21 (redagavo Aivaras 2013-03-24 19:51)

Re: Ar tai tai izeidimas?BOBA

Pirmyn sauk drasuoli, laukiu nesulaukiu. big_smile ;D ;D u ta kulkosvaidi bent zinotum uz kurio galo laikyti? big_smile
Nacistas? big_smile Galva isitrynk durneli... big_smile Man tu su tokiais savo pasisakymais kaip saudyti ir zudyti vien todel kad neitiko kito zmogaus apranga labiau naci primeni big_smile
Man tai tu kaip piderastas apsirenges big_smile Ir subine tau vis rupi kad kas antras zodis i subine pas tave. big_smile Matyt reguliariai tau i ja ikisa big_smile

22

Aivaras parašė:

Pirmyn sauk drasuoli, laukiu nesulaukiu. big_smile ;D ;D u ta kulkosvaidi bent zinotum uz kurio galo laikyti? big_smile
Nacistas? big_smile Galva isitrynk durneli... big_smile Man tu su tokiais savo pasisakymais kaip saudyti ir zudyti vien todel kad neitiko kito zmogaus apranga labiau naci primeni big_smile
Man tai tu kaip piderastas apsirenges big_smile Ir subine tau vis rupi kad kas antras zodis i subine pas tave. big_smile Matyt reguliariai tau i ja ikisa big_smile

Jo ir sausiu :::b14 krisk negyvas  :::b02

Aivaras parašė:

Tomas, pagal save sprendi?

Ne nu tu pats " piderastas " apsirenges kaip a-v-e-p-i-z-d-a :::036

23

Na giedok, giedok kol giedasi.... big_smile

24

Aivaras parašė:

Na giedok, giedok kol giedasi.... big_smile

Pats rauniesi o dabar verki eik pas mama skustis :::525

25

Tau kiek metuku nevisproti? Tau jau galima dirzo ikresti ar nepilnametis dar kad tokias nesamones kliedi? big_smile

26

Aivaras parašė:

Tau kiek metuku nevisproti? Tau jau galima dirzo ikresti ar nepilnametis dar kad tokias nesamones kliedi? big_smile

Diedai Baivarai tau teks ilgai su tava motorinka iki Milano vaziuoti salta dabar dar ziema :::b51kiausius nusalsi dar nubires pakeliui ,.Tu geraiau  sedek ten kur esi parasyk iki vasaros 3000 zinuziu paskuj vasara atvaziuok as tau Venezia parodysiu nufokinsiu :::b02
nepamirsk man lasiniu atvezt:::b25
nu gerai  as  varau miegoti ...
noriu paklausti  tas tavo salmas ten galima sriba jame virti ?

27

Mazvaikis... big_smile

28

Atsakymas -TAIP

29

ziurint kokio amziaus zmogu pavadinsi:D

30

Man tai Boba su skarele ir kaliošais smile.

31

na va.. paskaičius supranti kad žodis "boba" ne visada tinka tik  moteriškos giminės atstovėms big_smile

32

NE. Man izeidimas yra 'moteriske'. Si zodi suvokiu kaip nerafinuota, prascioke moteri...

33

"boba" dažniausiai tarp "bachūūūūrų" vartojamas, zekų "subkultūros" žodelis reiškiantis - moteris, dažniausiai vartojamas tarp "xebros" , kai JOS nėra šalia.
pvz: "sorry pacani, negaliu, namuose boba laukia jau, turiu lėkt , nes subinę išspardys..."

34

čia vat tik šių laikų gudruoliai sudarkė šitą žodį "boba",o kažkada tai buvo garbingo statuso nurodymas ir pagarbus kreipimasis, va ką daro šiuolaikinis auklėjimas ir žodžių vartojimas nežinant jų originalios reikšmės..."išprūsimas" tongue

35

vaaaa ku vaaaa pvz...kaip atrodo DIEDŲ šnabždesiai----čia apie etatinę internautinę "kovą" Tomo ir Aivaro:::027.....oi "boboms" šiuo atveju patinka su siemuškėm apsikabinus:::034....teisingai temą komentavo Lina,apie "charakterio ir būdo" statusą šio žodžio prasme:::010...nesipeškit berniokai  tarp lygumų 3  pušų:::b49

36

Niekad neklausiau merginu, ar joms tai izeidimas. man tiesiog pats zodis negrazus ir as jo nevartoju, nenoredamas izeisti. lygiai, kaip pupa, ar merga. hmm/

37

Nera tai izeidimas. Bobom galima vadint ir jaunas pletkininkes ir kisancias nosyte ne i savo reikalus.

38

nesvarbus parašė:

Nera tai izeidimas. Bobom galima vadint ir jaunas pletkininkes ir kisancias nosyte ne i savo reikalus.

cia jau ne tau sprest kaip galima ar kaip reikia vadint.  boba zodis tinkamesnis vyrams, ne moterims minet.

39

už pasakymą-boba,boba turi parodyt,kaip moka rinktis kiaušinius:::b42

40

Boba yra literaturinis zodis, ko cia nesuprasti. Net kale yra literaturinis zodis.