141

Re: Koks jusu poziuris i religija XXI amziuje?

Aivaras parašė:
Darius parašė:

as nepasakiau kad tai yra geris..as pasakiau kad kiekvienas tiki i ka nori ir kam db aiskint kuris teisus kuris ne..man pvz nepatinka induizmas nervina jie mane..bet nei as jiem ka gatvei sakau nei as ka su jais aiskinuosi yra jie ir yra..

Tai as ir pasakiau kad kekvienas tiki tuo ko nori tiketi. As va  ir tikiu. Bet kaip visada islenda koks krikscionis tipo taves ir pradeda savo sena giesme..
Taves kaip krikscionio apskritai neturetu nervinti niekas. Ar ne tavo tikejimas mokina tave myleti artima savo? Matyt is tos meiles ir tikejimo taip vienas kito ir neapkenciate ir nervinates.... big_smile
Ir mielas mano tu ne gatveje esi, tu randiesi internetiniame forume temoje '' Koks jusu poziuris i religija 21 amziuje'' As savo poziuri issakiau. Kame problema? Ach taip nesutapo su tavuoju... Bet tu nesinervuoki. Nes esu as ir busiu smile

as ir nesakau kad nekenciu ju..sakiau kad nepatinka man o cia biski skirtingi dalykai...ir manes tu nenervini tiesiog juokinga kai kiekvienoj temoj islenda tavo nuomone big_smile zmogus negali but visu temu zinovas...tu tiesiog cituoji kitu zinutes ir ne su viena beveik nesutinki tiesiog nori pasirodyt koks esi saunus...:D kas biski juokinga..

142

Tu nesakaei. As sakau jog krikscionys nekencia artimo savo. Kai ju tikejimas teigia mylek artima savo. ir tai faktas.  Irodyk jog yra kitaip jei sugebesi.. as tau 2 tukstancius metu istorijos meiles artimam savo o visus kas nesutinka ant lauzo pateikti galiu.. Tavo asmeniskai zodziai buvo ''mane jie nervuoja'' O kodel jie tave nervuoja? As asmeniskai krikscioni, satanista, ar budista gatveje pamates visiskai nesinervuoju.. o tave jie nervuoja, va tas tikrrai juokynga, nes tavo religija moko kitaip.
Kas liecia kitas ir visas temas apskritai...  Pirma tai as nesu apskritai joks zinovas jokiu temu. As tik issakau savo nuomone ir ja paremiu faktais. Zinovai tai tokie kaip jus.. Pasakyk man nors viena fakta apie savo religija? Labai to laukiu. Taip su daugomos nuomone as nesutinku. Nes as turiu savaja. Tu avine krikscioniskas kuris priprates mekenti aviu bandoje tai pateiki kaip minusa. As kaip laisvas ir mastantis zmogus tame matau tik pliusa. Ir dar. As esantis mazumoje nebijau savo veido parodyti ka tu krikscioniskas avine bijai padaryti... Matyt todel jog visi avinai vienodi... Ir tai tiesa pasakius visai nejuokynga..  Kazkaip atsibodo jau avinus skersti... noretusi su zmonemis pabendrauti..

143

juokinga kai remiesi tik istorija tu nebuvai gimes pries 2 tukstancius metu kad ir pries 100 metu ir nzn kas ir kaip buvo cia tik knygos kaip ir biblija nori tikek nori ne o kaip buvo pries 1000 metu tu niekad tiksliai nesuzinosi nebent gali spet,na kadangi as avinas tai tu tikriausiai bezdzionele..nors irgi neirodyta kad zmogus is bezdziones kiles cia tik spejimas kad gal kilo...nors tipo galvoji kad esi kazkas istikruju irgi esi bandoje..jauti bandos jausma..priklausai kazkokiai grupelei tokio pat mastymo zmonem ir neirodysi kad ne..jei sakai kad taves nenervina krikscionys ko td pradedi nervuotis ir rasyt cia avinas sekta juk taves visiskai nenervuoja tu ne zmogus gi nervu neturi..

144

Juokynga kai tu negyvenes pries 2000 metu teigi jog jezulis jega.. visa kita meslas.. Tu zmogau atsipeikek. Pats logiskai ta pasaku knyga panagrinek. Ji parasyta zydu ir apie zydus. Ji reikalauja is musu nuolankumo, paklusnumo, ir kitkokiu vergoves ;pozymiu. Bet! Kazkodel patys zudai ta pasaku knyga netiki, jie turi savo ir tik jiems skirta religija.
Kas liecia istorija. Tai ji paremta faktais ir puikiai zinoma kaip buvo zudomi zmones tik todel jog jie buvo ne baltieji (indenu totalus genocidas) Toje pacioje Ispanijoje tuos pacius zydus buozino., Ir apskritai visai kaip ir prie Stalino ar Hitlerio utekdavo anonimisko pareiskimo jog tave nakti mate su sluota skraidant ir tu busi ant lauzo sudegintas.. Tik uz pavydaus kaimo nesamonynga pareiskima.. Tai irodyta faktais, metrasciuosi ir kur tik nori. Skyrtyngai nuo tavo pasaku knygu paistalu.. Dar drysi teigti jog as negaliu top irodyti? Galileju, Kopernika ant lauzo sudegino? Ar sakysi jog as tai issigalvojau nes tada negyvenau? Uz ka juos sudegino? Uz tiesa! ar tu vis dar savo pasaku knygu prisiskaites teigi jog zeme plokscia ir laikosi ant drambliu ar ant vezliu (priklausomai nuo pasaku sekeju kunigo fantazijos..) Ir as tikrai nesu darvino teorijos sekejas, kad ir kaip tu to noretum.. smile
Ne tu avineli klysti. As ta bandos jausma savyje nuzudziau kai supratau avinuk kas tai yra. As pats sau. tu bandoje. As tau nieko apskritai nesiruosiu apie save irodineti, pirma avinui tai beviltiska, antra man asmeniskai to visiskai nereikia. tau to reikia, kapstyk ieskok.. O as zinau kas as esu.
Kas pasake jog as nervuojuosi? Tu juk parasei jog tave kitatikiai nervina juodu ant balto, ne as  smile  O ko tu taip susinervinai kad net klaviaturos suspaudyti nesugebi? big_smile As juk krikscionis kekviena diena visur ir aplink matau.. as pats esu krikstytas.. (manes to niekas neklause) ko man nervuotis? big_smile Kad jus avinai o jus piemuo gano as tau avine dar karta kartoju. Tai ne mano zodziai tai jums avinams baznycioje kunigas sako atviru tekstu o jei jus avinai su tuo sutinkate tai cia jau jusu avinu bedos, ne mano..
Ir as zmogus. ir mastantis. o tu avinas ir galvoji tik tiek kiek tau baznycia ir tavo piemuo leidzia...

145

man tai juokinga kai tu matai save wow o kitus sudo vietoj...as pasakiau tik viena religija ne visas kurios man nelabai patinka o del ko cia jau mano reikalas...ir juokinga tai kad tu cia mane avinu vadini..juodaodziai gali vienas kita nigeriu vadint ir cia nieko tokio bet jei baltaodis pasakys cia yra izeidimas ir tai normalu tai tavo kartojimas avinas avinas reiskia kad tu ne tik negerbi kitu bet ir saves nes suvoki kad izeidineji o tipo apsimeti kvaileliu kad kiti taip gali sakyt tai tipo as nieko cia blogo nesakau

146

Na zodziu... big_smile

147

Darius parašė:

man tai juokinga kai tu matai save wow o kitus sudo vietoj...as pasakiau tik viena religija ne visas kurios man nelabai patinka o del ko cia jau mano reikalas...ir juokinga tai kad tu cia mane avinu vadini..juodaodziai gali vienas kita nigeriu vadint ir cia nieko tokio bet jei baltaodis pasakys cia yra izeidimas ir tai normalu tai tavo kartojimas avinas avinas reiskia kad tu ne tik negerbi kitu bet ir saves nes suvoki kad izeidineji o tipo apsimeti kvaileliu kad kiti taip gali sakyt tai tipo as nieko cia blogo nesakau

Dariau, anas veikėjas visose temose savo šūdus vis numeta ir geriausiai viską ir apie visus žino. Ir teisinga nuomonė yra tik jo. Su tokiais kalbėtis kaip su kiniečiais nemokant jų kalbos. Nekreipk dėmesio wink

148

Melisa parašė:
Darius parašė:

Dariau, anas veikėjas visose temose savo šūdus vis numeta ir geriausiai viską ir apie visus žino. Ir teisinga nuomonė yra tik jo. Su tokiais kalbėtis kaip su kiniečiais nemokant jų kalbos. Nekreipk dėmesio wink

Tu visiskai teisi Melisa smile jo "zinias" gali pamatyt kiekvienoj temoj ir jis visad teisus...visokiu yra...