181

Re: kaip susyrasti,panele,sau kuri ziuretu nea i tavo pinigines atory?

Dėja tu labai naivus.

Merginos, pasakykit, ar norėtumėt, kad jūsų vaikų tėvas būtų toks neraštingas? Nes genai paveldimi. Paskui dar toks vaikas užaugs. Kuriam nerūpės - moka, ar nemoka rašyti.

Kad tu kalbi apie gražų vidų, bet kiek skaičiau tavo žinučių jis tikrai nepasirodė. Tu visus apstūmei ir tik giniesi. Ar taip elgiasi geri žmonės?  Stumia ant kitų, stumia ant merginų, o save aukština (bet nesugeba pateikti konkrečių faktų).

Pateik man faktus, kodėl:

Tu geras
Tave turėtų pasirinkti, o ne kurį nors kitą
Ką galėtum suteikti merginai, ko kiti negalėtų
Kodėl tavo manymu merginom rūpi piniginės storumas

182

Not sure if he is a troll or ....

183

tu isviso julie slysk is mano temos,tai kad jus rašote pievas kaip ant jusu nestumti,beto,realybeje visai kitoks as ,bet ka cia turiu aiskinti mjum,kas jus man tokie niekas,as savwes neaukstinu,bet sakau kaip yra gyvenime,beto prie ko cia berastis,vaikas,jis mokynsis mokykloje,gerai kad tavo bus rastis,ase,kokstau skirtumas,yra,prie ko as turiu tau kalbeti dabar ir rasyti,apie save o apie faktus jau parasiau jei neskaitai ka as rasau tada bukas kaip cebato aulas,esi susiklurk tema ir ten diskutuok su kitais zmonem,kodel rupi pinigai nueik i klubus,r pamatysi,arba pradek su ja gyventi,kokia,pamatysi daquguma yra,nupiork ta kailionius ana ir panasiai nemanai,aaa,atr ir vel as gryba pjaunu,,netesiogiai sako i geresni restorana dar kur gi visiem prabanga,rupi,.aisku inai tau to tiesiogiai,neparodis,bet manau suprasi kadanors,jeigu esi mylionierius,netutri kur pinigu deti,prasau barakudu klanas taves laukia,nesuprantu anglsikai ,ka ten parasiai isversk dar vienas profesorius:D

184

prisiminsi tada mane gal kada tave spaus moterys,del fibnansu,ir sakysi gal jis ir teisus busi sau viduje,o db ate amigo paka:)

185 (redagavo Artūras 2012-12-31 10:49)

Skaiciau, sifravau, pabodo, isvados:

1. Kas antrame pasisakyme akcentuoji kad panom rupi tik pinigines storis. As manau, kad tai labiau rupi tau.
2. Nesupranti akivaizdziu uzuominu, kad niekas nesupranta (sunkiai supranta) ka rasai, ir toliau varai savo.
3. NUSTOK GAILETIS SAVES!
4. Ismok priimti kritika. Zmoniu, kurie tau bande patarti ar isreiske savo nuomone, siuntimas kazkur kazka raveti, nera kritikos priemimas
5. NUSTOK GAILETIS SAVES
6. Jei tau uztenka minimaliu pajamu isgyvenimui, tai puiku. Bet taip tu tik ir egzistuosi, gyvenimo kokybe priklauso nuo to kiek uzdirbi ir kiek gali sau leisti.
7. NUSTOK GAILETIS SAVES
8. Visas paneles kurios kazka tai parase tavo temoje izeidei ir pasiuntei kur tau paciam vieta butu.
9. Pats neturedamas supemodelio isvaizdos, nesitikek susirasti kazka kas atrodys kaip supermodelis.
10. Mes taip pat gyvenam ir zinom gyvenimiskus faktus.
11. Nustok gailetis saves.

Nori susirasti mergina bet, kad tu su jomis bendrauti nemoki. Pagalvok, gal tau istikruju vaikino reikia.

Cia buvo mano asmenine nuomone, kuria susidariau

186

Gi visos šalavos, barakudos, o tos vienintelės tai nėėėėėėr...... :::002

Ir nebus, nes jos nereikia. Reikia gailesčio, kad jos nėra.

Ir temoje diskutuojančių nereikia. Nes, jei tik pareiškei savo nuomonę, tai atsakymas vienas - dink iš čia.

187

sveikinu tave,arturai tu sauniai 2ia viska,parasiai, bet tu pats **** jeigu gejus,esi tai nerasyk kad as toks,jeigu tau vyrai rupi tai ir ieskokis ju o nea man siulyk,beto ten parasiai tokias filosofijas,kad nuevo ****,ir dar man saves negaila,man gaila tokiu kaip tu kad raso nezinodami ka raso,nesamones,cia manu tau tinka,o nea man:),beto man reikes tai susirasiu pasikrusimui,o vat as normalios ieskausi,tai gal supranti manau kas yra normali?:D ar nea?:)

188

as nerasau dink is cia bet rasau kad jus gryba,pjaunate vis mane kritikuojate,ir sakoteip neturite kur pinigu deti pkad as neteisus ,jeigu jums vyrai patinka,panelem pirkti ko jos uzsigeidzia,tai prasom pirkit ,turesite tikrai ju daug,bet ar ponigu triek turesite,seniai?:D,bet cia jusu bedos jau,as vat nueinu i kluba m,an siulo kokteilius ,nes man nereikia ju pirkti,bet as atsisakau,nes netoks esu,vadinamasis alfonsas:)

189

o esu normalus,ir betro sakiau kad dauguma paneliu,o nea visos smile

190

dauguma salavu,yra,o barakudu,klubuose patykek dfaug kaikuriuse:)

191

kaikuriuose:)

192

bet kaip vis dėlto graudu (jau nebejuokinga), kai visiškas nevykėlis laiko save nacionaline vertybe.... Deja, tai ne(iš)gydoma.

193

Ai... Idiotam neišaiškinsi. Belieka tyliai užjausti ir tikėtis, kad tokie nesidaugins

194

Emilis parašė:

Ai... Idiotam neišaiškinsi. Belieka tyliai užjausti ir tikėtis, kad tokie nesidaugins

siuo metu ir stebim naturalios atrankos ypatumus. Niekaip va poros ir nesusiranda smile

195

patri tu nevykele,esi ir as saves nelaikau niekuo sakau kaip yra realybeje zmones atsibuskite,ar jau girti esate,svesdami naujus? big_smile

196

pats tu idiotas,esi asile,manau kad tokie kaip tu nesigims,nes dar blogesne valstybe tada taps pas mus neturi ka pasakyti slysk is cia asile!!!

197

ai mnan ir nereikia **** tos panos,busiu vienas ,ir tiek reikes nueisiu gyvenu vistiek salia stoties pas kurvas ir taip bus,gerai,nes nea visos bet dauguma,svarbu koks grazusb uti pinigibe pripusta,ir panasiai tegul springsta tais pinigais ,man ir taip gerai bus,sekmes jum su savo pusem antrom,manau,jus tai visi cia rasantis paneliu kabinimo asai ir mokatye bendrauti,gramatologai visi,tai turite tiek panu,kad man net nesusapnavus:)

198

graudu netgi pasidare big_smile

199

o vidinis pasaulis,gi **** jom,pinigai ira ne viskas gyvenime:),bet kas kaip manote:)sekmes jum sutikti tokiu kurios is jusu pinigeliu pasiurbtu,butinai pirkite brangiausius!!! kailiunius:d big_smile

200

parasykite,vel apie mane koks a6 esu,a6 paklausiisu:) man patinka,beto jusu komentarai:)