1

Tema: Komplimentai!

Vaikinai, paatviraukit, kokius graziausius komplimentus is merginu lupu esat girdeje ir kokius noretumet isgirst:)?

2

Re: Komplimentai!

viskas grazu, kas nuosirdu. nesigirsiu kokiu komplimentu esu gaves, nors nebuvo ju tiek daug, vaikinams patinka kai juos pagiria uz koki nors atlikta darba, uz koki nors poelgi ir pan.

3

Nelabai as kreipiu demesi i komplimentus..Man jie nebutini, as visa ta ir pats zinau apie save ka jos bando pasakyti komplimentuose..Man zymiai svarbiau tai kaip jos su manim bendrauja ir t.t..:D

4

Kai pasako koks tu stiprus:) tavo grazios rankos..... tu gerai buciuojies ar dar ka nors darai.....na kai pagiria uz kazkoki elgesi, veikla:) gerai net jei ir meluoja vistiek faina isgirst....

5

ieva:) suprask viena dalyka, kad asmeniski komplimentai patinka tik merginoms, o mums reikia visai kitokiu.
mum nereikia kad sakytumet vai koks tu grazus ir tt. jei tai patinka jums, tai nemanykit, kad ir mums galima pritaikyt.
siaip jei nori pasakyt komplimenta, tai reikia visai kitaip. pvz, jei nusivedu tave i kina, tai malonu butu isgirst is taves zodziu: kaip senai norejau pamatyt ta filma, arba kazka panasaus. zodziu netiesiogiai. malonu butu isgirst kad ka nors gero ir naudingo del jusu padarem ir pan.

6

smile

7

jo, ta pati ir turejau omeny, mums reikia truputi kitokiu komplimentu, bet patikekit, dar ir kaip reikia ! mes gi irgi ne mediniai.

8

Pilnai suprantu, kad ir vaikinams malonu kai juos pagiria:) Ir tikrai suprantu, kad ne visi komplimentai taikomi merginoms tinka ir vaikinams;) O ar jums yra geresnis komplimentas uz "Tu nuostabus lovoj!"?:) Tik nemeluokit man... ir patys sau:)

9

Ieva, 20 parašė:

O ar jums yra geresnis komplimentas uz "Tu nuostabus lovoj!"?:) Tik nemeluokit man... ir patys sau:)

hm..
kad lovoj visi norim but geriausi tai faktas, bet man labiau patiktu jei mergina tai irodytu, o ne pasakytu tiesiogiai.

10

mes daugiau ar maziau mokame zodziai paveikti Jus, gal daznai ir pameluodami, tai gal del to, mum isgirsti zodziai nebuna reiksmingi.

11

saunu gauti tikra nuosirdu komplimenta bet ne perdeta, nes jei sako tam kad pataikautu tai nera malonu

12

teisybe,moterys juk myli ausimis... bet melas tai kelia sleikstuli ir viska griauna... O seip visada stengiuos pagirti drauga ar pazystama,atsiradus progai,nes zinau kaip tai paglosto savimeile...