Tema: Ar pasikeite kas nors po studentu streiko?
Rudeni buvo kelta daug problemu, studentai norejo geresniu gyvenimo salygu, kokybiskesniu studiju.. Ar kas nors pasikeite?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Studijos (Universitetai, Aukštosios, Kolegijos…) → Ar pasikeite kas nors po studentu streiko?
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Rudeni buvo kelta daug problemu, studentai norejo geresniu gyvenimo salygu, kokybiskesniu studiju.. Ar kas nors pasikeite?
nezinau ar pasikeite ar ne nors man rodos liko viskas tas pat kaip ir buvo tas pats ****
pritariu:D na stipendijas tik pakele, bent pas mane, kaip kitur nezinau..
girdejau kad bendrabuchiu tvarkimuj skire kazhkiek leshu..
joa bendrabuciuose atsirado nauju lovu
nieko nepasikeite ir vargu ar kas pasikeis, nes kur tie pinigai nueina taip ir neaisku....
Kai kur pasikeite, o kai kur simta metu kalbama taciau niekas nedaroma (VDU)
Stipendijos padidejimo kaip ir nesulaukem... SU kaip buvo 300 taip ir tebera jokio augimo nepastebejom...
jo.. VDU tai niekas niekada nesikeicia.. pas mus SA su studentais nesusitaria, riejasi, o nuo to destytuvams dar geriau, kur savi pesasi, jiems ramus gyvenimas nusimato
streikai mazai kada pasiteisina - ypac jei jie organizuojami kaip vienkartine akcija
vija, pilnai sutinku visos lesos lekia i kazkieno kisene tik tikrai ne studentu negausim mes tu didesniu stikiu net nematysim bent jau kaikurie kituose univeruose gal kas nors pasikeis bet abejoju linlkusi buti pesimiste ir nieko nesitiketi
po kol nebus normalios tvarkos, kad privačios įmonės galės remti univerus, skirti personalias stipendijas, tol jokių fantastiškų pagerėjimų nesitikėkite
Stipendijos padidejimo kaip ir nesulaukem... SU kaip buvo 300 taip ir tebera jokio augimo nepastebejom...
cia normali tokia stipendija? pas mane normali stipendija 125, na nebent esi seniune ar seniunas, tai gauni siek tiek daugiau. na arba mokaisi vien 10 tada turi sansa gaut 3-4 dydziu stipendija. o siaip manau kad pastebimos naudos tas streikas nedave
na tokiu dideliu pokyciu nebuvo...na nors stipendijas pakele...tik nezinau ar cia del to streiko?hmmm
Jus nenorekite, kad is karto poto imtu matytis rezultatai....
Juk tik dabar yra tvirtinami tiek valstybes biudzetas tikei visu AM biudzetai..
Kas del bendrabuciu... yra skirta daugiau lesu ju renovavimui...
Zmogiukai, pasiskaitykit, pasidomekit... juk keiciama finansavimo tvarka.. kol kas viskas tik geryn... tad nenukabinkim nosiu ir toliau prasykim to, kas mums priklauso
na juk -50 % transportu tarpmiestiniu
mda.. reikes ir man siemet vel i mokslus eiti.. ech.. priminet )
bent jau KMU tei niekas nepasikeite..ir kzkaip netikiu kad gali pasikeist..:(
o dar ir tox buvo
nelabai kas ir tepasikeite...bet kik teko girdeti, kad LSASas rengs dar viena streika...labai laukiam jo...gal tada mus isgirs....
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Studijos (Universitetai, Aukštosios, Kolegijos…) → Ar pasikeite kas nors po studentu streiko?