21

Re: Kodėl beveik visos moterys mano kad vyrai nori tik pasinaudoti joms?

Aivaras пишет:

Kad paskui mus i teisma uz savadavima paduotum?  big_smile
Tu gal kaip nors jau pats ismoki tai padaryti ne 10 metu kaip ne kaip, laikas jau ismokti butu moteri susirasti.....

Ne už savadavimą nepaduosiu, čia gi pats prašau.:::001

Moku, bet negaliu rasti normalį, kontingentas ne tas gal būt, bet geri moteri jau senai ištekėjo.

22

Roman пишет:
Aivaras пишет:

Va cia vargselis tikrai matosi kad neturi ka veikti... big_smile

Ačiu jums už naują darbą, geriau ieškosite  abu man moterį, kad iš tikrųjų, aš turėčiau ką veikti ir galėčiau skirti dėmesį jai tada iš tikrųjų turėsiu ką daryti.:::037

kokia teise cigone:D:D:D kas taves klaus ar gyvenime klause tokie kaip tu teisiu neturi ,,cia amsek kiek nori  o realiai jau apsiverkes butum,,,tu cia kaip klaunas psijuokt nors galima

23

Roman пишет:
Aivaras пишет:

Kad paskui mus i teisma uz savadavima paduotum?  big_smile
Tu gal kaip nors jau pats ismoki tai padaryti ne 10 metu kaip ne kaip, laikas jau ismokti butu moteri susirasti.....

Ne už savadavimą nepaduosiu, čia gi pats prašau.:::001

Moku, bet negaliu rasti normalį, kontingentas ne tas gal būt, bet geri moteri jau senai ištekėjo.

pasiziurek i save geri moteri:D:D:D:D savo tautybes ieskok gal rasi ,,normali kokia nores su "kitatauciu "but

24

Roman пишет:
Aivaras пишет:

O jau pareiskimai kokie...
'' As nedaviau tau teise sakyti, kai man bus reikalynga tavo nuomone as pasakysiu''  Tau kartais didybes manijos niekas nera diagnozaves? Ar cia po to kai saliamonu prisiskaitai karaliumi pasijauti? big_smile
Tave matyt teisme pamate jau uz galvu visi stveriasi, matyt jau puse Vilniaus tave nuleide,  pazemine  ir garbe ateme yra, turbut tik ta ir veiki kaip i teismus begioji uz kekviena zodi kuri kazkas tavo adresu pasake, matyt pasijauti uzkalbintas... big_smile

Deja ne už kiekvieną žodį - čia principo reikalas, kadangi  žmogus pats labai paprašė kitą kartą pagalvos kam ir ką rašo, bet aš negaliu nepatenkinti jo prašymo, kadangi jis metė man iššūkį.
Ir reikia atidaryti naują teismo praktiką, sukurti pricedentą.

tavo tevai garbe prarado kai tu atsiradai,,,nepasiseke

25

big_smile:D:D tai kam toks tu grybas reikalingas tai tavo moteriai:D:D:D jai vien apie saliamona kliedi gal alkanas esi is tikro apie saliami sneki?:D:D:D:D
idomu kaip tau cia linksma nors gal jauti malonuma kai is taves pasijuoka smile

26

kas ka nori lai mano ir kam tas rupi ,,geriausia paklaust tada zinosi,,siuo atveju sureiksmina ,,dauguma ieskom naudos ir tai normalu toks gyvenimas ,,

27

Aivaras пишет:

Na ir kas kad pats  prasai? Pas prostitute klientai irgi savo noru eina, bet savadautojus vistiek teisia... big_smile
Gal tu cia provokacija kokia sugalvojai kaip kad musu saunioji policija patys prostitutes issikviecia o paskui semia... big_smile
Ieskok kaip duonos ir rasi... Sako ne saliamono o liaudies ismintis big_smile

Tu tik provokacijos ir matysi visur.

28

nes taip ir yra big_smile

29

Aivaras пишет:

Kaip ten jusu tautos liaudies ismintis sako? Kas saugosi ta ir dievas saugo big_smile

Aga tai tik tautos liaudies ismintis ir nieko kito.

30 (2012-07-07 18:13 отредактировано Roman)

Aivaras пишет:

Todel man tik liaudies ismintis o ne kazkokie rastai... big_smile Turiu i tai konstitucine teise big_smile Ir jau dekui dievui ne tie laikai kai tokiu kaip tu buciau uz tai sudegintas ant lauzo nes nesutikau su tuo kas tuose rastuose parasyta... smile

Aš nesu inkvizitoriu, kad kažka sudeginti ant lauzo.

Tokius dalykus daro ne Dievo bažnyčia.

31

Aivaras пишет:

O kieno baznycia tai dare? Argi ne ta kurios tu rastus cituoji?
Zinau, sakysi cia ne mes, cia jie... bet nematau skyrtumo, visi jus krikscionis, visi vardan jezaus ir is meiles dievui kuris moko savo artima myleti ir pagrindinis is isaku nezudyk, zudete ir zudote... ir visas kitas nuodemes kuriu jums jusu dievas sako nedaryk darote... Visi tuos pacius rastus cituojate tik kekvienas skirtyngai ir visi i ta pati jezu tikite. Ar tavo jezus kitas o ne tas kuris prie dvieju medzio rastu prikaltas? Priminsiu tais laikais taip vagis ir kitus nusikaltelius bausdavo... matyt ne toks sventas ir jis buvo kad kaip vagi nubaude.. Ir matyt tokiu paciu uoliu B.K. gerbeju kaip ir tu pats...

Tai oficialiai bažnyčiai aš jų nepripažistu. Ar galima dėl vieno nuteisti visus.
Pvz., jeigu aš tavo vardu padarusiu nusikaltymą tai nereiškė, kad tu tai padarei, ir kiti žmonės tokie, taip ir šiuo atveju ne kiekvienas krikscionis, kuris vadino save krikscionių yra krikscionis.

32

nu dabar roman prisipazink kurei biezdielniku grupei priklausai

33 (2012-07-07 23:28 отредактировано Aivaras)

ramunas пишет:

Su  '' bezdielniku'' patarciau atsargiau. Jis juk taip uoliai ir itemptai dirba ir bando precedento neturinti atveji Lietuvoje pritaikyti kas jau ilga laika amerikeje labai populiaru tarp tokiu kurie tiesiog tyngi dirbti ir tik ir teziuri kaip is bet ko ir uz bet ka dar kelis zalius prisiteisti kad iki kito menesio ant duonos uztektu...

34

Roman пишет:
Eglė пишет:
dmitrij пишет:

Kodel beveik visos moterys mano kad vyrai nori tik pasinaudoti joms?

moterys iš prigimties atsargios ir nepatiklios, ypač jei kalbama apie vyrus big_smile

Lygiai taip pat negalima pateisinti moters, kuri pasinaudoja vyru, kad gyventi už vyro sąskaitą tokių yra virš 99%, todėl ir sakoma, kad išmintinga moteris stato namus, o kvaila griauna juos savo rankomis. Bet dažnai taip būna, kad blogos moterys yra savimylos, pinigų mylėtojai, pagyrūnai, išdidūs, piktžodžiautojai, neklusnūs tėvams, nedėkingi, nešventi, nemylintys, nesutaikomi, šmeižikai, nesusivaldantys, šiurkštūs, nekenčiantys to, kas gera, išdavikai, užsispyrę, pasipūtėliai.

Taip, dabar visi ir visos, kurios ir kurie yra įžeisti šios begalės šmeižiančių žodžių, paduodam gerbiamą Roman į teismą ir bus dar naujesnis precedentas big_smile
O jei į temą, tai gal todėl, kad moterys, kurios taip mano, tik ir susiduria su naudos siekėjais ;]

35

Tai kad nuskriaustas pas mus tik vienyntelis Roman,as tera... big_smile

36 (2012-07-08 12:22 отредактировано Roman)

ramunas пишет:

Aš nesu bizdelnikas ir nepriklausau jokiai grupei, kadangi daugybė iš jų ne Dievo bažnyčios.
Tu labai giliai klysti parengti ieškinį ar kitą procesinį dokumentą didelis darbas kaip bet kuris darbas.

37 (2012-07-08 12:56 отредактировано Roman)

Aivaras пишет:

Pakolkas nesi, bet taip uoliai stengiesi juo tapti... Jau vien tavo ''krikscioniskas'' pasiryzimas visus uz grotu sukisti uz bele ka o ne atleisti kaip raste sakoma daug ka apie tave pasako...

Kiekvienas, privalo atsakyti už tai ką jis padarė kitam žmogui, jeigu neteisėtai padarė (iš pradžių atsiprašyti ir susitarti)

Paskaityk ką pasakė Jezus: Greitai susitark su savo kaltintoju, dar kelyje į teismą, kad kaltintojas neįduotų tavęs teisėjui, o teisėjas teismo vykdytojui ir kad nepakliūtum į kalėjimą. Iš tiesų sakau tau: neišeisi iš ten, kol neatsiteisi iki paskutinio skatiko”.

38 (2012-07-08 13:34 отредактировано Roman)

Aivaras пишет:

Ka ir reikejo irodyti, pagaliau pats prisipazinai jog oficialios baznycios atzvylgiu esi sektantas, ka tau jau senai sake...
O man viso labo krikscionis toks pats kaip visi... ir nesvarbu kuria ranka gala laikai kai slapiniesi...

Nu jo tai pagal tavo mąstymą,  aš esu sektantas dėl to, kad kiekvienas sektantas, kuris lanko bažnyčia ar išėjo iš bažnyčios, liko sektantu, bet kartais žinai, kad sektantas sektantui nelygu.
Tai ta pati pvz pasakyti, kad visi kvailiai dėl to, kad jie yra kvailiai, bet aš esu pats protingesnis tarp jų, nors esu toks pats kvailys, kadangi protingu daugiau nėra.

Bet tu esi taip pat sektantas, tau kartais niekas nepasakė, kadangi sektántas: 1. rel. sektos narys;
2*. dogmatikas, įsitraukęs tik į bendraminčių grupės interesus.

Ar tu esi įsitraukęs tik į bendraminčių grupės interesus, pvz dėl kiekvieno žmogaus interesų ar hobby (kitam nepatinka jo hobby) galima pavadinti sektantu.

39

Roman пишет:
Aivaras пишет:

Pakolkas nesi, bet taip uoliai stengiesi juo tapti... Jau vien tavo ''krikscioniskas'' pasiryzimas visus uz grotu sukisti uz bele ka o ne atleisti kaip raste sakoma daug ka apie tave pasako...

Kiekvienas, privalo atsakyti už tai ką jis padarė kitam žmogui, jeigu neteisėtai padarė (iš pradžių atsiprašyti ir susitarti)

Paskaityk ką pasakė Jezus: Greitai susitark su savo kaltintoju, dar kelyje į teismą, kad kaltintojas neįduotų tavęs teisėjui, o teisėjas teismo vykdytojui ir kad nepakliūtum į kalėjimą. Iš tiesų sakau tau: neišeisi iš ten, kol neatsiteisi iki paskutinio skatiko”.

nesamoniu nesamone ir dar sumastyk tokia tai jai tave apvoks ar nuskriaus seimos narius tai taikysies su tuo zmogum?pats tiki tokiom nesamonem

40 (2012-07-08 15:04 отредактировано Aivaras)

Cia jisai turejo omenyje kad mes turime su juo susitarti ir jam sumoketi big_smile
Juk ir arkliui aisku kad visi tie rastu citavimai tera akiu dumimas... raktinis zodis siatme visame reikale yra kaip ir visur pinigai. Landzioja visur  su savo skiedalais o kai kas pasiuncia kai atsibosta ta i teisma ir ant bapkiu grezia. Triukas senas kaip ir pats pasaulis... smile Ir ta ciatata parase tik todel kadi jei atvirai pasakytu ko nori butu  galima santazu apkaltinti, jis ta zino stai dengiasi rastais savo... mazdaug cia ne as cia jezus sake...