kitos - ne.. aisku, priklauso ant kiek rimti santykiai buvo.. :)h

53

jei issiskyrusi pora dar lieka draugais, tai jis arba ji vis dar kazka jaucia ir nebenori paleist praejusios meiles.

54

Agne, 39 пишет:
Viktorija, 24 пишет:

Nemanau kad reikia palaikyti rysi dideli su buvusiom meilem nes tai gali skaudinti naujaje...na jei dar dalykiskai tai pateisinama bet jei per daug jau lenda i asmeninius reikalus tai jau baisuo kad jie domisi vieni kitais tai tikrai zinau ir as

Jei zmones issiskyre,tai nebuvo jokia meile,gal aistra,apsvaigimas ar susizavejimas...dabar visi greiti-pamylejau ta du menesius,kita puse metu,trecia metus-argi tai meile?:))),ir koks domejimasis gali buti,tai greiciau tik smalsumo patenkinimas,jei zmones issiskyre,vargu ar berupi kazkuriam ju antra puse,ypac tam,kurio iniciatyva buvo skyrybos:)

deja tarp ju buvo meile..mano draugas tikrai mylejo savo pirma meile ir dabar like sis tas,bet kartais antra puse uzsimano nekaltu nuotykiu,paisdykavimu is gero gyvenimo,neturejimo ka veikt ir gaunasi taip kad issiskiria,o kai issiskiria tada verkia ir gailisi

55

gal sexsas geresnis buvo..... cai tik mano nuomone, o gal skaniau taisydavo kiausiniene ir dar atnesdavo slepetes.

56

o kam bendrauti jei jau viskas baigta?
lieka dazniausiai geri prisiminimai, o geri prisiminimai, nuosirdus juokas, draugyste viena diena vel gali, kad ir trumpam suvirpinti sirdeles ir dar kai ka..ir nesvarbu ar mergina su buvusiu ar vaikinas su buvusia...
tie silti jausmai liks...
isivaizduoju vaizdeli - susipyskti su vaikinu o jis lekia pas buvusia guostis...
ir kam apsimetineti..bendraujam su jais nes norim bedrauti, nenorim prarasti...jie mums vis dar rupi vienaip ar kitaip...(nekalbu apie menesio draugystes)

57

kazkoks keistas klausimas... zinai, jei su zmogum santykiai buvo tikrai silti, artimi ir nuosirdus.. net ir po skyrybu buna tiesiog idomu zinot kaip tam zmogui sekasi, kaip gyvenimas klostosi. nematau cia nieko blogo. juk galima likt ir draugais... jei viens kitam nepash*ko i dushia

58

o kodel  paneles vis dar galvoja apie buvusius  durna tema  ir atsakymu ieskokit savyje 

59

Orinta, 20 пишет:

As netoleruoju pati tokiu kurie vis palaiko rysius su buvusiomis panelemis,kad ir praejus nemazai laiko po ju issiskirimo...kai turi savo nauja zmogu...ar tikrai meile nerudyja?

aisku, kad ne tik vieniems ta meile lieka kaip grazus prisiminimas o kitiems lieka didele neapykanta... o tu darai labai didele klaida... cia visiskai normalu,kad vaikinai su savo buvusiomis bendrauja, tik dziaugtis reikia, kad su buvusiomis o ne su naujomis... pamastyk geriau....

60

nemanau kad durna tema, forumas tam ir reikalingas kad issakytume savo pamastymus,ir gal tada paciam gims genialiu ideju...