1

Tema: Ar tai tai izeidimas?BOBA

Kaip jus manote;ar zodis BOBA yra izeidimas?jai taip,tai kodel?ir kuom jis zeidzia?

2

Re: Ar tai tai izeidimas?BOBA

Tai priklausomai nuo vietos, situacijos, kompanijos ir kas taip saukia...
Cia lygiai tas pats kas kreipinys seni nors tau pvz 16 a..
Jei as savo moteri pavadinau boba tai yra statusas o ne izeidimas. Tai reiskia kad ji neleiciama.  Mergse ir pan tuo tik ir telieka..

3

Žodis "Boba" man asocijuojasi su vidurinio amžiaus apkūnia prasto charakterio moteriške.

4

na zemaitijoje tai joks izedimas ,,,

5

Atsakymas ne.

6

na bet juk vyru mes DIEDU nevadinam:)

7

Įžeidimas-ne įžeidimas, bet faktas, kad tokio vardo vertų pasitaiko. nesmagu, bet tenka taip pavadint kai kurias savo aplinkos moteris, kai kurias, kurios pietauja ten pat, kur ir aš. Na kaip pavadint moteriškę, kuri laiko save inteligentiška, neklystančia, bet jau tokia gandų medžiotoja ir nešiotoja, kad.... :::026
Arba tos pietaujančios (neminėsiu, nei kas, nei kur) - ateis, rinksis tą, aną, kitą ar šitą - ne, man to nedėkit, aš taip nemėgstu; nedėkit man šito, o gal dar kažko kito... kol penkios išsirenka, ką valgyt, kiti ir papietaut spėja. O susėdusios kaip pradeda narstyt buities problemas, kad visa salė girdi....
O bendrai - visaip būna. Ir įžeidimas gali būt, ir tiesiog fakto konstatavimas.

8

Dar koks izeidimas!Jei mane boba pavadina,uzverda visa kas juda!
Viska suzinau paskutine,jei is viso suzinau.
Pritariu Rutai,kad yra to vardo vertu personu.
Dar nera malonu girdet issireiskima:"ko noret is moters"...
Visus daiktus vadinam savo vardais.Tai kodel vyrai nesusimasto pries lepteldami,ju nuomone nekalta zodeli?
Kartais prasciokiskas vulgarumas painiojamas su vyriskumu,deja daznai.

9

Prasciokiskas? O ar visi melyno kraujo Lietuvoje? big_smile

10

Boba - tai charakterio, būdo apibūdinimas. Na, gal dar statusas, kaip kažkas minėjo. Liaudiškai tai reikštų moteriškos giminės žmogų, bet čia juk ne apie tai....

11

tikrai ne

12

boba = kuilys

13

Tomas, pagal save sprendi?

14

Manau, kad žodis "boba" labiau taikomas žmogaus būdui apibrėžti, kaip ir "diedas". O įžeidimu gali būti ir žodis "Einsteinas", priklausomai, kokiame kontekste pavartosi.

15

pagal situacija..tikrai buna kad ir moterys pasako ant vyru DIEDAI ir pan.

16

Visos bobos bus ir buvo tongue smile Valinskas MALADIEC prie jumoro **** kaip ir as tongue

17

Aivaras parašė:

Tomas, pagal save sprendi?

Tu cia apie matematika :::041 kad tau stipinai i subine o salmas i nosi :::036

18

Nee as juk berastis.. Gal tu toks drasus savo palinkejimus igyvendinti isdrysi? big_smile  Gali net ir neatsakineti... jus netiniai gaidziukai savo netiniu pagiedojimu tik ir apsiribojate.. 21 amzius... ka padarysi.. big_smile

19

Aivaras parašė:

Nee as juk berastis.. Gal tu toks drasus savo palinkejimus igyvendinti isdrysi? big_smile  Gali net ir neatsakineti... jus netiniai gaidziukai savo netiniu pagiedojimu tik ir apsiribojate.. 21 amzius... ka padarysi.. big_smile

Jo toks  tas amzius :::b02 kas cia isukis  "neatsakineti" :::041
Nusauti tave vien kad apsirenges kaip nacistas ir neklausti vardo :::028
jo tu man kazka primini , mano diedas 1944-45 sparde subine tokiems kaip tu. Galvoji kietas ? Patriotas ? tau kulkosvaidi i subine ir fantazia atsoks vaizduot divyri .Nuo tokiu kaip tu geriau zemeje tikrai nebuna :::a55

20

Kartais pasakau bjauri boba,o ir vyrus diedais pavadinu ne is piktos valios smile