dar viena liturge,gramatologe atsirado,nemokink,manes as berastis,eik geriau mokynk kitus,asus,kad rasytyu be klaidu ir suprantamai,tad jiem gerai bus,tures daug draugu,matai gi rasyme,yra esme gyvenimo,ir meileje viduje ,ir panasiai,man vienodai zydi sodai kaip rasau nepatinka neskaytikite,dieve brangus,nenumirsiu,pvz,kaip as,aisku ?:D,noriu ,taip rasau,mintis prasideda siaureje ,baigiasi pietuose.aisku?:) ,jei tau svarbu,tai ir rasynekis su universitetiniai vyrukais issylavynusiais,o as nieko nebaighes esu tai nerasyk i mano tema ir ciuozk ant ledo,gal jie geriau mintis tau padestis,protinguole.mat ase,jei tau svarbu,ir tu labai rasyti moki ko be vaikino,aa,,nemyli tokios kaip tu niekas,ar kas tau yra?:),tai ir nebebendrauk,gerai kads tu raste,prie ko tas mygtukas,gerai ir kur jis yra?,suprantamai as rasau,beto nepatinka,kaskas,mano zodziuose,nes ten faktai,yra,nerasyk i mano tema tiesiog ir viskas raste,atsiradi nevirskinu tokiu kaip tu kuri lygina zmones,prie ko cia tas rasymas,svarbiausia zmogaus vidus ,yra i r suvokimas tam gyvenime,mergyte jei tau nea tai tada atsiprasaueik pinighus siurbti pas vyrus jei tau pavyks,bet manau nelabai,nebent duosi imerkti jiem ir tiek:)