101

Re: kaip susyrasti,panele,sau kuri ziuretu nea i tavo pinigines atory?

Kuo gilyn i miska,tuo daugiau medziu....

102

jho tuo fdaugiau nesamoningu parasymu kad as rasau nesamoneas cia:)

103

is tykruju daugelkiu atveju yra teysybes daug mano zodziuose ryti kaip manai?:)

104

Julie parašė:
kestas parašė:

...ka darantys tratantis,isversk syta zodi man...

Tratėti - šnekėti, plepėti

ot košmaras big_smile

cia labai tinka posakis-kestas tratina kaip is kulkosvaidzio

105

SUGALVOK,TU M,AN TAIP SENI:d :d

106

big_smile isdurnejimas ?:D

107

kestai nenervavuise viskas bus gerai rasim mes tau merga nescia bet teisinga

108

atrodyk biednas nesvarbu esi toks ar ne, jei patiksi jai del kitu bruozu tai ir surasi

109

nesu aš bednas,esu vienas,tryk kaip pirstas,bato aulas,beto nereikia man nescios,as pats noriu jei vaika uzstatyti o nbea kad butu nuo kito,suprantat hebra?:),gerai ,tai as ir atrodau bendnas labai,finansiskai,tai as ir esu bednas 2000lt antstoliam atiduoti db reikes bedirbant,tai nemylionierius,bet manau nea piniguose esme o viduje,patys zinote vyrai gi,beto surasiu gal kada ,tai manau tureciau patikti,kokiai,gi nebuna,manau taip kad nepatinki jokiai,visiem, zmonem,manau buna nors vienas sansas,surasti ir myleti motery sdau skyrta,saugoti ja i r taip toliau:)

110

kestas parašė:

nesu aš bednas,esu vienas,tryk kaip pirstas,bato aulas...

big_smile šiaip tai sakoma:
"kvailas kaip bato aulas"
"durnas kaip čebato aulas"
bet tik ne "vienas kaip..." big_smile

ramunas parašė:

cia labai tinka posakis-kestas tratina kaip is kulkosvaidzio

su tuo tai nepasiginčysi big_smile

111

su kuo tuo,typo su manimi,as ior nesigyncyju su jumis,sakau faktus kaip  turi buti gyvenime,o nea kaip gyvena dauguma,musdami,paneles zmonas,gerfdam,i ir panasiai,beto mano nuomone ira normali,jei tau nepatinka,tai neskaytyk teysybe akis bado julie aaa??:) nepatinka,beto niekaip nesusygyncytum suu manimi,as ne toks kad gyncytis geros sirdies esu,ir beto manau nebutu jokios prasmes gincytis us tavimi,tu turi savaja nuomone ,as savaja ir viskas tuom pasakyta:)

112

pati tu durna,esi jeigu tu esi tokia,nereikia kitiem to sakyti supranti:)

113

kitaip pasakius ant kitu,varyti,nes lazdfa turi du galus ,vistiek atsigrez tau tie zodziai manau ir su kaupu atsigrez,bet gali dar parasyneti,kad as idiotas,ar dar koks anoks,as paklausisiu taves ir beto nesinervuoju,as nes nesu is tu kai pasako kazka ir iskarto pradeda matam pirimatam,varyyti nors baiges esu tik 10 klaiu bet kulturos,turiu pakankamai netaip,kaip nekatri cia rasantis,neminesiu vardais,megsta tyk vbbaryti ant kitu ,ir kazka is saves statyti:) alei ereliai:)

114

kestas parašė:

...bet gali dar parasyneti,kad as idiotas,ar dar koks anoks...

Nejuokink svieto smile

Na na, besk pirštu ten, kur aš taip parašiau smile

115

nu tiesiogoiai nerasiai bet alei isvertei ,
"kvailas kaip bato aulas"
"durnas kaip čebato aulas"
bet tik ne "vienas kaip.,tai cia turejau,manau apie manew omenyje,o nea apie ka kita,tai cia seip apie pona dieva rasiai,bet as neisizeidziu tiesiog cituoju tyavo zodzius kokia tu iskalbinga ir kulturinga esi:),dar kanors parasyk,pasyskaitysiu:),beto as nerasiau kad kvailas esu arba durnas kaip aulas o vienas kaip bato aulas,toks posakis ,ira skirk zodzius kur vienas,o kur durnas ir panasiai:)

116

as nejuokinu,svieto,as rasau kaip yra,o tu cia labai iskalbinga ziuriu:)

117

kestas parašė:

tay vat esu kestutis man 22 metai negeriantis,nerukantis,ieskausi paprastos paneles kury ziuretu,nea i pinigine,o i zmoghaus vidu,ir suvokima,ir nea kiek ko esi baiges,nes lietuivoje manau universiteta baigti,yra nevisiem visom,beviltiska,bet dauguma diorba paskui,arba dar blogiau gauna pasalpas,arba nieko negauna,baigusios univerus,gi daug tokiu,yra,arba i masinos geruma,yr pvz,kaip daugumai restoranus geresnius nueiti ir panasiai,bet cia tyk mano nuomone,vyrai kokia jusu,arba moterys parasykite:)yra tam vidus,supratiumas,ir suvokimas ,pagarba,ir dar daugelis dalyku,o del pinigu uzdarbio,manau ;laimes neatnesa,jie,aisku reikia ju tam kad gyventu,turetum ka pavalgyti,apsirengti,beto esu nerukantis,mečiau,negeriantis,mečiau,dirbantis,man uztektu pvz minimalaus atlyginimo iasgyventi,nzn kaip jum,nes pinigai tyk gadina zmogu manau,bet čia tyk mano nuomone,nzn kaip jusu nuomone yra:),jei ka parasykit argumentu kas:)

nesirenku vaikinų pagal jų piniginės storį, tačiau nieko nesiekiantys gyvenime ir tokie, kuriems užtektų minimalaus atlyginimo taip pat nedomina.

118

jeigu nedomina,tai tada prasom ir nerasyk imano tema:d,nea piniguyose esme,panelite:),prajuokinai tu mane,koks skyrtumas,tau ar tavo vyras uzdirbs 5000lt ar 1000lt,ar tau geriau nuoto paaiskink man?:)

119

kaip jau sakiau, niekada neskaičiavau vaikinų, su kuriais susitikinėjau, pinigų.
man svarbiausia, kad žmogus kažko siektų gyvenime ir norėtų daugiau negu turi dabar.

tema vieša - noriu ir rašau smile

120

manau svarbniausia kad pragyvenimui butu,o visa kita ,tai zinai,galima ir be prabangos apsieiti,bet va tu matau negali,nes tau nerupetu patinkantis,vyras jeigu jis minimalke uzsidirbtu,dfauguma,zmoniu seimose gyvena is moters ir vyro minimaliu atliginimu,ir zinai normaliai manau jiem sekasi,nes turi galvoje nea zalius,o meile,supratima,atvirumas ,supratinguma,ir daug daugiau negu tie prakeikti pinigai,tai zinok pinigai atveda zmogu iki blogibiu,as taip manau per daug ju nesveika,nes tada zmogus durnas tampa kita prasmia,supranti:)