41

Re: Kodėl beveik visos moterys mano kad vyrai nori tik pasinaudoti joms?

kiekvienas privalo atsakyt:D:D:D tai nesedek cia eik teisybes ieskot bausk negerus zmones pradek nuo politiku diktatoriu ir pan,,

42 (redagavo tinsanis 2012-07-08 17:05)

big_smile:D:D sumoket ,,nespetu imt:) visi tie tikejimo dalykai yra tik del pinigu ,,nieko nera uz dyka
uzsiraus ant kokio negero dedes tai pats iki senatves mokes:)

43

Šypsnis parašė:

nes tiesiog kai kurios be sekso neturi ka pasiulyt.

o ka tu be sexo gali joms pasiulyti ? big_smile

44

Na, jei jau moteris pas vyra iziuri butent toki interesa, tai aisku ko iesko moteris-naudos savo interesams, nes mintyse derina interesus ir pagal tai masto.   Dabar netgi tyrimai atlikti, kad su isskaiciavimu sukurtos seimos yra tvaresnes. Tai netgi tampa norma. Pamirskit meiles...

45

Erikutea parašė:
Šypsnis parašė:

nes tiesiog kai kurios be sekso neturi ka pasiulyt.

o ka tu be sexo gali joms pasiulyti ? big_smile

gali daug ka pasiulyt nueit i kavine kluba ar seip kazkur prasivaiksiot ,,,vyrui nera sudetinga uz save ir mergina sumoket tavo atveju tu nepasiulytum nes galvoje iskart mintis geriau mane jis vaisina nei as ,,,egoistiskas pigus mastymas ,,bet kiekvienam savo
...

46

Niekada nesinaudojau ir nezadu to daryt.

47

Eimutis parašė:

Niekada nesinaudojau ir nezadu to daryt.

nu pats kaltas

48

Jei jauna,nekalta,nepatyrusia...sugunde..suviliojo ir paliko...,siaip be rimtos priezasties tai galima drasiai teigti,kad vaikinas mergina pasinaudojo..na bet ir is to siokia tokia nauda buvo-igavo siek tiek patirties..,nors ant to pat greblio gali uzlipt vel....Jeigu 2 suauge,subrende zmones sueina i artima kontakta..galimos ivairios interpretacijos...tarkim jis naudojos jos kunu...ji naudojos jo pinigais,arba jis kolekcionierius...,bet jei zmones susipyksta..ar atsibosta kuris..koks cia pasinaudojamas..,vadinas kazkas neatitiko...Be abejo ir moterys kartais pasinaudoja vyrais.Patarciau moterims keist siek tie savo psichologija...Manykit visada,kad jus pasinaudojot juo..ir palikot...juk is tikro jei su juo susidejot.[is abipuses traukos].kazkas buvo tik jusu..nuostabaus,saldaus..nepakartojamo..juk tai gyvenimas...juk lieka prisiminimai...o sirdies gela...pamirsit..is naujo atsidave..su nauja aistra...naujam draugui..kuris,galbut bus tas kuris ïki grabo lentos"]]]

49

dmitrij parašė:

Kodel beveik visos moterys mano kad vyrai nori tik pasinaudoti joms?

is kur tokia informacija ??? gal taip mano tik apie tave , gal tu joms atrodai isnaudotojas nepamastei apie tai ??? smile

50

gal yra kokia moterele kuri nori kad as ja pasinaudociau.......paciu paciu iskreipciausiu budu))))

51 (redagavo Valdas 2012-07-28 22:38)

Ka reiskia pasinaudoti ?As tai visada stengiuos suteikti malonuma moteriai - buciniais,graziais zodziais,demesiu,svelnumu.Vyrai ir taip visada yra davejei ,o meterys emejos...tai cia dar klausimas ,kas kuom naudojasi pastoviai.As nesneku apie tuos atvejus ,kur apgavo,ar panaudojo prievarta,bet kai viskas vyksta laisvca valia .

52

Gana teisyngas pastebejimas jamant tai kad dazniausiai jos tai daro sava valia, neskaitant kai kuriu atveju... O paskui savo paciu silpnumo akimirka kuriai jos pacios ir sava valia pasidave pradeda verkti kad kazkas jas isnaudojo ar panasiai..
Mielosios koks briedas gali buti apie isnaudojima jei jus pacios ir gera valia tam pasidavete...
Kaip anksciau minejau gal taip ir buna, bet juk pacios sutikote.. Vadinasi abudu gavo ko norejo vadinasi koks isnaudojimas/
isnaudojimas kai mergina ''tupai'' gruda i masina ir veliau naudoja kazkuri laika..
O jei mergina prisivartojus kazko sava valia sako ok o paskui issiblaivius sako oi ne tai apie koki isnaudojima sneka eina? Vartojo jinai pati ir sava valia, apsivartojus miegojo taip pat sva valia.. Kur isnaudojimas?
Beja is kart galiu pareiksti kad man tokiu problemu kile dar nebuvo ir nei viena dar nesiskunde..

53

todel kad seis laikais tokie vyrai.

54

natalija matos kazkas jau isnaudojo....is riteriu laiku atkeliavus

55

Labai gerą temą užvedėte, nes jau seniai aišku, kad daugumai vaikinų rūpi tik sexas, o mes moterys, kad ir kaip būtų sunku suprasti, norime ne to, bent jau santykių pradžioje. Moterys todėl ir galvoja, kad jas nori išnaudoti, nes po pirmo pasimatymo siūlo važiuoti i butą, kur ir taip aišku, kas ten bus...

56

Ir neziurint i tai kad ir taip aisku kas ten bus vaziuojate savo noru, tai apie koki isnaudojima tada sneka?

57

nes taip ir yra;)

58

Nes vyrų semegenyse yra užprogramuota apgauti, prižadėti, pameluoti,išduoti smile

59

Agneta parašė:

Nes vyrų semegenyse yra užprogramuota apgauti, prižadėti, pameluoti,išduoti smile

pasinaudoja tomis kurios uzprogramuotos buti naudojamomis,,

60

Agneta parašė:

O moteru tai jau ne... nejuokink.