1

Тема: Kodėl beveik visos moterys mano kad vyrai nori tik pasinaudoti joms?

Kodel beveik visos moterys mano kad vyrai nori tik pasinaudoti joms?

2

Re: Kodėl beveik visos moterys mano kad vyrai nori tik pasinaudoti joms?

Gal todel kad taip daznai ir nutinka..

3

gal todėl kad kai jūs naudojatės nematot...

4

dmitrij пишет:

moterys iš prigimties atsargios ir nepatiklios, ypač jei kalbama apie vyrus big_smile

5

Gal vyrai nenori pasinaudoti jomis, o moteris paprasciausiai neturi ka daugiau pasiulyt.

6

nes tiesiog kai kurios be sekso neturi ka pasiulyt.

7

Gitana пишет:

gal todėl kad kai jūs naudojatės nematot...

o yra tikrai vyru kad ir nesinaudoja , o moterys vistiek galvoja atvirksciai....

8

Vyrai megsta jas skaiciuoti,todel dauguma ir galvoja, kad nori tik jomis pasinaudoti,nes per daznai taip nutinka... :::210

9

Abipusis malonumas ko daugiau reikia.Abu lygus jokio isnaudojimo

10

Albinas пишет:

Abipusis malonumas ko daugiau reikia.Abu lygus jokio isnaudojimo

teisingai pasakita

11

Klausimas skamba taip, lyg visas moteris pažįsti smile Gal tu tiesiog nesąmoningai užtaikai ant būtent tokių.

12 (2012-07-07 00:14 отредактировано Roman)

Eglė пишет:
dmitrij пишет:

moterys iš prigimties atsargios ir nepatiklios, ypač jei kalbama apie vyrus big_smile

Lygiai taip pat negalima pateisinti moters, kuri pasinaudoja vyru, kad gyventi už vyro sąskaitą tokių yra virš 99%, todėl ir sakoma, kad išmintinga moteris stato namus, o kvaila griauna juos savo rankomis. Bet dažnai taip būna, kad blogos moterys yra savimylos, pinigų mylėtojai, pagyrūnai, išdidūs, piktžodžiautojai, neklusnūs tėvams, nedėkingi, nešventi, nemylintys, nesutaikomi, šmeižikai, nesusivaldantys, šiurkštūs, nekenčiantys to, kas gera, išdavikai, užsispyrę, pasipūtėliai.

13

Julie пишет:

Klausimas skamba taip, lyg visas moteris pažįsti smile Gal tu tiesiog nesąmoningai užtaikai ant būtent tokių.

ne, as paklausiau beveik visos?

14 (2012-07-07 10:13 отредактировано tinsanis)

Roman пишет:
Eglė пишет:
dmitrij пишет:

Lygiai taip pat negalima pateisinti moters, kuri pasinaudoja vyru, kad gyventi už vyro sąskaitą tokių yra virš 99%, todėl ir sakoma, kad išmintinga moteris stato namus, o kvaila griauna juos savo rankomis. Bet dažnai taip būna, kad blogos moterys yra savimylos, pinigų mylėtojai, pagyrūnai, išdidūs, piktžodžiautojai, neklusnūs tėvams, nedėkingi, nešventi, nemylintys, nesutaikomi, šmeižikai, nesusivaldantys, šiurkštūs, nekenčiantys to, kas gera, išdavikai, užsispyrę, pasipūtėliai.

kad tu nezinotum ka veikt su moterim net jai ji pati ir nusirengtu,, putojies kniauki kas su tavim galetu but? cigoniskas mastymas moteris stato namus tai kam tu reikalingas namie valgyt darysi vaikus gimdysi-o pats nors nama esi pastates ar bent ka panasaus na tavo atveju bent is lego kaladeliu ir tai butu pasiekimas

15

zmogui su galva negerai big_smile:D:D kontuzitas nepataisomai:D:D:D

16 (2012-07-07 12:13 отредактировано Roman)

Roman пишет:

kad tu nezinotum ka veikt su moterim net jai ji pati ir nusirengtu,, putojies kniauki kas su tavim galetu but? cigoniskas mastymas moteris stato namus tai kam tu reikalingas namie valgyt darysi vaikus gimdysi-o pats nors nama esi pastates ar bent ka panasaus na tavo atveju bent is lego kaladeliu ir tai butu pasiekimas

Aš nesuprantu ką tau veikti nėra ką, ką tu pastoviai man į akis ryzgi su savo neišmanančiais komentarais į kiekvieną temą. Aš nedaviau tau teisę sakyti, kai man bus reikalinga tavo nuomonę, aš pasakysiu. Būtinai tau bus suteikiama teisę atsakyti teisme privataus kaltinimo tvarka už tai, kad tu pažeminai mano garbę ir orumą. Kadangi tu parašei įžeidžiančius sakinius mano pašte, aš visus komentarus atspausdinau ir parengiau pareiškimą ir pirmadieni su pareiškimu eisiu į generalinę prokuratūrą, kad būtu pradėtas ikiteisminis tyrimas ir būtu nustatyta tavo tikrąją asmenybę ir vėlaiu aš kreipsiu į teismą su skundu privataus kaltinimo tvarka ir pažiūrėsim koks tu esi herojus, tu atsakysi už kiekviną žodį. (visi įrodymai surinkti)     
Gal būt ar pvz., tu esi kitos orientacijos žmogus atsakysiu iš karto, kad homoseksualistai mane nedomina. Aš myliu moterius kaip kiekvienas normalus žmogus ir noriu turėti šeimą.

Saliamonas pasakė: „Išmintinga moteris stato namus, o kvaila griauna juos savo rankomis.“

Perkeltinė žodžio „namas“ reikšmė  turėjo omenyje Saliamonas (jaukumą ir padarys, kad būtu gerai savo vyriui, o taip kaip tu supratai pažodžiui dėl tam tikrų tavo problemų su mąstymu)  dėl lietuvių kalbos primityvumo negalima tiksliai išdėstyti mintį, rusų kalbą išėjo labai geriau ir suprantamai: „Мудрая жена устроит дом свой, а глупая разрушит его своими руками. (Прит.14:1)“

17 (2012-07-07 12:36 отредактировано Aivaras)

Roman пишет:

Aš nesuprantu ką tau veikti nėra ką, ką tu pastoviai man į akis ryzgi su savo neišmanančiais komentarais į kiekvieną temą. Aš nedaviau tau teisę sakyti, kai man bus reikalinga tavo nuomonę, aš pasakysiu. Būtinai tau bus suteikiama teisę atsakyti teisme privataus kaltinimo tvarka už tai, kad tu pažeminai mano garbę ir orumą. Kadangi tu parašei įžeidžiančius sakinius mano pašte, aš visus komentarus atspausdinau ir parengiau pareiškimą ir pirmadieni su pareiškimu eisiu į generalinę prokuratūrą, kad būtu pradėtas ikiteisminis tyrimas ir būtu nustatyta tavo tikrąją asmenybę ir vėlaiu aš kreipsiu į teismą su skundu privataus kaltinimo tvarka ir pažiūrėsim koks tu esi herojus, tu atsakysi už kiekviną žodį. (visi įrodymai surinkti)

Va cia vargselis tikrai matosi kad neturi ka veikti... big_smile
O jau pareiskimai kokie...
'' As nedaviau tau teise sakyti, kai man bus reikalynga tavo nuomone as pasakysiu''  Tau kartais didybes manijos niekas nera diagnozaves? Ar cia po to kai saliamonu prisiskaitai karaliumi pasijauti? big_smile
Tave matyt teisme pamate jau uz galvu visi stveriasi, matyt jau puse Vilniaus tave nuleide,  pazemine  ir garbe ateme yra, turbut tik ta ir veiki kaip i teismus begioji uz kekviena zodi kuri kazkas tavo adresu pasake, matyt pasijauti uzkalbintas... big_smile

18

Aivaras пишет:

Va cia vargselis tikrai matosi kad neturi ka veikti... big_smile

Ačiu jums už naują darbą, geriau ieškosite  abu man moterį, kad iš tikrųjų, aš turėčiau ką veikti ir galėčiau skirti dėmesį jai tada iš tikrųjų turėsiu ką daryti.:::037

19 (2012-07-07 12:52 отредактировано Roman)

Aivaras пишет:

'' As nedaviau tau teise sakyti, kai man bus reikalynga tavo nuomone as pasakysiu''  Tau kartais didybes manijos niekas nera diagnozaves? Ar cia po to kai saliamonu prisiskaitai karaliumi pasijauti? big_smile
Tave matyt teisme pamate jau uz galvu visi stveriasi, matyt jau puse Vilniaus tave nuleide,  pazemine  ir garbe ateme yra, turbut tik ta ir veiki kaip i teismus begioji uz kekviena zodi kuri kazkas tavo adresu pasake, matyt pasijauti uzkalbintas... big_smile

Deja ne už kiekvieną žodį - čia principo reikalas, kadangi  žmogus pats labai paprašė kitą kartą pagalvos kam ir ką rašo, bet aš negaliu nepatenkinti jo prašymo, kadangi jis metė man iššūkį.
Ir reikia atidaryti naują teismo praktiką, sukurti pricedentą.

20 (2012-07-07 12:52 отредактировано Aivaras)

Roman пишет:
Aivaras пишет:

Deja ne už kiekvieną žodį - čia principo reikalas, kadangi  žmogus pats labai prašė.
Ir reikia atidaryti naują teismo praktiką sukurti pricedentą.

Anoks cia precidentas, amerikeje daug nevykeliu kurie nesugeba sazinyngai duona uzsdirbti taip pragyventi bando...
Viskas, nuobodu pradejo darytis... Po saves kaip kekvienas tvarkyngas zmogus as visose temose ka prisiuklines ne i tema issikuopsiu.  O tu toliau linksmink ieskok.lt gyventojus su savo precidentais...